Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotx2 pisze:Migdał już w porządku,ale nadal przegania dziewuchyNa mnie jakby się obraził
Dziś zaserwowałam mu odrobinę plucek i kawałek nerki,smakowało mu
.Reszta towarzystwa nawet nie spojrzała na miskę
marzena81 pisze:kotx2 pisze:Migdał już w porządku,ale nadal przegania dziewuchyNa mnie jakby się obraził
Dziś zaserwowałam mu odrobinę plucek i kawałek nerki,smakowało mu
.Reszta towarzystwa nawet nie spojrzała na miskę
Dziewczyny chyba bardziej wybredne są
Moja koteczka tylko chudziutkie mięsko, szyneczka... a i przy kurczaku zdarza jej się kręcić nosem... z torbami mnie puści
Ja dzisiaj przyniosłam do domu ok.półroczną koteńkę, znaleziona przy ruchliwej ulicy, moment i pod kołami ciężarówki by skonczyłaDowiedziałam się, że z nieciekawej rodziny... I zabrałam bez zgody właścicieli...
Ja można taką koteńkę na ulicę wypuszczać? Chodziła po chodniku, a pół metra ciężarówki co chwilę przejżdżają, bo to taka trasa... Ale się wystraszyłam, że nie zdążę jej złapać...
Jak wyobrażę sobie co mogło się stać...
Moja kotka obraziła się na mnie, gryzła, uciekała, syczała i oddałam maleństwo do koleżanki, która ma w domu psa i innego kotka na wydaniu. Nie wiem jeszcze co z tą kotką, ale na pewno jej nie oddam tam skąd wzięłam... Moja kotka tak przegania inne kotki jak Twój MigdałŻadnego nie mogę przynieść... a nie mam jak oddzielić...
halinka1403 pisze:Może się sytuacja pomału uspokoi i sie Migdał z dziewczynami dogada :?:![]()
![]()
![]()
Moje kociaste też rozdziadowane,podniebienia wydelikacone ,juz nie wiem co kupować,żeby nie wyrzucać. Jak jedne jedzą ,to dla drugich bee,i tak w kólko.Jedyne co ich łączy to surowa pierś z kurczaka
kotx2 pisze::cry: Migdał już po operacji,wybudzony
Pękł jeden z guzów i płyn zalał żołądek.
Usunięto dwa guzy,które obejmowały śledzionę.Zżerały Migdala od środkaJutro wstawię skany .Będzie też histopatologia.Bardzo proszę o pomoc finansową
Będą też bazarki.
Migdał zostaje u nas na stałe.Bardzo proszę o kciuki.Przepraszam za chaos ,ale nie mogę się ogarnąć
wiesiaczek1 pisze:kotx2 pisze::cry: Migdał już po operacji,wybudzony
Usunięto dwa guzy,które obejmowały śledzionę.Zżerały Migdala od środkaJutro wstawię skany .Będzie też histopatologia.Bardzo proszę o pomoc finansową
Będą też bazarki.
Migdał zostaje u nas na stałe.Bardzo proszę o kciuki.Przepraszam za chaos ,ale nie mogę się ogarnąć
o Boże , serdecznie współczuję, trzymam za koteczka, nie pisałas,że coś jest złego, jk to sie stało
kotx2 pisze::cry: Migdał już po operacji,wybudzony
Będą też bazarki.
kotx2 pisze:wiesiaczek1 pisze:kotx2 pisze::cry: Migdał już po operacji,wybudzony
Będą też bazarki.
o Boże , serdecznie współczuję, trzymam za koteczka, nie pisałas,że coś jest złego, jk to sie stało
Nie było żadnych sygnałów,przynajmniej ich nie zauważyłam.Od wczorajszego wieczora Migdał nie miał apetytu,leżał plackiem,siku normalne, kupa też,bez wymiotów -przypisałam to upałowi,ale dziś wczesnym rankiem coś mnie tknęłowięc pojechałiśmy z nim do weta.Wetka obejrzała ,pomacała,temperatury nie było.Jednak coś wymacała i natychmiast usg
Wezwalismy chirurga i na stół.Diagnoza - guzy ,jeden wielkości malej pięści ,drugi gołębiego jaja
.Wynikow histopatologicznych jeszcze nie mam.Dzisiejsza noc ma być decydujaca
Powiedziałam Migdałowi ,że jeśli sie pozbiera to zostanie u nas na stałe
Jestem załamana,przepraszam za chaos w wypowiedziach ale nie pozbierałam się jeszcze
W głowie kłębi mi się myśl FIP
...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wojtek i 59 gości