Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 06, 2012 13:41 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie kwi 08, 2012 19:49 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Niedziela Wielkanocna...
refleksja i zaduma nad Cudem Zmartwychwstania
i budzenia się do życia Całego świata....

Życzenia zdrowia, szczęścia, radosnego wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół.
Tradycyjne Alleluja!

Obrazek
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Wto kwi 10, 2012 7:49 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Serdecznie dziękuję za życzenia
I składam wszystkim poświąteczne, wiosenne życzenia uśmiechu w sercu nie tylko na twarzy
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto kwi 10, 2012 10:52 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Dzień dobry :)
czarna.wdowa pisze:życzenia uśmiechu w sercu nie tylko na twarzy

O! Tak, tak to najważniejsze :)

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pon kwi 16, 2012 10:30 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

W week mieliśmy zamieszanie z Sarabką, wizyty u weta, usg, zastrzyki itp bo kocisko mi się tak obżarło kradzionego suchego ze omało nie dostało skrętu kiszek :(

czarna.wdowa

Post » Wto kwi 17, 2012 10:22 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

O qrcze :( No to weekend piękny.
A skąd kradzione suche ukradła?

Nelly

Post » Wto kwi 17, 2012 10:30 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

włam do pojemniczka w którym dajemy Simbusiowi suche :roll:

Na szczęście już jest dobrze - kocisko jeszcze przestraszone szuka opieki trzymając sie blisko mnie
co nie przeszkadza jej kraść Simbusiowi suche kiedy ten się pozywia i próbować wylizywać tłuszcz z blaszki :evil:

czarna.wdowa

Post » Wto kwi 17, 2012 11:13 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Rany :strach:

Za Sarabkę :ok:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto kwi 17, 2012 15:26 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

:ok: za pełny powrót do zdrowia.
A to ona trzyma się blisko Ciebie jak jej coś dolega? Jak jest przestraszona? To słodkie :)
A łakomstwo, ach rozumiem ją :twisted:

Nelly

Post » Wto kwi 17, 2012 15:30 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Bo futra bywają słodkie 8)
U nas w domu tak jakoś jest że kiedy ja czuje się źle to zawsze jest obok mnie jeden z kotów - najczęściej Sarabka
i w drugą stronę podobnie - kiedy któreś źle się czuje chodzi za mną, układa sie do głaskania przy każdej okazji itp
W związku z tym po każdej narkozie Różowego mam noc wyjętą z życiorysu bo muszę tulać kotka non stop
ale to też jest dla mnie sygnał że kiedy koty mnie nie odstepują znaczy to że albo ja albo one źle sie czują

czarna.wdowa

Post » Wto kwi 17, 2012 22:18 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

A może ty masz silne jak to się nazywa? Biopole? No w każdym razie leczący dotyk? I one to czują?

Jak ja się źle czuję, to moje koty mnie omijają... chyba żeby się nie zarazić :twisted: :wink: Trochę żartuję a trochę nie, bo nieraz przychodzą ale to nie jest regułą żadną, absolutnie. Mówię im nieraz wetdy z wyrzutem, że inne koty leczą swoich Dużych, a one wredoty nie :mrgreen:

Gdybyś chciała zobaczyć kilka fotek z wystawy, naszej pierwszej :) Xiana wróciła z tarczą :) to zajrzyj do nas :)

Nelly

Post » Śro kwi 18, 2012 8:29 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Zaglądam, zaglądam tylko na pisanie w innych wątkach czasu nie starcza :oops:

Co do leczącego dotyku to nie wiem czy posiadam wiem za to że uwieszają sie na mnie i wysysają energię różnorakie wampiry energetyczne więc może po prostu jakąś barierę osłonną mam słabą i łatwo ze mnie energię wysysać :roll: albo jestem lub byłam kotem 8)

Zauważyłam ciekawą zależność że Pan Simbo zachowuje sie jak rozkapryszone dziecko
Kiedy Sarabka była chora i całe dni wszystko kręciło się wokół niej i nawet jedzonko dostawała pierwsza Różowy miał normalnie doła i chodził smutny
trzeba było jak w przypadku dzieci dzielić po równo uwagę i miłość na dwa koty bo inaczej chyba by się rozchorował ze smutku
A teraz kiedy z Sarabką jest lepiej Pan Simbo też ma wszystko w nosie i żyje swoim rytmem - faceci :roll:

czarna.wdowa

Post » Śro kwi 18, 2012 8:45 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Ech te koty, co one z nami robią :roll:

:lol: :lol: :lol:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro kwi 18, 2012 12:17 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Co chcą! :mrgreen:
Pozdrawiamy Wdówko!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro kwi 18, 2012 12:29 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

czarna.wdowa pisze:Zaglądam, zaglądam tylko na pisanie w innych wątkach czasu nie starcza :oops:

Co do leczącego dotyku to nie wiem czy posiadam wiem za to że uwieszają sie na mnie i wysysają energię różnorakie wampiry energetyczne więc może po prostu jakąś barierę osłonną mam słabą i łatwo ze mnie energię wysysać :roll: albo jestem lub byłam kotem 8)

Z tym zjawiskiem to prawda.
Nie nalezy łączyc z kotem.

Wytworz mentalna ochrone.
Np. codziennie rano.

Zauważyłam ciekawą zależność że Pan Simbo zachowuje sie jak rozkapryszone dziecko

Wie, co sie ksieciuniu nalezy :wink:

Kiedy Sarabka była chora i całe dni wszystko kręciło się wokół niej i nawet jedzonko dostawała pierwsza Różowy miał normalnie doła i chodził smutny

Biedna Rozowa...

trzeba było jak w przypadku dzieci dzielić po równo uwagę i miłość na dwa koty bo inaczej chyba by się rozchorował ze smutku
A teraz kiedy z Sarabką jest lepiej Pan Simbo też ma wszystko w nosie i żyje swoim rytmem - faceci :roll:

Nie wiem, czy faceci, czy ksieciunio :wink:

Sie pogielo z cytowaniem.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]