Moderator: Estraven
Hipcia pisze:Pierwsza moja myśl była, że Pit to imię kota i zastanawiałam się jak i za co go rozliczyłaś i jak zamierzasz egzekwować wierzytelności![]()
Mój rozlicza nasza księgowa, ale podałam jej stosowny KRS.
Nie tylko Bąbelek, bo także jedno czarne wyrwało się z pod opieki Adrii
Natomiast co do nowej adopcji Shili, to było by nieuczciwe z naszej strony jak byśmy się zgodziły, bo Shila jest pod opieką CzArNaMn, a koszty opieki weterynaryjnej do końca postępowania sądowego przeciwko byłej właścicielce kotki pokrywane są przez urząd. Proszę, jak możesz, wybierz innego kotka, wielu nie ma opiekunów wirtualnych.
jego nowa Pani twierdzi że ten kot był im od początku przeznaczony
Hipcia pisze:Bazyl ...iszek ???
Dobrze zapamiętałam ?
Złożyłam dziś w urzędzie poprawiony kosztorys do dotacji. Telefony mi już dzwonią, a jeszcze umowa nie podpisana. Będzie znowu jazda, szczególnie, że po ubiegłorocznej akcji więcej ludzi o tym wie i wręcz czeka na tą możliwość sterylizacji. Kwota tym razem mniejsza i ma starczyć na dłużej Barbara Horz pisze:Yasmin, bardzo dziękujemy za wirtualną opiekę BąbelkowąNatomiast co do nowej adopcji Shili, to było by nieuczciwe z naszej strony jak byśmy się zgodziły, bo Shila jest pod opieką CzArNaMn, a koszty opieki weterynaryjnej do końca postępowania sądowego przeciwko byłej właścicielce kotki pokrywane są przez urząd. Proszę, jak możesz, wybierz innego kotka, wielu nie ma opiekunów wirtualnych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 46 gości