Kuba, Tofik, Sancho i Izi - zapraszają do mruczylandu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 17, 2012 11:27 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczyl

Dzieńdoberek Kociareczki :)

Jak tam weekend? Bo u mnie słońce pełną gębą, aż się koty w nim uśpiły :)

Obrazek

Obrazek

Jaszko
Dzięki za info :) :* Też muszę jakiś fajny banerek z animacją zrobić, ale brak mi jeszcze pomysłu... :)
Poczekam na wenę ;)

vailet pisze:Śliczna ta persiczka w buciku :P :kotek: :1luvu: :1luvu:

Vailet
Też mi się podoba :) :1luvu:
jak zobaczyłam te gify, to od razu wrzuciłam na bloga :)
Urocze i słodziunie

KiCiMama

Od: Czw sty 19, 2012 14:57

Post » Sob mar 17, 2012 11:55 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczyl

Witajcie :D U nas słońce też pełną gębą, ale sprzątać trzeba! Chociaż i tak energia jest, a koty mi się w ogródku wygrzewają :mrgreen: Udanej soboty :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Sob mar 17, 2012 12:33 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczyl

Ja dzisiaj leżę w łóżku, a sprząta mój starszy syn.
Muszę w końcu wypocić i wygrzać tę chorobą..... A kotki wylegują się na legowiskach na balkonie i do mieszkania wchodzą, gdy któryś usłyszy dźwięk otwierania lodówki ;) Potem znowu wygrzewanie futra na słońcu :)

To udanego sprzątania Joszko :) oby Twój domek lśnił :D

KiCiMama

Post » Sob mar 17, 2012 12:39 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczyl

hehe dzięki, jeszcze trochę i jestem gotowa! 8) ale lubię sobie przerwy robić, bo nie wypada się tak na całego zmęczyć przecież :mrgreen: Tobie miłego wylegiwania, szybkiego powrotu do zdrowia :ok: :ok: :ok:

joszko89

Post » Sob mar 17, 2012 12:51 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczyl

Jo ja też tak samo sprzątam jak i Ty :) Kilka przerw, bo za jednym razem nie daję już rady posprzątać... Jak miałam 20 kilka lat to byłam taką pedantką i czyścioszką, że na okrągło sprzątałam i układałam... a z wiekiem coraz mniej chęci mam do sprzątani i wiele rzeczy przestało mi przeszkadzać :) a poza tym mam synów niech uczą się sprzątania. Wystarczy, że jestem mamą i żoną gotującą :) i robiącą zapasy na zimę w postaci tony przetworów... WYSTARCZY! :)

Joszko - dla Ciebie i Twojej licznej, słodkiej gromadki - pozdrowienia od moich sierściuchów ;) http://youtu.be/FqhZhZ87N_M
Ostatnio edytowano Czw kwi 05, 2012 14:43 przez KiCiMama, łącznie edytowano 1 raz

KiCiMama

Post » Sob mar 17, 2012 13:38 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczyl

Urocze te Twoje chłopaki. Kubuś ma taki sam sposób wstawania jak moja Rubisia, do tego są troszkę podobni :D Dziękujemy za miły filmik z relaksującą muzyką :ok: PS. moj wiek to też 23 prawie :mrgreen:

joszko89

Post » Sob mar 17, 2012 13:56 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczyl

joszko89 pisze:Urocze te Twoje chłopaki. Kubuś ma taki sam sposób wstawania jak moja Rubisia, do tego są troszkę podobni :D Dziękujemy za miły filmik z relaksującą muzyką :ok: PS. moj wiek to też 23 prawie :mrgreen:

To nawet Ci kiedyś napisałam - chyba w Twoim temacie (nie pamiętam gdzie) że Rubisia i Kubuś wyglądają jak bliźniaki :)

23 -lata piękny wiek... :) ja w tym roku skończę 45 lat - też piękny wiek
Ostatnio edytowano Czw kwi 05, 2012 14:44 przez KiCiMama, łącznie edytowano 1 raz

KiCiMama

Post » Sob mar 17, 2012 14:31 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczyl

To tak jak moja mama hehe :D

joszko89

Post » Sob mar 17, 2012 14:57 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczyl

