Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sigrid pisze::mrgreen:![]()
![]()
Ciekawe kto jeszcze dołączy
Maraszek pisze:JaaaMnie wybierz, mnieeeee
![]()
Uffff, doczytałamRudy Dżinks jest cudny
![]()
I nieustająco jezdem miłośniczką Twoich kociatych
Sigrid pisze:(...)I ciumka zawzięcie. Podgryza. Wyciąga z pycholka, ogląda z uwagą i zaczyna operację od nowa. Przeczesuje pazurkami i skubie. Po czym wraca do ciumkania
Wojtek pisze:Sigrid pisze:(...)I ciumka zawzięcie. Podgryza. Wyciąga z pycholka, ogląda z uwagą i zaczyna operację od nowa. Przeczesuje pazurkami i skubie. Po czym wraca do ciumkania
Może najpierw zanurzył ogonek w piwku? I wysysał każdą kropelkę?
Sigrid pisze: A propos ogonów...
Czyżby również kocimiętkiSigrid pisze: Czyli: ogon substytutem smoczka vel "cumelka" dla kotów![]()
Sklonowałaś Cześka i Romucha w JEDNYM KOCIESigrid pisze:Muszę jeszcze na Aliena naskarżyć... Mówię mu sennie, co na temat jego nieudolnych prób sądzę, odwracam głowę i próbuję kontynuować drzemkę. Casanova nie daje za wygraną.
A co powiesz na sześciokilorgamowe cielskoSigrid pisze::mrgreen: MarzeniaSigrid pisze:Myślę sobie: "posmyram małolata za uszkiem, a nuż się odczepi". Guzik z pętelką. Teraz dopiero się zaczyna!![]()
![]()
A skąd JA to znam
![]()
Sigrid pisze:8 Pasażer Nostromo wpada w ekstazę. Traktorzy zawzięcie, będąc o włos od obudzenia całego osiedla. Tryka główką raz po raz, bodzie mnie w czoło, funduje odmładzający masaż policzków wraz z dodatkową usługą mycia i czesania włosów. Na koniec dochodzi do wniosku, że czas zająć się zachrypniętym gardłem, w ramach terapii owija mi się dwa-i-pół-kilogramowym cielskiem wokół szyi i spoczywa tam przez jakiść czas.
Maraszek pisze:Sklonowałaś Cześka i Romucha w JEDNYM KOCIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Maraszek pisze: A co powiesz na sześciokilorgamowe cielsko![]()
![]()
![]()
![]()
Sigrid pisze:Malutek gustuje w mocniejszych alkoholach. Drinki, winko... chwila nieuwagi i łapa wędruje do szklanki/kieliszka![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 12 gości