Tymczasy u horacy7. POTRZEBNY DAWCA !! Olsztyn/Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 11, 2012 6:44 Re: Tymczasy u horacy 7. Mama z maluszkami...

Tego sie obawiałam.Ale to,ze maluszki żyją może dobrze rokuje. Basiu moze faktycznie je odizolować?Co wet mówi?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro kwi 11, 2012 7:10 Re: Tymczasy u horacy 7. Mama z maluszkami...

jeśli ktoś zna konto do Basi, to może niech mejlowo podaje chętnym, choć tak z daleka możemy wspomóc..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro kwi 11, 2012 7:17 Re: Tymczasy u horacy 7. Mama z maluszkami...

Ja mam dane bo robię przelewy z tytułu bazarków. Jeżeli ktoś miałby możliwość wspomóc, proszę dajcie znać to przekażę na pw.
po_prostu_kaska

Post » Śro kwi 11, 2012 7:21 Re: Tymczasy u horacy 7. Mama z maluszkami...

Moze zamiast karmy na którą dziewczyny zbierały forsiaki Basia wolałaby przeznaczyc to na ratowanie malców. Choć i to i to ważne.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro kwi 11, 2012 7:24 Re: Tymczasy u horacy 7. Mama z maluszkami...

ja poproszę na pw numer konta jakby co...

a tu: http://whiskas.pl/ (a dokładniej tu: https://www.rosnijzdrowo.pl/rekrutacja/kotek.aspx)
można zdobyć wyprawkę dla maluszków do 6-u miesięcy. Ale trzeba podać wszystkie dane osobowe i wypadałoby być właścicielem kotka...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Śro kwi 11, 2012 7:26 Re: Tymczasy u horacy 7. Mama z maluszkami...

Tak kibicuję tym kotkom a tu takie wieści :( ale wierzę że wszystko będzie dobrze :ok: wstawiam link jeszcze do wątku Wenuś, niedługo Kasia wstawi zdjęcia :) viewtopic.php?f=13&t=140937

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Śro kwi 11, 2012 7:38 Re: Tymczasy u horacy 7. Mama z maluszkami...

uzbieralysmy jak narazie 130 zl macie racje lepiej bedzie jak przekażemy gotowke, w ten weekend bede w Szczytnie, to moglabym podrzucic

marti_be

Od: Nie kwi 01, 2012 20:13

Post » Śro kwi 11, 2012 8:24 Re: Tymczasy u horacy 7. Mama z maluszkami...

ASK@ pisze:Tego sie obawiałam.Ale to,ze maluszki żyją może dobrze rokuje. Basiu moze faktycznie je odizolować?Co wet mówi?

Mówi ,że to już niczego nie zmieni niestety.Na sztucznym karmieniu moze być jeszcze gorzej.Kotka wydaje mi się być w lepszym stanie ,zaczęła jeść więc zobaczymy?Oby nie było znów wymiotów i biegunki ,ma podwyższone leukocyty więc walczy.Maluchy nie wiem nic nie widać jak sie czują bo przecież jeszcze samodzielnie się nie załatwiają,na razie dużo śpia jakby więcej więc albo kotka ma więcej pokarmu i najedzone śpia lub coś sie z nimi dzieje ,chce ufać jednak ,że to pierwsza opcje i po prostu kotka czuje sie nieco lepiej i może ma więcej pokarmu bo nie bardzo chciały jeśc z butelki.Szukam surowicy by podać im jeszcze dzisiaj chociaż ,więc szukam kota który jest regularnie szczepiony ostatnie szczepienie do 3 miesięcy wstecz,moze ktoś z Olsztyna Szczytna moze mi pomóc.Wezmę tez na doszczepienie swojego kolejnego rezydenta specjalnie przekładałam szczepienie by mieć dawcę na lato ,a tu juz wczesniej potrzeba.Dziękuję Wam wszystkim bardzo serdecznie za wszelka pomoc bez której nie dałabym rady.Już wczoraj zawiadomiłam TOZ lecz nie wierzę ,że to coś zmieni. :evil:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro kwi 11, 2012 8:30 Re: Tymczasy u horacy 7. Potrzebny dawca !! Olsztyn/Szczytno

Kasiu może dopisz w tytule ,że maluszki potrzebuja pilnie dawcy na dzisiaj moze ktoś zauważy? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Chce zrobić dla nich wszystko co można ,co jest w mojej mocy i wetów.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro kwi 11, 2012 8:48 Re: Tymczasy u horacy7. POTRZEBNY DAWCA !! Olsztyn/Szczytno

Witam.

Pochorowałam się i nie miałam siły robić ogłoszeń. A tu takie smutne wieści :(
Mój kocur szczepiony był pod koniec stycznia albo jakoś na początku :roll: , ale my mieszkamy pod Wrocławiem, ech szkoda..:(

Kciuki za mamuśke i dzieciaki :ok:

Ja jutro napiszę kilka ogłoszeń lub mogę zapłacić CatAngel za kilka ogłoszeń. Horacy wybierz proszę co byś wolała i napisz proszę które kotki są do ogłaszania, bo zrobiłam Lordowi wtedy wydarzenie niepotrzebnie. :wink:

Mam też problem, bo chciałam się dokocić, na okolicznych działkach jest ciężarna kotka, próbuje ją złapać, co dziwne jak wezmę mojego kocura na smyczy to podejdzie blizej, ale tez sie nie da zlapac. Mam nadzieje, ze zdaze zanim urodza sie mlode. Postawilam tam dzis klatke-łapkę, zobaczymy czy coś z tego wyniknie.
Ostatnio edytowano Śro kwi 11, 2012 8:53 przez aleksandrowa, łącznie edytowano 1 raz

aleksandrowa

Od: Czw sty 19, 2012 19:37

Post » Śro kwi 11, 2012 8:51 Re: Tymczasy u horacy7. POTRZEBNY DAWCA !! Olsztyn/Szczytno

Ale Lord też jak najbardziej szuka domu :ok:
Trzeba zmniejszyć tę liczbę tymczasów ;)
po_prostu_kaska

Post » Śro kwi 11, 2012 8:55 Re: Tymczasy u horacy7. POTRZEBNY DAWCA !! Olsztyn/Szczytno

po_prostu_kaska pisze:Ale Lord też jak najbardziej szuka domu :ok:
Trzeba zmniejszyć tę liczbę tymczasów ;)

Kasiu, zrobiłam wydarzenie dla Lorda i Horacy powiedziała, że szuka dla niego domu w szczytnie i żeby zdjąć wydarzenie. :wink:

Zaczęłam od Lorda, bo z tego co czytałam to on taki dominant jest wobec innych kotów. :)

aleksandrowa

Od: Czw sty 19, 2012 19:37

Post » Śro kwi 11, 2012 9:13 Re: Tymczasy u horacy7. POTRZEBNY DAWCA !! Olsztyn/Szczytno

Podczytuję wątek, mocno na sercu leży mi ta kocia rodzinka, musi być dobrze :ok: Mamusia tak dzielnie opiekuje się kociakami i ten 'podrzutek' przecież nie po to dostał szansę, żeby teraz zmagać się z choróbskiem :(

Dziewczyny a może trzeba napisać pw w sprawie dawcy do użytkownków miau z Olsztyna/Szczytna? Tak na szybko znalazałam: felis, Dorota, Nowa_Sztno i chyba magaaaa.

Prosze o numer konta, wieczorem podeślę parę złotych.
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Śro kwi 11, 2012 9:18 Re: Tymczasy u horacy7. POTRZEBNY DAWCA !! Olsztyn/Szczytno

ja juz podpytuje wszystkich znajomych z Olsztyna i Szczytna, ktorzy maja koty.. ale nie wiem czy znajde kogos kto szczepil swojego kota w ciagu ostatnich 3 miesiecy..

marti_be

Od: Nie kwi 01, 2012 20:13

Post » Śro kwi 11, 2012 9:28 Re: Tymczasy u horacy7. POTRZEBNY DAWCA !! Olsztyn/Szczytno

Wrzuciłam ogłoszenie o surowicy na swojego FB i na fretkowe forum... a nuż się ktoś znajdzie :(

Horacy7 jeżeli chcesz mogę Ci na pw wsłać numer do kobiety z Alarmowego Funduszu Nadzieji Na Zycie w Ostródzie http://afn.pl/. Może oni będą mieli jakiegoś dawcę.
Mozna też spróbować nawiązać kontakt z Miesiącem życia dla kotka http://www.facebook.com/profile.php?id=100002564553430&sk=info.
Obrazek

mala_wet

Od: Nie kwi 01, 2012 10:34

[poprzednia][następna]