Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 24, 2012 21:51 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

ksb pisze:
moś pisze:
ksb pisze:Popraw jeszcze raz.

Od kiedy to podpis jednego z użytkowników staje się motto forum?

I nie ma tam, tak jak napisałaś "pocałowania w dupę".

Znowu zaczynamy albo celowe przekłamania, albo powtarzanie ze słyszenia?

Jesli jest to osoba wiodaca na tym forum to ma pewne znaczenie i daje do myslenia.
Jesli to plotka to warto zdementowac bo krązy 8)

Wybacz, ale nie pisałaś że to plotka.
Wiesz, co napisałaś, stwierdzilaś, że jest to motto forum.

a powiedz z ręką na sercu, że ogólny wydźwięk tego forum jest inny? powiedz, to będę wiedziała, jak wygląda hipokryzja na żywo. Bo jako żywo, z tego, co widziałam zimą (nie wiem, jak teraz, nie zaglądam), to stawianie rzadkich klocków na miau i jego niektórych użytkownikach było radosną i powszechną zabawą tamże.
KotkaWodna

Post » Wto kwi 24, 2012 22:02 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

KotkaWodna pisze:
ksb pisze:
moś pisze:
ksb pisze:Popraw jeszcze raz.

Od kiedy to podpis jednego z użytkowników staje się motto forum?

I nie ma tam, tak jak napisałaś "pocałowania w dupę".

Znowu zaczynamy albo celowe przekłamania, albo powtarzanie ze słyszenia?

Jesli jest to osoba wiodaca na tym forum to ma pewne znaczenie i daje do myslenia.
Jesli to plotka to warto zdementowac bo krązy 8)

Wybacz, ale nie pisałaś że to plotka.
Wiesz, co napisałaś, stwierdzilaś, że jest to motto forum.

a powiedz z ręką na sercu, że ogólny wydźwięk tego forum jest inny? powiedz, to będę wiedziała, jak wygląda hipokryzja na żywo. Bo jako żywo, z tego, co widziałam zimą (nie wiem, jak teraz, nie zaglądam), to stawianie rzadkich klocków na miau i jego niektórych użytkownikach było radosną i powszechną zabawą tamże.

No prosze..
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Wto kwi 24, 2012 22:06 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

KotkaWodna pisze:a powiedz z ręką na sercu, że ogólny wydźwięk tego forum jest inny? powiedz, to będę wiedziała, jak wygląda hipokryzja na żywo. Bo jako żywo, z tego, co widziałam zimą (nie wiem, jak teraz, nie zaglądam), to stawianie rzadkich klocków na miau i jego niektórych użytkownikach było radosną i powszechną zabawą tamże.

za tak fan to niektórzy szaty drzeć będą i głośno tupać
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto kwi 24, 2012 22:08 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

KotkaWodna pisze: a powiedz z ręką na sercu, że ogólny wydźwięk tego forum jest inny? powiedz, to będę wiedziała, jak wygląda hipokryzja na żywo. Bo jako żywo, z tego, co widziałam zimą (nie wiem, jak teraz, nie zaglądam), to stawianie rzadkich klocków na miau i jego niektórych użytkownikach było radosną i powszechną zabawą tamże.

Nie ma takiego wydźwięku, o jakim piszesz. Forum hospicyjne żyje swoim życiem.
I to nie jest hipokryzja, jak sugerujesz.

Już kiedyś (w tym wątku) pisałam, że nie zaobserwowałam tam tego, o czym piszesz.
Oczywiście znowu będzie słowo przeciw słowu.
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Wto kwi 24, 2012 22:11 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

ksb - nie ma teraz, ok, nie kłócę się, bo nie czytuję tego forum, nie jestem tam zalogowana, więc nie wiem, czy są wątki niedostępne niezalogowanym i co się potencjalnie na nich dzieje. Piszę o tym, co widziałam będąc tam przez parę dni. I co zresztą momentalnie skłoniło mnie do podziękowania za udział.
KotkaWodna

Post » Wto kwi 24, 2012 22:19 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

KotkaWodna pisze:ksb - nie ma teraz, ok, nie kłócę się, bo nie czytuję tego forum, nie jestem tam zalogowana, więc nie wiem, czy są wątki niedostępne niezalogowanym i co się potencjalnie na nich dzieje. Piszę o tym, co widziałam będąc tam przez parę dni. I co zresztą momentalnie skłoniło mnie do podziękowania za udział.

Nie kłócę się. Piszę o tym, co obserwuję od dłuższego już czasu.
Jestem tam użytkownikiem, czytam wszystkie wątki.

Ale tak, jak już pisałam - każda z nas coś pisze i są to tylko słowa, i mogą być odbierane dowolnie.
* Semper eadem *

ksb

Post » Wto kwi 24, 2012 22:20 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

to jednak proponowałabym, żebyś jeszcze raz przeczytała moją ostatnią wypowiedź, ale tym razem ze zrozumieniem ;)
KotkaWodna

Post » Wto kwi 24, 2012 22:31 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

KotkaWodna pisze:to jednak proponowałabym, żebyś jeszcze raz przeczytała moją ostatnią wypowiedź, ale tym razem ze zrozumieniem ;)

Przeczytałam i wyobraź sobie, że ze zrozumieniem.

Piszesz tam o tym, co widziałaś zimą, przez kilka dni.
OK, to już w tym wątku była o tym mowa - także o tym, że sprawdzić tego nie można.

Piszesz również, że nie jesteś teraz zalogowana i nie wiesz co potencjalnie się tam dzieje.

Ja piszę, że wiem co się tam dzieje.
Chcesz wierzyć - wierz, nie chcesz - nie musisz.
I tyle.

Zastanawia mnie tylko jedno. Najwięcej do powiedzenia o tym, co dzieje się na forum hospicyjnym mają osoby, które tam nie zaglądają.
* Semper eadem *

ksb

Post » Wto kwi 24, 2012 22:32 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

jeśli już łapiemy się za słówka, to ostatnie Twoje zdanie jest kompletnie bessęsu, wystarczy, że sprawdzisz, ile postów napisałam w tym wątku.
KotkaWodna

Post » Wto kwi 24, 2012 22:33 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

KotkaWodna pisze:jeśli już łapiemy się za słówka, to ostatnie Twoje zdanie jest kompletnie bessęsu, wystarczy, że sprawdzisz, ile postów napisałam w tym wątku.

Kotko Wodna - to była już uwaga ogólna, nie kierowana do Ciebie.
* Semper eadem *

ksb

Post » Wto kwi 24, 2012 22:34 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

ok, dzięki za sprostowanie, bo tak to właśnie zabrzmiało.
KotkaWodna

Post » Śro kwi 25, 2012 8:52 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

ksb pisze:
KotkaWodna pisze:to jednak proponowałabym, żebyś jeszcze raz przeczytała moją ostatnią wypowiedź, ale tym razem ze zrozumieniem ;)

Przeczytałam i wyobraź sobie, że ze zrozumieniem.

Piszesz tam o tym, co widziałaś zimą, przez kilka dni.
OK, to już w tym wątku była o tym mowa - także o tym, że sprawdzić tego nie można.

Piszesz również, że nie jesteś teraz zalogowana i nie wiesz co potencjalnie się tam dzieje.

Ja piszę, że wiem co się tam dzieje.
Chcesz wierzyć - wierz, nie chcesz - nie musisz.
I tyle.

Zastanawia mnie tylko jedno. Najwięcej do powiedzenia o tym, co dzieje się na forum hospicyjnym mają osoby, które tam nie zaglądają.

Znowu wrzucać skany? Nie warto. Ksb i tak będzie trwać przy swoim...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro kwi 25, 2012 11:14 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Zofia&Sasza pisze:Znowu wrzucać skany? Nie warto. Ksb i tak będzie trwać przy swoim...

Przyznam, że mocno juz czuje się wciągnięta w sprawę i chętnie zobaczyłabym te skany (printscreeny).

Te także:
Feebee pisze:Wątek został zamknięty po wstawieniu printscreenu z Waszego (?) zamkniętego forum.. To był początek tego ataku trolli tak dla ścisłości. Pamiętam, że po ujawnieniu tego printscreenu, to właśnie między innymi Ty oburzałaś się na atak trolli. Wątek został usunięty.

Skoro Admin toleruje bagno w tym wątku, traktuję to jako zielone światło do wyczyszczenia atmosfery. Zróbmy to zatem.
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Śro kwi 25, 2012 12:34 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Liwia,
moim skromnym zdaniem niestety nie da sie nic juz oczyscic. Jest jak jest, inaczej nie bedzie.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro kwi 25, 2012 12:41 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

aga9955 pisze:Liwia,
moim skromnym zdaniem niestety nie da sie nic juz oczyscic. Jest jak jest, inaczej nie bedzie.

Mogłoby tą atmosferę oczyścić jasne wskazanie, w jakim kierunku to konkretne forum zmierza, jakie postawy promuje a jakie potępia. Regulamin dostosowany do obecnej rzeczywistości, jasne zasady moderacji, swoisty savoir vivre Miau. Ale to już rola aministracji forum.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

[poprzednia][następna]