Annazoo i koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 24, 2012 17:15 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

edit_f pisze:chwała bogu, że nasz pan na w.. bo balkon miał.. ale tam było strasznie.. szczur może mieszkać, ale nie kot.. bo szczur przed panem ucieknie.. ania, może wpisz tu na wszelki wypadek nr telefonu, ale nie cały, bez środka na przykład, coby zwrócić na to uwagę..

664-xxx-890
brrrr

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto kwi 24, 2012 17:38 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

anna09 pisze:
Annazoo pisze:Potrzebuję kociego psychologa dla Walusio-Leosia...

Chyba muszę się do Was wybrać i przeprowadzić z chłopakami poważną rozmowę. Nie może tak być, aby moje dwie miłości od pierwszego wejrzenia się nie dogadywały :roll:
Zapraszamy, liczymy na skuteczność przemowy ;)

Annazoo

Post » Nie kwi 29, 2012 7:29 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

Słomka na razie zostaje, ale szukamy domku nadal.

Tymczasem u mnie koty JEDEN RAZ ułożyły się wszystkie razem, podejrzewam że to zasługa koca z wielbłądziej wełny i słoneczka na parapecie ;)
Najpierw umościli się rezydenci, Waluś po milimetrze wsuwał kolejne łapy aż do ostatniej - jak na zwolnionych obrotach, cały zamieniony w jeden wielki zmysł :]
Odsunął się maksymalnie od Leosia, przez co przytknął doopkę do Smilki, ale ta mu nie dała po pysiu ;)

Obrazek

Pogoda przyszła nam z pomocą: mogłam otworzyć oba balkony i stado bardziej teraz interesuje się tym, co na zewnątrz niż sobą wzajemnie. Może nie zauważą, kiedy do siebie przywykną?

Annazoo

Post » Sob maja 05, 2012 15:10 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Nie maja 06, 2012 9:00 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

Jakoś mi umknęło kilka kontynuacji wątków, w tym tego... Witam się więc dopiero teraz :oops: :)
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Wto maja 08, 2012 9:45 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

kasumi pisze:Jakoś mi umknęło kilka kontynuacji wątków, w tym tego... Witam się więc dopiero teraz :oops: :)
Witaj :)
Specjalnie dla Ciebie zamieszczę wieczorem kilka zdjęć Smilki-Stalki, jeszcze SPRZED wybrudzenia się :wink:
Inauguracja balkonu odbyła się bez wymycia balasek, i mam teraz szarego kota :oops:

A Waluś, na co dzień grzeczny i spokojny, co kilka dni dostaje myśliwskiego szału i poluje koty, skubaniec. Wczoraj posunął się do skoczenia na Smilkę, leżącą na kolanach hsb, co go (hsb) najpierw zdumiało a potem oburzyło :evil:

Jest jakiś koci behawiorysta?
Feliway przy otwartych balkonach nie ma sensu i tez nie wiem, czy o stres chodzi, bo na co dzień Waluś wyluzowany jest jak hrabia na wakacjach.

Annazoo

Post » Wto maja 08, 2012 9:48 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

Może ten typ tak ma?
zazdrosny o kolana
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto maja 08, 2012 11:20 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

Annazoo pisze:
kasumi pisze:Jakoś mi umknęło kilka kontynuacji wątków, w tym tego... Witam się więc dopiero teraz :oops: :)
Specjalnie dla Ciebie zamieszczę wieczorem kilka zdjęć Smilki-Stalki, jeszcze SPRZED wybrudzenia się :wink:
Inauguracja balkonu odbyła się bez wymycia balasek, i mam teraz szarego kota :oops:

A Waluś, na co dzień grzeczny i spokojny, co kilka dni dostaje myśliwskiego szału i poluje koty, skubaniec. Wczoraj posunął się do skoczenia na Smilkę, leżącą na kolanach hsb, co go (hsb) najpierw zdumiało a potem oburzyło :evil:

Feliway przy otwartych balkonach nie ma sensu i tez nie wiem, czy o stres chodzi, bo na co dzień Waluś wyluzowany jest jak hrabia na wakacjach.

Proszę nie oburzać się na "mojego" Walusia :evil: Waluś jest słodziak nad słodziakami i tego się trzymamy :wink:

Przy otwartym balkonie sprawdzi się obróżka z feromonami, jeśli uważasz, że są one potrzebne któremuś kotu.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto maja 08, 2012 11:23 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

anna09 pisze:
Annazoo pisze:

Proszę nie oburzać się na "mojego" Walusia :evil: Waluś jest słodziak nad słodziakami i tego się trzymamy :wink:

Przy otwartym balkonie sprawdzi się obróżka z feromonami, jeśli uważasz, że są one potrzebne któremuś kotu.
Walusiowi :twisted:

Annazoo

Post » Wto maja 08, 2012 16:41 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

Czwarty buras:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Annazoo

Post » Wto maja 08, 2012 16:52 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

Czarny charakter. Wstydź się, Walusiu!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Annazoo

Post » Wto maja 08, 2012 16:54 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

Annazoo pisze:Czarny charakter. Wstydź się, Walusiu!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jaki czarny charakter? Waluś to słodziak i amant :1luvu:
Wstydź się Annazoo! :P
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto maja 08, 2012 16:57 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

anna09 pisze:

Obrazek

No masz!
Pozostałym trzem kotom (grzecznym) potrzebny jest jakiś rzecznik ich praw :wink:

Annazoo

Post » Wto maja 08, 2012 17:29 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

anna09 pisze:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

popieram
Widać, że to słodziak nad słodziaki, miluś i wogle

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Wto maja 08, 2012 18:28 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

jej siostra pisze: