Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rudy kociak pisze:A ja uprzejmie donoszę,że Miszczu ma u mnie trzy punkty jako mój prawie ziomal![]()
katarzyna1207 pisze:rudy kociak pisze:A ja uprzejmie donoszę,że Miszczu ma u mnie trzy punkty jako mój prawie ziomal![]()
No .....pamiętamy i poprzednie głosowanie .... A nie kcesz Miszczunia na trochę ... bym se odpoczęła...
![]()
katarzyna1207 pisze:rudy kociak pisze:A ja uprzejmie donoszę,że Miszczu ma u mnie trzy punkty jako mój prawie ziomal![]()
No .....pamiętamy i poprzednie głosowanie .... A nie kcesz Miszczunia na trochę ... bym se odpoczęła...
![]()
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:rudy kociak pisze:A ja uprzejmie donoszę,że Miszczu ma u mnie trzy punkty jako mój prawie ziomal![]()
![]()
Jak zwykle kota próbujesz "sprzedać"
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:rudy kociak pisze:A ja uprzejmie donoszę,że Miszczu ma u mnie trzy punkty jako mój prawie ziomal![]()
![]()
Jak zwykle kota próbujesz "sprzedać"
![]()
I jak zwykle - z takim samym skutkiem jak zawsze ....
![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:Miszczu właśnie cichcem "wyprodukował" tylne wyjście w ukochanej budce Ziabolka ...![]()
katarzyna1207 pisze:Uprzejmie donoszę ciociofankom, że Miszczu wystartował w konkursie na Mistera Wielkanocnego ...
miltonia pisze:katarzyna1207 pisze:Uprzejmie donoszę ciociofankom, że Miszczu wystartował w konkursie na Mistera Wielkanocnego ...
Widzieliśmy i zagłosowaliśmy![]()
Trudno sie oprzeć urokowi osobistemu Miszczunia
mar9 pisze:miszczunio po prostu zrobił wyjście ewakuacyjne
katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:miszczunio po prostu zrobił wyjście ewakuacyjne
![]()
![]()
"Właściciel" budki zachwycony nie jest ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana i 16 gości