nawet, jeśli odbywa się to na prośbę autorów tychże (bo wszak dyskutanci mogą mieć inne zdanie, niż autorzy).
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Beliowen, mam zupełnie inne zdanie na ten temat. Zupełnie.
Jana pisze:A 'clou' to chyba do admina należy
Beliowen pisze:Jana pisze:Beliowen, mam zupełnie inne zdanie na ten temat. Zupełnie.
Zawsze to jakaś różnorodnośćJana pisze:A 'clou' to chyba do admina należy
Też to postulowałam.
VVu pisze:
(...) Moderator obrażający użytkowników, wywołujący konflikty, rzucający poważne oskarżenia bez pokrycia – szkodzi moim zdaniem dobremu imieniu Miau.
ksb pisze:VVu pisze:
(...) Moderator obrażający użytkowników, wywołujący konflikty, rzucający poważne oskarżenia bez pokrycia – szkodzi moim zdaniem dobremu imieniu Miau.
Czy my czytamy inne forum?
Gdzie jest to obrażanie lub rzucanie poważnych oskarżeń?
Serio pytam.
Czy może z tym obrażaniem albo rzucaniem powaznych oskarżeń jest tak samo, jak z ciągle powtarzanymi twierdzeniami, iż to mod uznał pewne określenie za wulgarne?
ksb pisze:VVu pisze:
Serio pytam.
Czy może z tym obrażaniem albo rzucaniem powaznych oskarżeń jest tak samo, jak z ciągle powtarzanymi twierdzeniami, iż to mod uznał pewne określenie za wulgarne?
ksb pisze:Zofia&Sasza, trochę się dziwię, że odgrzewasz ten temat.
Kontynuować go nie będę, bo nie chcę kolejny raz komentować Twojego żądania zapłaty za informacje.
Nie ma tam poważnych oskarżeń, ani obrażania - o takie pytałam VVu.
VVu pisze:ksb pisze:VVu pisze:
Serio pytam.
Przecież nawet przykładowo przedstawiłem to na podstawie jednego akapitu z wpisu alix76, parę stron temu: viewtopic.php?p=8808749#p8808749.
Czy domagasz się bym zebrał inne kwiatki? Już pisałem - nie zamierzam, zajmuje się tym inna użytkowniczka.
A oskarżyła mnie o posługiwanie się wobec Niej insynuacją - do tej pory ani nie wskazała GDZIE, ani mnie nie przeprosiła.
Zofia&Sasza pisze:ksb pisze:Zofia&Sasza, trochę się dziwię, że odgrzewasz ten temat.
Kontynuować go nie będę, bo nie chcę kolejny raz komentować Twojego żądania zapłaty za informacje.
Nie ma tam poważnych oskarżeń, ani obrażania - o takie pytałam VVu.
Odgrzewam, bo mnie ten wpis po prostu, po ludzku zabolał. Moim zdaniem jest to insynuacja. Co do zapłaty za informację - nie ja wymyśliłam ten greps.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości