Moderator: Estraven
Oczywiście chciałbym zobaczyć jak zawiązujecie je wspólniepogwizd pisze: Rośnijcie zdrowo! Obrastajcie futrem! Rozwijajcie się! W przyszłym roku chciałbym zobaczyć, jak elegancko zawiązujecie sznurowadła!
pogwizd pisze:...
Mucha została wstępnie strącona za pomocą kilku świetnych trafień w powietrzu a następnie zagłaskana na podłodze.
Kocię usatysfakcjonowane.
...
pogwizd pisze:Dzień urodzin Zmrola przegapiłem, więc chciałbym złożyć jej, a także Szlachetnej Obsłudze (królowej wszystkich sześciu pór roku) najlepsze życzenia z okazji Dnia Wędkarza (tak, to dzisiaj). Rośnijcie zdrowo! Obrastajcie futrem! Rozwijajcie się! W przyszłym roku chciałbym zobaczyć, jak elegancko zawiązujecie sznurowadła!
dalia pisze:pogwizd pisze:Dzień urodzin Zmrola przegapiłem, więc chciałbym złożyć jej, a także Szlachetnej Obsłudze (królowej wszystkich sześciu pór roku) najlepsze życzenia z okazji Dnia Wędkarza (tak, to dzisiaj). Rośnijcie zdrowo! Obrastajcie futrem! Rozwijajcie się! W przyszłym roku chciałbym zobaczyć, jak elegancko zawiązujecie sznurowadła!
to czekam z niecierpliwością aż Zabers futrem obrośnie
moś pisze:dalia pisze:pogwizd pisze:Dzień urodzin Zmrola przegapiłem, więc chciałbym złożyć jej, a także Szlachetnej Obsłudze (królowej wszystkich sześciu pór roku) najlepsze życzenia z okazji Dnia Wędkarza (tak, to dzisiaj). Rośnijcie zdrowo! Obrastajcie futrem! Rozwijajcie się! W przyszłym roku chciałbym zobaczyć, jak elegancko zawiązujecie sznurowadła!
to czekam z niecierpliwością aż Zabers futrem obrośnie
Wystarczy się nie depilowac

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości