OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 11, 2012 6:14 Re: OTW6-Chuda Lucynka,gruba Kaśka,Żuk i reszta!

Oj Asiu, chcesz pójść do Nieba i to żywcem...
Ci dzielni to zawsze mają bardziej pod górkę :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt maja 11, 2012 6:51 Re: OTW6-Chuda Lucynka,gruba Kaśka,Żuk i reszta!

cześć Asiowa Rodzinko :1luvu:
witamy się z rana przed pracą i życzymy miłego i bezchorobowego dzionka :mrgreen:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pt maja 11, 2012 7:10 Re: OTW6-Chuda Lucynka,gruba Kaśka,Żuk i reszta!

meksykanka pisze:Oj Asiu, chcesz pójść do Nieba i to żywcem...
Ci dzielni to zawsze mają bardziej pod górkę :oops:

Oj tam,oj tam!Jakby żywcem brali w Niebiosa to już kolejka na zapisy by była.
Tylko jedna opcja jest by tam się dostać teraz.A to nie wchodzi w grę. Z mojej strony.

Nocka minęła.Ranek zaczął się myciem Żuka.Ale już normalnie.Pełne chlapańsko w umywalce.Nie zdjęto mu wszystkich nitek.I nie dziwię się bo rozlazło by mu się wszystko.Nie obyło sie bez pyskówek.
Wczoraj zajęty ganianiem z towarzystwem zapomniał o jedzeniu. Jak on szalał z Karmusiem,Luckiem, Julką i Lilą. :lol: Tupał, fikołkował, warczał i uskuteczniał ślizgi na podłodze. O dziwo i Bisek dołączył się.

Dziś rano Bisek i przede wszystkim Bianka stawili się na misce.Mało zjedli ale jednak coś ruszyli. Dziś TZ do weta idzie .Musimy leki dobrać i obadać co i jak.

Lucynce wczoraj wyjęliśmy potężnego kleszcza.TŻ poszedł do niej pociumciać troszkę dziewczynkę i wyczuł pod palcami.Rozwaliła mu się na kolanach brzuchem do góry.Wystawiała ku sufitowi brudne łapska i mruczała jak traktor. Ma prześliczne pędzelki w uszyskach.I blado różowy nosek.Jej włos jest lekko przedłużony.Jak ją się dopieszcza to tak śmiesznie ogonek skręca jak świnka. Ma apetyt i bardzo nas to cieszy. Choć na jej chrupki są regularne polowania. Jakby klatki nie przykryć ,co by nie zastawić zawsze próby pożarcia nie swego są.Mała korzysta z kuwety i dziś był konkretny urobek.Dostała więc odrobaczacz. Brzuniek ma wystający.Śmiesznie to wygląda przy zapadniętych bioderkach. Albo jedzenie albo robale są tego powodem.Wyprostowała sie też jakby.Nie chodzi już na ugietych,słąbych nożynach.W ogóle nie zwraca uwagi na koty kręcące się po pokoju. Śpi w przykrytej klatce (namiastka separacji) zadowolona z ciepła.Dziś troszkę pozowoliłam jej pochodzić.

Kasica zaś nie schodzi z łóżka.Starsznie lubi sie migdalić w piernatach.Mruczy i ugniata,włązi na ludzi,wtula... Jednak czasem siedzi na oknie i popłakuje. Zawsze wtedy mam wyrzuty sumienia ,że koty cierpią przeze mnie. Ale jak ją mam wypuścić jak to domowy kocio?A okolica w której żyje jest taka niebezpieczna. Nie ma swego ludzia ,nie ma miejsca w sercu, nie ma schronienia prócz walącego sie budynku i wraku samochodu. Mam ciągle nadzieję,że jednak ją ktoś szuka. Przełażę po dziurach i zaułkach w poszukiwaniu ogłoszeń.Przez nia mamy jeden pokój zablokowany totalnie. Więc obraa reszty towarzystwa także jest mega totalna. Oni tak lubili włazić do pokoju córki i demolki robić.A potem zmęczeni lubili usnąć wtuleni w siebie. Karmuś otwierał drzwi i reszta drani korzystała z tego. Jak tylko zawisł na klamce to za nim ustawiała się kolejka chętnych. Teraz pokój na klucz zamykany jest obiektem pożądania. Karmuś wisi na klamce,towarzystwo się zbiega. Karmuś spada z klami a towarzystwo zawiedzione rozłazi się.

Wszystkim dziękujemy za kciuki.Miłego dzionka życzymy.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt maja 11, 2012 7:58 Re: OTW6-Chuda Lucynka,gruba Kaśka,Żuk i reszta!

Miłego dzionka dla rodziny Aniołów. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt maja 11, 2012 8:43 Re: OTW6-Chuda Lucynka,gruba Kaśka,Żuk i reszta!

Ech, Asiu szalona, dobrze, że cała rodzina podąża w tym samym kierunku! Zaglądam, czytam wszystkie posty. Podziwiam Was!
Kciuki też som. Zawsze! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt maja 11, 2012 10:35 Re: OTW6-Chuda Lucynka,gruba Kaśka,Żuk i reszta!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
hej Asiu, przesyłamy z TZ mocne kciuki i wiosenne ucałowania :P :P
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt maja 11, 2012 18:03 Re: OTW6-Chuda Lucynka,gruba Kaśka,Żuk i reszta!

Trochę fotek czar.
Żuk i Julka.Tak się bawi kot co mu satelitkę zabrali. :lol:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Mniej drastyczną Żukową pupinę wklejam.Już podgojona.Dzięki sudocremowi dziury nie widać.
Oczki załzawione bo już choruje.Cały czas na antybiotyku jest.
Proszę podziwiać gustowny kołnierzyk w łapki.
ObrazekObrazekObrazek

Prosze nie patrzeć na ściery wszelakie. Wiem,że to nie ciekawie wygląda.Cały dom jest obłożony :oops:
Ostatnio edytowano Pt maja 11, 2012 18:06 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Pt maja 11, 2012 18:05 Re: OTW6-Chuda Lucynka,gruba Kaśka,Żuk i reszta!

Dzielny Żuk :ok: :ok: :ok:
I twarzowy kołnierzyk :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt maja 11, 2012 18:10 Re: OTW6-Chuda Lucynka,gruba Kaśka,Żuk i reszta!

Zuk zrobil sie wiekszy od Juliski, koniec swiata, pani Popiolkowa... ;-)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt maja 11, 2012 18:14 Re: OTW6-Chuda Lucynka,gruba Kaśka,Żuk i reszta!

Julka jest mała na swój wiek.Więc Żuk wygląda okazale przy niej.Ale i tak to już duży chłopczyk.

Teraz mieliśmy chwilkę spokoju.Koty poznikały w sposób cudowny. Każdy się bał,że na niego nasz wzrok padnie i dopiero się zacznie :twisted: Łapaliśmy Bianke w podbierak by zdrowotną kroplówkę zrobić i zastrzyk dać.Od tej zdrowotności to mi się łapy trzęsą i kielicha chce :mrgreen:

Koty w nocy coś szurały i grupowo były mocno zajęte.Przez opary snu widziałam jak stadnie coś oglądały.Już wiem,że przymierzały moje kolczyki,naszyjniczki i precjoza TZ.Trwają poszukiwania kompletów. :roll:

A tak Agnieszko.Żuniek przerasta Juliśkę.Choć tylko na focie tak okazale wygląda.W biegach wiele wariatuńci nie ustępuje.Lata pełną prędkością za nią.Nie wskakuje tylko na wysokości.Wie,że ona i tak spadnie więc czeka na dole. :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Pt maja 11, 2012 18:22 Re: OTW6-Chuda Lucynka,gruba Kaśka,Żuk i reszta!

no, ba, bo to nie tylko dzielny, ale i madry kot jest! :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt maja 11, 2012 18:27 Re: OTW6-Chuda Lucynka,gruba Kaśka,Żuk i reszta!

Żunio przecudny i Julka . :love: :love: A ja się chyba pochlastam jak mówi Zosia :roll: .Lajli oczy zaczynają mi się nie podobać :cry: Też niedługo skończy roczek i jest jak na ten wiek bardzo filigranowa.Odwrotnie niż jej Duża :mrgreen: 8)

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt maja 11, 2012 19:54 Re: OTW6-Chuda Lucynka,gruba Kaśka,Żuk i reszta!

Żuniu :1luvu: :1luvu: :1luvu: Śliczny, dzielny chłopczyk :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt maja 11, 2012 20:20 Re: OTW6-Chuda Lucynka,gruba Kaśka,Żuk i reszta!

Przepiękny jest ten Żuczek i w moim ulubionym futerku,zawsze takiego czarnego chciałam nie wyszło jednak.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt maja 11, 2012 20:21 Re: OTW6-Chuda Lucynka,gruba Kaśka,Żuk i reszta!

alab108 pisze:Żuniu :1luvu: :1luvu: :1luvu: Śliczny, dzielny chłopczyk :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Żunio i cała rodzina dzielna
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

[poprzednia][następna]