Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olafen pisze:Sara miała dziś w nocy olbrzymią potrzebę okazania komuś miłości. Przyszła najpierw do mnie. Ja chciałam spać, odwróciłam się do niej plecami, wiec poszła do Orusia i zaczęła go wylizywać. Za chwilę Oruniek przybiegł do mnie i całym sobą wtulił się we mnie i zasnął. Sara zaczęła rozrabiać, więc siłą rzeczy pozwoliłam jej okazać sobie miłość. Zaczęła mnie więc lizać, kłaść się na mnie, mruczeć mi i w końcu legła się obok mnie, z drugiej strony niż Oruniek i zasnęła
Cały czas wybrzydzają z jedzeniem -
olafen pisze:Ja zrobiłam im taką lekką głodówkę. Dałam jeść o 6 rano i wróciłam dopiero o 18. Myślicie, że chciały jeść - gdzie tam.
Tylko Citce nic nie przeszkadza. Wszystko zje - i jeszcze szuka jedzenia tamtej dwójki.
Już odkryłam, że Orek rzyga po Felixie. Chyba jest w takim razie na niego uczulony ?
najszczesliwsza pisze:olafen pisze:Ja zrobiłam im taką lekką głodówkę. Dałam jeść o 6 rano i wróciłam dopiero o 18. Myślicie, że chciały jeść - gdzie tam.
Tylko Citce nic nie przeszkadza. Wszystko zje - i jeszcze szuka jedzenia tamtej dwójki.
Już odkryłam, że Orek rzyga po Felixie. Chyba jest w takim razie na niego uczulony ?
nie sądzę.
robale? zakłaczenie?
Henio też rzygał po Felixie... nie po każdym żarciu zwracał, a do alergii to mu daleeeeeeko.
olafen pisze:najszczesliwsza pisze:olafen pisze:Ja zrobiłam im taką lekką głodówkę. Dałam jeść o 6 rano i wróciłam dopiero o 18. Myślicie, że chciały jeść - gdzie tam.
nie sądzę.
robale? zakłaczenie?
Henio też rzygał po Felixie... nie po każdym żarciu zwracał, a do alergii to mu daleeeeeeko.
Niemożliwe, bo dostał bezo pet.
najszczesliwsza pisze:Dawaj mięso.
I suchą karmę.
najszczesliwsza pisze:olafen pisze:najszczesliwsza pisze:olafen pisze:Ja zrobiłam im taką lekką głodówkę. Dałam jeść o 6 rano i wróciłam dopiero o 18. Myślicie, że chciały jeść - gdzie tam.
nie sądzę.
robale? zakłaczenie?
Niemożliwe, bo dostał bezo pet.
Możliwe, BEZO PET nie zawsze działa, nie na każdego kota.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 14 gości