Tymczasy u horacy7. POTRZEBNY DAWCA !! Olsztyn/Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 01, 2012 11:12 Re: Tymczasy u horacy7. Szyszka, dzielna kocia mama [*]

Brylant już u Zosi bezpieczny jedzie do Marty za kilka minut pewnie dotrą do celu.Mój skarbie obyś był juz teraz tylko szczęsliwy.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto maja 01, 2012 11:14 Re: Tymczasy u horacy7. Szyszka, dzielna kocia mama [*]

Za Brylanta i za Was ogromne kciuki. Basiu, biedna kocina poszarpana, mało nieszczęścia, to jeszcze takie :cry:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto maja 01, 2012 11:26 Re: Tymczasy u horacy7. Szyszka, dzielna kocia mama [*]

niewiele osób wyciąga zagrożone koty ze schronu a potem nie wie z czym walczy jak przychodzi choroba...większość z nas bierze zdrowe koty, w najgorszym wypadku okaleczone psychicznie ale choć wiadomo co robić...
trzymajcie się, choć duchowo jesteśmy z Wami :ok:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Wto maja 01, 2012 12:30 Re: Tymczasy u horacy7. Szyszka, dzielna kocia mama [*]

Tak bardzo mi przykro kotusiu :cry:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto maja 01, 2012 13:51 Re: Tymczasy u horacy7. Szyszka, dzielna kocia mama [*]

Bardzo mi przykro, oby Szyszuni było teraz lepiej, bez bólu :cry: chociaż ja wierzę że one do nas wracają, w innym futrze, ale wracają. Dobrze że Brylant dostał szansę na lepsze życie.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto maja 01, 2012 16:35 Re: Tymczasy u horacy7. Szyszka, dzielna kocia mama [*]

Szyszunia śpi spokojnie pod brzozą głęboko,bardzo głęboko. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

horacy 7

Post » Wto maja 01, 2012 16:42 Re: Tymczasy u horacy7. Szyszka, dzielna kocia mama [*]

Basiu, bardzo mocno Cie sciskam.. Nie bylo mnie znow kilka dni, zajrzalam, a tutaj Szyszka[*]

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Wto maja 01, 2012 19:56 Re: Tymczasy u horacy7. Szyszka, dzielna kocia mama [*]

ewexoxo pisze:Bardzo mi przykro, oby Szyszuni było teraz lepiej, bez bólu :cry: chociaż ja wierzę że one do nas wracają, w innym futrze, ale wracają.

Ja też tak myślę, że nie jest to rozstanie na zawsze
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Wto maja 01, 2012 21:03 Re: Tymczasy u horacy7. Szyszka, dzielna kocia mama [*]

Czy maleństwom 7 tygodniowym trzeba cos dodatkowo podawać, masuję im brzuszki ale Filipek ma problemy z kupą, widać że sprawia mu to ból, łazi i łazi w kuwecie i z trudem się załatwia.
joanna3113

Post » Wto maja 01, 2012 21:38 Re: Tymczasy u horacy7. Szyszka, dzielna kocia mama [*]

joanna3113 pisze:Czy maleństwom 7 tygodniowym trzeba cos dodatkowo podawać, masuję im brzuszki ale Filipek ma problemy z kupą, widać że sprawia mu to ból, łazi i łazi w kuwecie i z trudem się załatwia.

Asiu niby 7 tygodniowe to samodzielne ale masowanie nie zaszkodzi brzusia,może jeszcze odbycik też pomasuj zmoczoną watka w ciepłej wodzie.Wiem ,że ASK pisała o espumisanie w kroplach mam to się z Tobą podzielę nie kupuj .U mnie Dropsik też jakoś krzyczy chyba też mu dam,dzisiaj zaczął po troszce pić mleko i nie nawadniam go kroplówkami.Reszta jakos trwa,jutro jadę z małymi do pracy bo karmić trzeba .

horacy 7

Post » Wto maja 01, 2012 21:46 Re: Tymczasy u horacy7. Szyszka, dzielna kocia mama [*]

horacy 7 pisze:
joanna3113 pisze:Czy maleństwom 7 tygodniowym trzeba cos dodatkowo podawać, masuję im brzuszki ale Filipek ma problemy z kupą, widać że sprawia mu to ból, łazi i łazi w kuwecie i z trudem się załatwia.

Asiu niby 7 tygodniowe to samodzielne ale masowanie nie zaszkodzi brzusia,może jeszcze odbycik też pomasuj zmoczoną watka w ciepłej wodzie.Wiem ,że ASK pisała o espumisanie w kroplach mam to się z Tobą podzielę nie kupuj .U mnie Dropsik też jakoś krzyczy chyba też mu dam,dzisiaj zaczął po troszce pić mleko i nie nawadniam go kroplówkami.Reszta jakos trwa,jutro jadę z małymi do pracy bo karmić trzeba .

Ja jestem przerażona dwoma maleństwami które same jedzą, nie wiem jak Ty sobie dajesz radę z takimi ktore trzeba karmić. Basiu ale jak taki espumisan podawać.
joanna3113

Post » Wto maja 01, 2012 21:50 Re: Tymczasy u horacy7. Szyszka, dzielna kocia mama [*]

joanna3113 pisze:
horacy 7 pisze:

Ja jestem przerażona dwoma maleństwami które same jedzą, nie wiem jak Ty sobie dajesz radę z takimi ktore trzeba karmić. Basiu ale jak taki espumisan podawać.

Asiu mam go w kroplach i podaje się z mlekiem,tylko kurcze dopiero po południu dam radę Ci podać bo jadę wcześnie do pracy.To taki dla niemowląt.Nie martw się tez się uczyłam na bielinkach z pomocą Ask i innych dziewczyn.Poradzisz sobie. :ok:

horacy 7

Post » Wto maja 01, 2012 22:01 Re: Tymczasy u horacy7. Szyszka, dzielna kocia mama [*]

dodawajcie parafiny do jedzenia :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto maja 01, 2012 22:03 Re: Tymczasy u horacy7. Szyszka, dzielna kocia mama [*]

quote="horacy 7"]
joanna3113 pisze:
horacy 7 pisze:

Asiu mam go w kroplach i podaje się z mlekiem,tylko kurcze dopiero po południu dam radę Ci podać bo jadę wcześnie do pracy.To taki dla niemowląt.Nie martw się tez się uczyłam na bielinkach z pomocą Ask i innych dziewczyn.Poradzisz sobie. :ok:[/quote]
Nie ma problemu ja też jutro pracuję. Nawet nie wiem jakie mleko mam kupić.
joanna3113

Post » Wto maja 01, 2012 22:06 Re: Tymczasy u horacy7. Szyszka, dzielna kocia mama [*]

ASK@ pisze:dodawajcie parafiny do jedzenia :!:

Asia ale ile tej parafiny, czy do małej ilości mokrego, wiem że głupie pytanie, ale ja głupia jestem.
joanna3113

[poprzednia][następna]