BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 24, 2012 11:36 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

dzień dobry :D

mam pytanie ,tylko nie rechoczcie ze mnie :oops:
czy z racji tego że mam ogromne problemy z kręgosłupem ,straszne bóle mięsni kręgosłupa ,nad którymi nie da się zapanować.
łapie znienacka ,zgina aż tchu brak..teraz siedząc każdy ruch jak by prowokował ,to taki skurcz.....
no i w związku z tym czy np. mogła bym swoje melony zmniejszyć żeby odciążyć kręgosłup :?: :oops:
gdzies cos mi się obiło u uszy że jest taka możliwość ,ale czy to prawda :roll:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob mar 24, 2012 12:09 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Ze wzg. na to, że sama mam melony, to się tym trochę interesowałam. Jest to do zrobienia, musisz zacząć oczywiście od lekarza pierwszego kontaktu. Na Dolnym Śląsku można to zrobić w szpitalu w Polanicy Zdroju http://www.scm.pl/scm/wykaz-oddzialow/oddzial-chirurgii-plastycznej/.

Pięknie dzisiaj, dobrego dnia!
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Sob mar 24, 2012 12:19 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

bardzo ci dziękuję ,o to mi chodziło .
nie jestem nadmiernie otyła ,chociaż mam troszkę nadwagi :oops: jak bym 5 kg z rzuciła było by ok.chociaż w chudych bym się nie znalazła :wink:

ale melony są ciężkie i wielkie i całe życie były za wielkie .
Jedni uważają to za atut inni wręcz odwrotnie ,ale teraz to już w ogóle horror :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob mar 24, 2012 12:22 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

A, że tak zapytam, masz odpowiednio dobrany stanik? Bo właściwy rozmiar czyni cuda- właściwie podtrzymuje i odciąża kręgosłup :)
Oczywiście, jeśli problem jest poważny, to sam stanik go nie rozwiąże, ale pomoże w codziennym funkcjonowaniu.

Annathea

Od: Pon mar 12, 2012 14:31

Post » Sob mar 24, 2012 12:32 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Dorciu nie rób tego, wyglądasz sexy :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob mar 24, 2012 12:38 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Ja rozumiem Dorcię. Wygląd - no owszem są takie jednostki, którym to się podoba :mrgreen: , ale codzienność,nawet przy dobrze dobranej bieliźnie jest różowa.
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Sob mar 24, 2012 12:45 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Ale taki zabieg to pewnie słono kosztuje?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob mar 24, 2012 12:54 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

dorcia44 pisze:dzień dobry :D

mam pytanie ,tylko nie rechoczcie ze mnie :oops:
czy z racji tego że mam ogromne problemy z kręgosłupem ,straszne bóle mięsni kręgosłupa ,nad którymi nie da się zapanować.
łapie znienacka ,zgina aż tchu brak..teraz siedząc każdy ruch jak by prowokował ,to taki skurcz.....
no i w związku z tym czy np. mogła bym swoje melony zmniejszyć żeby odciążyć kręgosłup :?: :oops:
gdzies cos mi się obiło u uszy że jest taka możliwość ,ale czy to prawda :roll:

Dorciu,
Moja siostra też ma duże melony, jest niskiego wzrostu, ma nadwagę i poważne problemy z kręgosłupem. Musiała też kupic DOBRY biustonosz !! Jej pomaga rehabilitacja. Właściwie to dzięki niej może względnie normalnie funkcjonować. Ale podstawa to - diagnoza. Niektóre schorzenia da się "poprawić" rehabilitacją, a niektóre tylko operacyjnie :(
Nie wiem gdzie w W-wie można zmniejszyć biust, ale dla mnie taka ingerencja w ciało to ostateczność. Najpierw spróbowałabym wszystkiego innego.
Odezwę się na pw
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Sob mar 24, 2012 12:58 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

kaja888 pisze:Dorciu nie rób tego, wyglądasz sexy :D

No popieram :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob mar 24, 2012 13:33 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Zabieg obarczony ogromnym ryzykiem , często robią się bliznowce (zwłóknienia wokół rany/blizny),zdarzają się zatory pooperacjne.
Lepiej wzmocnić mięśnie grzbietu- ja chodze na jogę i ostatnio na pilates.
A mam 80 K...
Staniki to sprawa drażliwa, powyżej rozmiaru G są tylko angielskie(do M!), ale tam panie mają w obwodzie około 100, a wzrostu 180cm, więc szeleczki w takich ustrojstwach są takie dlugi,że po maksymalnym skróceniu biust wypada w pasie!Trzeba przerabiać, przeszywać.