Witajcie słonecznie :) tylko nie sprzątanie :x Mam dość jak o tym słyszę bo nie cierpię sprzątać,a dzieci nie mam tylko starego TŻ-a :mrgreen: o 9 lat starszy odemnie i on tak sprząta że wolę by był syf :ryk: :ryk: Ślepy i tylko mnie drażni bo twierdzi że się napracował czego niestety nie widać w mieszkaniu.Też na raty sprzątam :lol: bo mi gorąco zaraz i się męczę.Miłego popołudnia i miziaczki koteczkom :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob mar 17, 2012 14:58 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczyl

joszko89 pisze:To tak jak moja mama hehe :D

No to tylko nie pisz mi - mamo hehehehe :mrgreen: :D No proszę jaki zbieg okoliczności.... ;)
Ostatnio edytowano Sob mar 17, 2012 15:00 przez KiCiMama, łącznie edytowano 2 razy

KiCiMama

Post » Sob mar 17, 2012 14:59 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczyl

Spokojnie, mamę mam tylko jedną :mrgreen:

joszko89

Post » Sob mar 17, 2012 15:02 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczyl

joszko89 pisze:Spokojnie, mamę mam tylko jedną :mrgreen:

To prawda! :) Ojców można mieć wielu.... ale matka jest tylko jedna :)

KiCiMama

Post » Sob mar 17, 2012 19:25 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczyl

vailet pisze:Witajcie słonecznie :) tylko nie sprzątanie :x Mam dość jak o tym słyszę bo nie cierpię sprzątać,a dzieci nie mam tylko starego TŻ-a :mrgreen: o 9 lat starszy odemnie i on tak sprząta że wolę by był syf :ryk: :ryk: Ślepy i tylko mnie drażni bo twierdzi że się napracował czego niestety nie widać w mieszkaniu.Też na raty sprzątam :lol: bo mi gorąco zaraz i się męczę.Miłego popołudnia i miziaczki koteczkom :1luvu:

No to zostaw starego i weź sobie młodego ;) hahahaha
Ja też już nie lubię sprzątać - nie mam już sił na to. Czasami jak biorę się za generalne porządki, to cały tydzień trwają - jeden pokój sprzątam jeden dzień z przerwami na kawę... ;) Już nie te siły i nie ten zapał... a zresztą, niech synowie sprzątają, niech się uczą, co by potem moja synowa mi nie przychodziła z pyskówką, że syna źle wychowałam- na lenia i niedorajdę ;) Więc niech robią, nic im się od roboty nie stanie :D

KiCiMama

Post » Sob mar 17, 2012 19:50 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczyl

KiCiMama pisze:
vailet pisze:Witajcie słonecznie :) tylko nie sprzątanie :x Mam dość jak o tym słyszę bo nie cierpię sprzątać,a dzieci nie mam tylko starego TŻ-a :mrgreen: o 9 lat starszy odemnie i on tak sprząta że wolę by był syf :ryk: :ryk: Ślepy i tylko mnie drażni bo twierdzi że się napracował czego niestety nie widać w mieszkaniu.Też na raty sprzątam :lol: bo mi gorąco zaraz i się męczę.Miłego popołudnia i miziaczki koteczkom :1luvu:

No to zostaw starego i weź sobie młodego ;) hahahaha
Ja też już nie lubię sprzątać - nie mam już sił na to. Czasami jak biorę się za generalne porządki, to cały tydzień trwają - jeden pokój sprzątam jeden dzień z przerwami na kawę... ;) Już nie te siły i nie ten zapał... a zresztą, niech synowie sprzątają, niech się uczą, co by potem moja synowa mi nie przychodziła z pyskówką, że syna źle wychowałam- na lenia i niedorajdę ;) Więc niech robią, nic im się od roboty nie stanie :D

To nie takie proste :mrgreen: Ponad 20 lat razem i lubi koty.Ja też młoda nie jestem i nikt już na mnie nie spojrzy :mrgreen: Dobrze że Masz dzieci bo jak dobrze wychowasz to pomogą :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob mar 17, 2012 19:56 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczyl

Jeśli można mieć dzieci, i względy od nas niezależne nie stoją na przeszkodzie to trzeba je mieć - ja jestem zwolenniczką wielodzietnych rodzin... i powiem Ci, że pomimo 45 lat, ale gdyby los dał, to byłabym szczęśliwa, ale z wiekiem coraz o to trudniej .... ja z dziećmi to jak z kotami... i dzieci i kotów mogłabym mieć pełno :) :mrgreen:

KiCiMama

[poprzednia][następna]