Oczko wygląda normalnie, już ropki nie ma, może troszkę łzawi, ale całe szczęście że królinka wraca do siebie, bo ładnie je, myje się trochę mi ulżyło a Kuro dzień jak co dzień śpi sobie niech komuś w oczko wpadnie taki czarnuszek grzeczniutki
Witamy z rana Kuro się opala i marzy mu się chyba spacer po podwórku, ale nawet ta sierść wygląda lepiej niż na początku, a królinka moja zaczęła się doprowadzać do normalnego wyglądu, oczko w miarę, apetyt dopisuje oby było tylko lepiej
No królik zregenerowała się zapraszam również do dawania domów tymczasowych dla królików Kuro czeka dzisiaj podróż do Olsztyna samochodem mam nadzieję, że uda się bez problemów Ogólnie kociasty miewa się dobrze i ciągle śpi
To śpioch jeden .W piodróży uważajcie na transporter by znów nie wyszedł bo on to potrafi. Cieszę się ,że królik lepiej . Kuro taki piękny i nikt się jeszcze nie zakochał?
Dla Kuro całkiem dobrze minął weekend chyba mu się nie podoba, że królik tak sobie biega po mieszkaniu i leży odwrócony do wszystkich na pufie Kuro już tak długo czeka może w końcu znajdzie się ten domek
Podbijam wątek Kuro ma się dobrze śpi i je i jakby więcej zaczął dbać o siebie Z królikiem już gadać nie chce i nie zwraca na niego uwagi Robimy foteczki więc za jakiś czas wrzucimy