kamari pisze: U nas śnieg, a co u was?
U nas zimno i wiatr.
Kto pamięta, jak było rok temu o tej samej porze?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze: U nas śnieg, a co u was?
Bazyliszkowa pisze:kamari pisze: U nas śnieg, a co u was?
U nas zimno i wiatr.
Kto pamięta, jak było rok temu o tej samej porze?
puszatek pisze:Lidka...ja Cię chyba utłukęjak znów jutro Cię nie będzie bo trafisz do karceru
![]()
![]()
alab108 pisze:Ależ Lidziu noszenie naturalnych futer jest nieetyczne
alab108 pisze:Ależ Lidziu noszenie naturalnych futer jest nieetyczne
lidka02 pisze:alab108 pisze:Ależ Lidziu noszenie naturalnych futer jest nieetyczne
Ale ja mam futro z sierści co ją wyczesałam kotu wiesz ile tego było tyle sierściuchów co mam ale ciepełko mammoge wam odkładać chcecie
alab108 pisze:ja jakiś czas zbierałam to co wyczesałam i z kota i z psów i do woreczka, a później wciskałam tą sierść do kopców kreta, bo słyszałam gdzieś , że krety się wynoszą, ale u mnie w ogrodzie krety chyba polubiły zwierzęcą sierść, bo ich przybyło
BOZENAZWISNIEWA pisze:alab108 pisze:ja jakiś czas zbierałam to co wyczesałam i z kota i z psów i do woreczka, a później wciskałam tą sierść do kopców kreta, bo słyszałam gdzieś , że krety się wynoszą, ale u mnie w ogrodzie krety chyba polubiły zwierzęcą sierść, bo ich przybyło
A ja kieys mało na zawał nie zeszłam wieczorem...Poszłam czesac psy(a były 3 wielkie kudłate)i po takim czesaniu cała wielka reklamówa siersci grubej była.Zawiesiłam ja na drzewie,dla ptaków..bo zawsze widze,ze zbieraja wiosna pukle na psim wybiegu do gniazd...
Zerwała sie wichura i jak ta reklamówka pierdykneła mi w okno z ta sierscia,z taka siła,ze sie przykleiła.Myslałam,ze to jakis ptak pierdyknał...a ja sobie klikałam własnie skupiona....szok przezyłam niemiłosierny
alab108 pisze:A my w domu mamy takie okno w salonie duże nieotwierane i zimą musieliśmy naklejać takie atrapy ptaków na szyby bo sikorki waliły w to okno. Przed tym sezonem karmienia mąż przeniósł karmnik dalej od okna i się uspokoiło
lidka02 pisze:Musze już to napisać WESOŁYCH ŚWIĄT
lidka02 pisze:Musze już to napisać WESOŁYCH ŚWIĄT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1415 gości