POTRZEBNA PILNA POMOC DLA MOICH KOTÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 12, 2012 17:15 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Ania, 295 zł to naprawdę niezła cena - ja 3 lata temu płaciłam ponad 3 stówy, a ile się naszukałam po hurtowniach w Polsce, to tylko ja sama wiem. Na razie nie mogę finansowo pomóc, podeślę tylko beta glukan kiedy kupię. Ale radzę skonsultować się z lecznicą na Białobrzeskiej w Warszawie i zapytać, jaki schemat zastosować, może zalecą te 3 zastrzyki i potem powtórkę, za jakiś czas.

A co do zbiórki kasy, napisz do Mruczeńka1981, z prośbą o wystawienie aukcji na allegro. Potrzebny będzie tekst o kici i kilka fotek.
Powodzenia :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw kwi 12, 2012 22:28 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Do Tinki przyszedl dzisiaj Aniol Stroz i umozliwil mi kupno Virbagenu za co jestem wdzieczna nawet nie wiem jak to wyrazic nie ma takich slow.Moi podopieczni maja juz takich dwoch Anolow ktorzy zawsze sa ze mna .Wielkie wyrazy podzieki i szacunku dla moich Aniolow wielkie serca macie.
Obrazek Obrazek

Anna G-R

Od: Pon lis 12, 2007 19:55

Post » Pt kwi 13, 2012 7:29 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

W takim razie za leczenie :1luvu:

Erin

Post » Pt kwi 13, 2012 15:43 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Anna G-R pisze:Do Tinki przyszedl dzisiaj Aniol Stroz i umozliwil mi kupno Virbagenu za co jestem wdzieczna nawet nie wiem jak to wyrazic nie ma takich slow.Moi podopieczni maja juz takich dwoch Anolow ktorzy zawsze sa ze mna .Wielkie wyrazy podzieki i szacunku dla moich Aniolow wielkie serca macie.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw kwi 19, 2012 19:24 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Tinka jest po pierwszej dawce Virbagenu.Wczoraj po nim zle sie czula ale dzisiaj jest lepiej zjadla calkiem ladnie i jest bardziej ozywiona.Po czternastu dniach od pierwszej serii bedzie potrzebna nastepna seria i potem kolejna.troche sie martwie jak to uzbierac ale trzeba bedzie.
Obrazek Obrazek

Anna G-R

Post » Czw kwi 19, 2012 20:21 Re:

Anna G-R pisze:Tinka jest po pierwszej dawce Virbagenu.Wczoraj po nim zle sie czula ale dzisiaj jest lepiej zjadla calkiem ladnie i jest bardziej ozywiona.Po czternastu dniach od pierwszej serii bedzie potrzebna nastepna seria i potem kolejna.troche sie martwie jak to uzbierac ale trzeba bedzie.

Najważniejsze, że kotka już lepiej się czuje. :1luvu: :ok: :ok:

Aniu, zmień sobie banerek bo Ci się nie otwiera.
ruru pisze:banerek dla Bazia i Sfinksa:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/6psz][IMG]http://images44.fotosik.pl/43/1ec4789f0c4d45c3.jpg[/IMG][/URL]

i druga wersja:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/6psz][IMG]http://images24.fotosik.pl/308/485f64cc81c404d0.jpg[/IMG][/URL]
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt kwi 20, 2012 6:40 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Aniu, napisałam PW.
Za Tinusię :ok:

Erin

Post » Pt kwi 20, 2012 21:15 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Dziekuje Aniu Juz mam choc Sfinksika i Maji juz nie ma ale nie moge jakos tego skasowac.Wielkie dzieki kompletnie nie wiezialam dlaczego nie dziala. :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna G-R

Post » Pt kwi 20, 2012 21:17 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Przydal by sie banerek Tinusi ale nie wiem jak to sie robi :( :cry: :oops:
Obrazek Obrazek

Anna G-R

Post » Pt kwi 20, 2012 21:34 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Napisalam do Mruczeńki1981 moze odpowie?
Moze ktos potrafi robic banerki????
Obrazek Obrazek

Anna G-R

Post » Pt kwi 20, 2012 22:19 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Jest wątek banerkowy, na Koci Łapci czyba?

Erin

Post » Sob kwi 21, 2012 4:46 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Anna G-R pisze:Napisalam do Mruczeńki1981 moze odpowie?

Skoro napisałaś, to powinna odpowiedzieć.

Anna G-R pisze:Moze ktos potrafi robic banerki????

Aniu, tu się zamawia banerki viewtopic.php?f=8&t=133475
ale przydałoby się zdjęcia Tinusi.

Ja chętnie też zobaczyłabym zdjecia Bazylka którego uwielbiam. :love:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob kwi 21, 2012 19:18 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Dobra i tak musze pozyczyc aparat/bo z braku kasy takowego nie posiadam/zeby zrobic Tinusi zdjecia do aukcji to co mi szkodzi zrobic ich wiecej zrobie ile sie da i zobaczycie moj maly azyl :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

Anna G-R

Post » Nie kwi 22, 2012 21:41 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Anna G-R pisze:Dobra i tak musze pozyczyc aparat/bo z braku kasy takowego nie posiadam/zeby zrobic Tinusi zdjecia do aukcji to co mi szkodzi zrobic ich wiecej zrobie ile sie da i zobaczycie moj maly azyl :kotek: :kotek: :kotek:

Też kiedyś nie miałam aparatu, i wiem co znaczy jego brak kiedy był bardzo potrzebny.
Ale go sobie sprawiłam jakiś czas temu na gwiazdkę, za moje i męża talony w pracy. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie maja 13, 2012 14:25 Re: TINKA KRAKOW INTERFERON POTRZEBNY POMOZCIE str 35

Anno, odbierz PW :!:

Erin

[poprzednia][następna]