POTRZEBNA PILNA POMOC DLA MOICH KOTÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 13, 2012 15:31 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Ania nic nie pisze co z Tinką. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon maja 14, 2012 0:10 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Tinus jak na razie miewa sie dobrze.Jest po drugiej serii Virbagenu.Je ladnie buzia sie wygoila i wszystko jest ok.Nie pisalam bo jakis tydzien temu Nuka spadla tak nieszczesliwie z szafy ze zlamala sobie stope/jezeli to tak mozna nazwac/ nie da sie tego zagipsowac i mozna sobie tylko wyobrazic ile mam lazenia i pilnowania zeby zjadla zeby gdzies nie skakala no i zeby przyjacielscy bracia za duzo nosa nie wsadzali w jej sprawy bo poniewaz ja boli to sie wkurza.Nie zrobilam na razie z tegoz samego powodu zdjec choc zdazylam pozyczyc aparat bo po prostu nie mam kiedy i jak.Aparat lezy i czeka az Nuka wydobrzeje i mam nadzieje ze mi ciocie wybaczycie te zwloke w pisaniu i robieniu fotek.Reszta futerek ma sie dobrze choc mielismy upaly w krakowie i wszystkim daly popalic lacznie ze mna natomiast teraz jest tak zimno ze zaczynam sie zastanawiac czy snieg nie spadnie 8O 8O .
Ostatnio edytowano Pt cze 08, 2012 0:44 przez Anna G-R, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Anna G-R

Od: Pon lis 12, 2007 19:55

Post » Wto cze 05, 2012 20:20 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

witajcie
Wczoraj przyszedl nawrot zapalenia dziasel u Tinki ma klopoty z jedzeniem ale jakos sobie radzimy.Wiadomo poszedl w ruch antybiotyk i niesterydowy srodek przeciwbolowy i przeciwzapalny.ogolnie jej kondycja w dalszym ciagu jest dobra.
Nuka ma jednak lape usztywniona bo nie chcialo sie lapsko zrastac i teraz mam dopiero za swoje.c
Malo ze jest na mnie obrazona a okazuje mi to tak ze ja jesc nie bede dopoki mi nie dasz pod moja szfe pod ktora sie chowam/oczywiscie wybrala najgorzej dostepne miejsce gdzie przesuwam kilka razy dziennie meble/.A dlaczego?A no dlatego ze musze robic usztywnienie co trzy dni nowe /bandaz elastyczny/ i dlatego jestem taka podla.Koniec koncow wyleczymy Nusi lapke a ja wyladuje u ortopedy z kregoslupem swoim :D :D .Reszta ferajny ma sie dobrze i oby tak dalej.
Obrazek Obrazek

Anna G-R

Post » Nie lip 22, 2012 19:56 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Chciałabym się dowiedzieć co z Tinką. A tu cicho...
Moje koty za TM: Gaja - 4 lata; 21.09.2009 Bobik - 8 lat; 16.08.2018 Myszka - 14,5 lat; 17.01.2020 Szymek - 19 lat; 07.05.2021 Kuba - 17 lat; 28.03.2022

Koty z Opola pod moją wirtualną opieką: Skarbinka - 16.02.2010 Maskotka - 22.10.2010 Fatimka - 01.11.2010 Irenka - 29.06.2012
Roki - 16.08.2012
Henio ze Szczecina - lipiec 2022
Bibi - 17.08.2022

Szymkowa

Od: Pon lis 21, 2005 17:06

Post » Pon lip 23, 2012 19:30 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Szymkowa pisze:Chciałabym się dowiedzieć co z Tinką. A tu cicho...

No właśnie... :(
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw lip 26, 2012 19:21 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Przepraszam ze bylo cicho ale bylam w szpitalu mam klopoty ze zdrowiem tym razem swoim wlasnym.
Tinka czuje sie dobrze jest po trzeciej serii Virbagenu.Wczesniejsza infekcja sie wygoila ale musimy usunac kamien z tylnej czesci zebow.Poza tym ze ja musialam sie pozbierac do kupy to teraz musze jeszcze poskladac na zabieg ok 160 zl z leczeniem pooperacyjnym.Bazio ma sie dobrze choc coraz trudniej mu sie je ale z pomoca dajemy rade,jest wesoly i kochany jak zawsze.Misko /cukrzyk/ tez jakby lepiej /ale wole byc ostrozna z euforia/tzn spadl mu cukier do normalnego poziomu i od dluzszego czasu nie bierze insuliny dostaje tylko lek na trzustke i diete/amylan/.Reszta ma sie swietnie nawet Dinka ostatnio nie miala napadow epilepsji/puk puk w niemalowane drzewo/.Jeszcze raz przepraszam za milczenie ale moze tak od czasu do czasu byc ze znikne na chwile to chorobsko jest upierdliwe.
Obrazek Obrazek

