Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i my

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 14, 2012 7:52 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Kurrrrrrrcze czy ja nie mogłabym mieć jakiejś pracy zwiazanej np. z kotami. Do roboty się zbieram........i dziś mam taki niechciej, ze łolaboga.........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon maja 14, 2012 7:57 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Możesz mieć, sama wiesz jak to się robi ;)

To miłego dnia życzę i żeby się zachciało :ok:
Ostatnio edytowano Pon maja 14, 2012 8:13 przez spinca, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Pon maja 14, 2012 8:10 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

A mój smark ma takie niebieskie oczyska :mrgreen:

Obrazek

spinca

Post » Pon maja 14, 2012 8:36 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

łomatulu, ale fajny szczurek :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pon maja 14, 2012 9:02 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

spinca pisze:A mój smark ma takie niebieskie oczyska :mrgreen:

Obrazek

Śliczności :D
Quot capita, tot sententiae

Le Tigre

Od: Sob gru 03, 2011 12:37

Post » Pon maja 14, 2012 9:03 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Neigh pisze:Na Teosia najlepiej działała obrożka - kurna dostałam od kogoś i nie pamiętam nazwy. Calma żarł jak opętany.

I uparcie twierdzę, że nikt kto go widział na oczy jeszcze z pół roku temu by go nie poznał.

Tak, obróżka feromonowa bardzo pomaga zestresowanym kotom, sprawdziłam :) Do tego RC Calm i będzie dobrze

oto link:

http://animalia.pl/produkt,18991,sergea ... 38-cm.html
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pon maja 14, 2012 13:12 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Ale cudny smark (tfu,tfu żeby nie zauroczyć :wink: )
Narazie będzie próba z feliwayem do kontaktu i calmem w kroplach, suchy się zakupi też. Co do obróżki to najperw jej zawiążę wstążkę na szyi i zobaczę co zrobi :mrgreen: jak się da podejść bo w klatce wywalała brzuchol do głaskania a na wolności spotykamy się sporadycznie hihi. Kurczę żeby we własnej chałupie łazić na palcach, w cichych kapciach i dostawać raz za razem zawału jak coś wylatuje z impetem z ciemnej łazienki to już są delikatnie mówiąc jaja. Sam se człek szuka kłopotów,dokłada stresu na skołatane serce przez te sieściuchy.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon maja 14, 2012 15:29 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Nie wiem jak to się robi.

Czy ktoś może chce rude, długowłose wprost z piwnicy? Bo ponoć mam mieć na zbyciu........

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon maja 14, 2012 15:36 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Neigh pisze:Nie wiem jak to się robi.

Czy ktoś może chce rude, długowłose wprost z piwnicy? Bo ponoć mam mieć na zbyciu........

napisz coś więcej? dzikie, niedzikie, małe, duże?
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pon maja 14, 2012 16:22 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

tajdzi pisze:
Neigh pisze:Nie wiem jak to się robi.

napisz coś więcej? dzikie, niedzikie, małe, duże?

Nic nie wiem - poproszono mnie o awaryjny tymczas do czasu znalezienia DT. To jest na zasadzie jedna osoba wie od drugiej. Dziś będzie próba łapania.......to się czegoś dowiemy. Nikt nic nie wie - chłopak/dziewczyna..nic. Zawiadomiono o "persie". Ale zdaje się z niego żadnen pers - po prostu dłuższy włos ma.

Obrazek

Neigh

Post » Pon maja 14, 2012 18:29 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

spinca pisze:A mój smark ma takie niebieskie oczyska :mrgreen:

Obrazek

Jejku jakie piękności!!!!! :1luvu: Skąd jak gdzie? 8O
dałam se na tapetę :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon maja 14, 2012 22:20 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Neigh, to jak coś bliżej będziesz wiedziała to powiedz. Wyślę Ci jutro PW

shira3 pisze:Jejku jakie piękności!!!!! :1luvu: Skąd jak gdzie? 8O
dałam se na tapetę :twisted:

Twoje koty jak podejrzą to Ci z zazdrości nasikają do butów :mrgreen: (nie, że ładny, tylko obce jakieś na tapety, wstyd!)

A smark jest hodowlany, jeszcze go nie ma, ale będzie. No takie wstydliwe marzenie cioci kloci o kocie z papierami... no, trudno, takie miałam, co zrobić :oops:

spinca

Post » Wto maja 15, 2012 11:26 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Ale ma futro, oczy piękne, przy głaskaniu takiego futra odlot gwarantowany :lol:
Quot capita, tot sententiae

Le Tigre

Od: Sob gru 03, 2011 12:37

Post » Wto maja 15, 2012 18:45 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

spinca pisze:Twoje koty jak podejrzą to Ci z zazdrości nasikają do butów :mrgreen: (nie, że ładny, tylko obce jakieś na tapety, wstyd!)

Się nie boję! :P A kocinka oczy rwie :) Będziesz miała pociechę - a marzenia są po to, żeby je spełniać i chrzanić co myślą inni.
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto maja 15, 2012 18:59 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Mogę sobie pożyczyć to?
Obrazek To siostrzyczka mojej Pysi, nie? Została na forum czy gdzieś dalej poszła? Bo na wącie nie doczytałam - jakaś długaśna przerwa była.
Obrazek Obrazek

shira3

[poprzednia][następna]