Seksowne?Tak, bardzo.Jak idę ulicą to każdy pijak zaczepi.Przecież ja mam to ustrojstwo specjalnie dla jego fanu!!Normalny facet popatrzy i wróci do "normalnej" kobiety, której nie zaczepia każdy śmierdziel.Kto by lubił mieć taką rzucającą się w oczy??
Na moje szczęście trafiłam na konesera i trzymam go w domu! :mrgreen:

Pozdrawiam wszystkie wielkobiustne(resztę -też!)!!

Jakaś szansa na obejrzenie egzo??
Bom ciekawa!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob mar 24, 2012 14:02 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

villemo5 pisze:Ale taki zabieg to pewnie słono kosztuje?

Jest w ramach NFZ jesli są wskazania medyczne, czyli np. zwyrodnienia kręgosłupa.
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Sob mar 24, 2012 14:24 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

kotkins pisze:Zabieg obarczony ogromnym ryzykiem , często robią się bliznowce (zwłóknienia wokół rany/blizny),zdarzają się zatory pooperacjne.
Lepiej wzmocnić mięśnie grzbietu- ja chodze na jogę i ostatnio na pilates.
A mam 80 K...
Staniki to sprawa drażliwa, powyżej rozmiaru G są tylko angielskie(do M!), ale tam panie mają w obwodzie około 100, a wzrostu 180cm, więc szeleczki w takich ustrojstwach są takie dlugi,że po maksymalnym skróceniu biust wypada w pasie!Trzeba przerabiać, przeszywać.

Seksowne?Tak, bardzo.Jak idę ulicą to każdy pijak zaczepi.Przecież ja mam to ustrojstwo specjalnie dla jego fanu!!Normalny facet popatrzy i wróci do "normalnej" kobiety, której nie zaczepia każdy śmierdziel.Kto by lubił mieć taką rzucającą się w oczy??
Na moje szczęście trafiłam na konesera i trzymam go w domu! :mrgreen:

Pozdrawiam wszystkie wielkobiustne(resztę -też!)!!

Jakaś szansa na obejrzenie egzo??
Bom ciekawa!

To ja też pozdrawiam i macham radośnie moim 75H :D
Z polskich są Effuniaki, bardzo chwalone :).

Annathea

Od: Pon mar 12, 2012 14:31

Post » Sob mar 24, 2012 16:22 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Pozdrawiam i ja. :D
Mogłybyscie sie troche tymi wdziękami podzielić ja mam 80 c/d normalnie humor satyra przy mojej waaadze :roll:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob mar 24, 2012 17:17 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Mam kolejkę chętnych do podziału.
Duży biust ma swoje zalety: mniejszy kot mi się na nim kładzie i zasypia jak na półce... :D

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob mar 24, 2012 19:04 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

:ryk: :ryk: :ryk:

u mnie Dżaga wskakuje jak na półki i sie układa :lol:

Biustonosz dostać dobry to cud ,owszem są ale w takiej cenie że nie kupię .
mam 75 g..i też jest mały :oops:
Chętnych zapraszam ,oddam co mam ,będzie mi lżej :wink:
tyle że już przechodzony 50-sięcioletni :mrgreen:

wybieram się na poważną rozmowę do weta ,może cos doradzi ? może znów da skierowanie na rehabilitację ? wtedy nie mogłam chodzić bo kolidowało to z moją pracą ,teraz na rano jeszcze nic nie ma ,więc może ?
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]