Anna G-R

Post » Czw lip 26, 2012 20:53 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Aniu, wszystkiego najlepszego, dużo, dużo zdrówka i pogody ducha.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt lip 27, 2012 10:24 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

I ode mnie, o jeden dzień spóźnione, ale serdeczne! Zdrowia Aniu, zdrowia przede wszystkim!
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt lip 27, 2012 18:35 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Dziekuje dziekuje dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dla Ciebie Aniu tylez samo zdrowka radosci pociechy z futerek puszystych i zeby kazde Twoje marzenie sie spelnilo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna G-R

Post » Pt lip 27, 2012 20:13 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Od nas również najlepsze życzenia :1luvu:
A kociastym dużo zdrówka :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lip 30, 2012 22:41 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Anna G-R pisze:Dziekuje dziekuje dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dla Ciebie Aniu tylez samo zdrowka radosci pociechy z futerek puszystych i zeby kazde Twoje marzenie sie spelnilo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękuję :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob lis 24, 2012 11:08 POTRZEBNA PILNA POMOC DLA MOICH KOTÓW!

Kochani!
Wiem, że wiele zrobiliście dla mojej czteronożnej gromady, ale po raz kolejny jestem zmuszona zwrócić się do Was po pomoc.
Zacznę od początku – jak pamiętacie mam pod opieką 20 kotów i 4 psy. Kocham je i czuję się za nie odpowiedzialna, jednak ostatnio moja sytuacja strasznie się pogorszyła. Zachorowałam, chodzę do pulmonologa, który co wizytę wysyła mnie na kolejne badania, ale nie stawia diagnozy i nie może, jak twierdzi, wypisać mi recept, a bez leków się duszę, co z kolei powoduje, że odwiedzam szpitale… W tym stanie nie mogę podjąć żadnej pracy, a moje zdrowie to nie jedyny problem. Mojemu mężowi obcięli etat w pracy, zarabia od września mniej, syn jest w trakcie odnawiania orzeczenia o niepełnosprawność, więc pracy odpowiedniej też nie może podjąć bez dokumentu. W dodatku pojawiły się problemy z właścicielką kamienicy, od której wynajmujemy mieszkanie. Podniosła nam czynsz do 800 zł bez mediów (nie mamy nawet centralnego ogrzewania), przy pensji męża zarabiającego 1300 zł nie miałam z czego płacić takiej dużej kwoty czynszu. Właścicielka wniosła sprawę do sądu, skończyło się wyrokiem i koniecznością spłaty zadłużenia – sprawę przejął komornik i zajął całą pensję męża i emeryturę mojej mamy. Sytuacja jest całkowicie beznadziejna, nie mogę od nikogo pożyczyć pieniędzy, nie będąc pewna, że spłacę taką pożyczkę. Wierzcie mi, wiele w życiu przeżyłam, ale tak załamana nie byłam nigdy. Boję się, że nas i mój zwierzęcy przychówek wyrzucą na bruk albo wcześniej umrzemy z głodu. Nie chcę żyć z poczuciem, że przygarnęłam tyle nieszczęść do domu chcąc pomóc, a teraz jestem bezradna i mam patrzeć, jak pod moją opieką cierpią.
Dlatego zwracam się z ogromną prośbą o jakąkolwiek pomoc. Proszę, wysyłajcie w miarę możliwości karmę dla nich – mokrą, suchą – żwirek do kuwet, lekarstwa dla tych chorych. Oczywiście każdy grosz będzie teraz też na miarę złota. Uratujecie im i mnie życie.
Podaję zaufane konto, które założył przyjaciel rodziny, aby komornik nie zajął też pieniążków dla moich kocich i psich podopiecznych:
29 10 50 1445 1000 0091 3011 7733
ING Bank Śląski
Adres do wysyłki ewentualnych paczek:
Anna Głowacka - Rutkowska
ul. Zaleskiego 10/7
Kraków 31-525
Ostatnio edytowano Sob lis 24, 2012 20:48 przez Anna G-R, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Anna G-R

Post » Sob lis 24, 2012 11:33 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Bardzo, bardzo mi przykro :(
Postaram sie pomoc chociaz troche.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lis 24, 2012 16:29 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Podnoszę.
I my pomożemy odrobinę.

kajas81

Od: Wto sie 21, 2012 8:12

Post » Sob lis 24, 2012 19:01 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Aniu mój bank bez imienia i nazwiska właściciela konta nie zrealizuje przelewu. Proszę podaj mi te dane, bo rozumiem, że to, co wysyłałam też powinnam wysyłać tam?
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

[poprzednia][następna]