Hannah12 pisze:Pozdrawiam z pracy, zadałam dużo zadań i teraz sobie mogę surfować, a i tak pracuję tylko jeszcze 10 minut. OK - zwijam projektor co by szybciej wyjść.
Nie cierpię pracy!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Pozdrawiam z pracy, zadałam dużo zadań i teraz sobie mogę surfować, a i tak pracuję tylko jeszcze 10 minut. OK - zwijam projektor co by szybciej wyjść.
Alyaa pisze:Witaj niedzielnie IneczkoWłasnie sobie wyglądam na słoneczne podwórze, a co Wy porabiacie?
Ogryzek parapetowy
MaryLux pisze:Alyaa pisze:Witaj niedzielnie IneczkoWłasnie sobie wyglądam na słoneczne podwórze, a co Wy porabiacie?
Ogryzek parapetowy
A my leżymy na NASZYM łóżku (na pościeli są rude koty) i wpatrujemy się w niebo przez nasze skośne okna.
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Witaj niedzielnie IneczkoWłasnie sobie wyglądam na słoneczne podwórze, a co Wy porabiacie?
Ogryzek parapetowy
A my leżymy na NASZYM łóżku (na pościeli są rude koty) i wpatrujemy się w niebo przez nasze skośne okna.
Takie prawdziwe koty? I nie macie nic przeciwko nowym kotom?
My mamy tylko jedno łóżko - Duża twierdzi, że to niby Jej i DużegoAle ich nie ma calymi dniami, więc ja na nim śpię!
Kociama pisze:Witaj Inuś
ale u nas pogoda w kratkę trochę to denerwujące bo nijak sie wygrzać na parapecie
Wycałuj Dużą i @@ od nas
MIA
MaryLux pisze:Kociama pisze:Witaj Inuś
ale u nas pogoda w kratkę trochę to denerwujące bo nijak sie wygrzać na parapecie
Wycałuj Dużą i @@ od nas
MIA
Nikogo nie będę całować!
Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:Witaj Inuś
Wycałuj Dużą i @@ od nas
MIA
Nikogo nie będę całować!
Ucałuj nie bądź kaczka
MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:Witaj Inuś
Wycałuj Dużą i @@ od nas
MIA
Nikogo nie będę całować!
Ucałuj nie bądź kaczka
Muszę być kaczka, mam to po Chrzestnej!
Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:Witaj Inuś
Wycałuj Dużą i @@ od nas
MIA
Nikogo nie będę całować!
Ucałuj nie bądź kaczka
Muszę być kaczka, mam to po Chrzestnej!
nie nierz przykładu z Chrzestnej bo będziesz maruda
ula-misia pisze:Cześć kobiteczki wszystkie trzy-Marysiu, Ineczko i Kuleczko![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości