Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Angalia pisze:Bożena mam nadzieję,że pobyt w Wawie bedzie owocny i wrócicie w dobrych humorach. Powodzenia synkowi i Tobie![]()
![]()
ruda32 pisze:wczesne życzonka bo Lidka myśli ,że dostanie bana i nie złoży życzeń więc wolała wcześniej na wszystkich wątkach to zrobić
lidka02 pisze:Angalia pisze:Bożena mam nadzieję,że pobyt w Wawie bedzie owocny i wrócicie w dobrych humorach. Powodzenia synkowi i Tobie![]()
![]()
Ja też się dołączam
BOZENAZWISNIEWA pisze:jeszcze zdazycie, wyjeżdza we srode raniutko,wiec składajcie,mozna zdazyc "narozrabiac przez dobe"
Lidka ty "betonie"![]()
![]()
![]()
,trzeba było sie pochwalic nowym nickiem
lidka02 pisze:Najszczęśliwsza pozdrawiam wszystkie betony![]()
![]()
![]()
![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:Najszczęśliwsza pozdrawiam wszystkie betony![]()
![]()
![]()
![]()
jakaś Ty wspaniałomyślna jest Lidziu
lidka02 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:Najszczęśliwsza pozdrawiam wszystkie betony![]()
![]()
![]()
![]()
bo wiesz przez kompa głowy nie ukręcę ale jak ktoś pusty to szkoda moich rączek
![]()
ruda32 pisze:lidka02 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:Najszczęśliwsza pozdrawiam wszystkie betony![]()
![]()
![]()
![]()
bo wiesz przez kompa głowy nie ukręcę ale jak ktoś pusty to szkoda moich rączek
![]()
![]()
![]()
lidka02 pisze:Angalia pisze:Bożena mam nadzieję,że pobyt w Wawie bedzie owocny i wrócicie w dobrych humorach. Powodzenia synkowi i Tobie![]()
![]()
Ja też się dołączam
BOZENAZWISNIEWA pisze:ruda32 pisze:stado wariatek dobrze ,że uśmiechniętych i bez miotły
bo to wątek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 59 gości