Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 14, 2012 12:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Pozwolę sobie na prywatę.
Najwyżej Małgosia mnie wywali ;)
viewtopic.php?f=1&t=140116
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Śro mar 14, 2012 12:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

najszczesliwsza pisze:Czasu nie cofniesz, do 28 marca nie daleko.
Diagnoza, a z diagnozą na komisję.
Każdy grosz się liczy, a jemu taki papierek może otworzyć wiele drzwi w przyszłości.

ale diagnozy mi nie postawi zaden lekarz w Kaliszu
muze jechac do wiekszego miasta i albo prywatnie albo na kase chorych, zalezy jaki odstep czasowy bedzie
w maju jedziemy do Poznania tez na badanie słuchu takie w narkozie.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro mar 14, 2012 16:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Karolek(ona) pisze:psycholog powiedziala ze moze ma jakies cechy autystyczne ale nie jakies zaawansowane, a psychiatra w sumie nie pwoiedziala ze ma czy nie ma tylko ze fachowo stwierdzic mi moga to w specjalnych osrodkach gdzie sa psychiatrzy typowo pracujacy z autyzmem.

Karola, ale przecież ja już w ubiegłym roku dawałam Tobie nr telefonów do lekarzy, i adresy , tam , gdzie moje wnuki są leczone. To nie jest autyzm, bo Filip nie żyje we własnym swiecie, on tylko nie potrafi przetworzyć swoich myśli na język mówiony.
Teraz juz tych danych nie mam , ale moze uda mi się w weekend porozmawiać z synową. Jego zachowanie naprawdę bardzo przypomina moich wnuków. :evil:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro mar 14, 2012 18:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Obrazek
Cześć Cioteczki wieczorową porą.....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro mar 14, 2012 19:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kocurzyca41 pisze:Obrazek
Cześć Cioteczki wieczorową porą.....

:mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro mar 14, 2012 20:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Witam.

Dzisiaj będę troszeczkę, bo komputer mam w pokoiku, który oddałam kici działkowej. Nasza gromadka siedzi teraz w większym....wszyscy "na kupie" :mrgreen:
Działkunia wydaje się w troszkę lepszym samopoczuciu. Bardzo wystraszona,ale -najważniejsze- trochę zjadła i wysiusiała się do kuwety. Teraz siedzi wbita w kącik.
Mania, odzyskała już przytomność i już powolutku porusza się po pokoju. Liznęła trochę jedzenia

Karolek(ona), to przykre,że chociaż tak dużo mówi się o profilaktyce, jak przyjdzie do badań trzeba je wydzierać siła albo zrobić napad na bank. Pomyśl o skorzystaniu z rad izka53...mamaGiny też może poda Ci namiary na innych rodziców z podobnymi problemami....szkoda,że nie ma miejsca w integracyjnym, bo najszczesliwsza ma rację mówiąc,że stymulacja jest bardzo ważna.....kontakt z innymi dziećmi jest przecież bardzo ważny. Nie wymądrzam się bardziej, bo nie znam Twojego problemu. Trzymaj się :ok:
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Czw mar 15, 2012 6:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

dobry :)

Karolek(ona) ja mocno trzymam kciuki, żeby w końcu się cokolwiek wyjaśnilo, żeby jakiś mądry lekarz postawił diagnozę... trafną :ok:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw mar 15, 2012 7:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Cześć, cioteczki wszystkie :D .
Było to tak: jak wróciłam wczoraj od bezdomniaków, to postanowiłam sobie porobić takie różne biżutki.
Na naszyjniki mnie naszlo.
Choć było to kretyństwo, bo o tej porze włącza mi sie już moja ślepota zmierzchowa. :evil:
Ale człek nie dość, że głupi, to jeszcze szerszy od koszuli :mrgreen: .
No i zaczeły mnie nieco oczki piec.
No więc ja stwierdziłam, że się na chwilkę położę, żeby mi te oczki odpoczęły.
I wstałam o 22.30.... :oops: :oops: :oops: .
Ja cież kręcę, ale wstyd! :oops:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw mar 15, 2012 7:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Jak się położę "na chwilę", to chwila trwa, zawsze długo. Ale przynajmniej odpoczęłaś trochę, więc na dobre wyszło.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw mar 15, 2012 8:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

MalgWroclaw pisze:Jak się położę "na chwilę", to chwila trwa, zawsze długo. Ale przynajmniej odpoczęłaś trochę, więc na dobre wyszło.

W sumie tak, zwłaszcza, że moje koty nie mają za grosz poszanowania cudzego snu :mrgreen: .
Znów tragiczna pobudka :evil: .
Zosia mi tu pyskuje, że koniecznie musi coś u Twojej Fasolki napisać, to lecę na Wasz wątek.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw mar 15, 2012 8:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Ja do 4.30 prowadziłam ciężką walkę z własną siłą woli :mrgreen:

najszczesliwsza

Post » Czw mar 15, 2012 8:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

najszczesliwsza pisze:Ja do 4.30 prowadziłam ciężką walkę z własną siłą woli :mrgreen:

I kto wygrał? :mrgreen:

vip

Post » Czw mar 15, 2012 8:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Nie pamiętam :lol:

Sądzę, iż ta mniej rozsądna opcja.

najszczesliwsza

Post » Czw mar 15, 2012 8:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

najszczesliwsza pisze:Nie pamiętam :lol:

Sądzę, iż ta mniej rozsądna opcja.

To tak, jak u mnie :ryk: .
Wogóle określenie " stary, a głupi " zostało chyba wymyślone specjalnie dla mnie :mrgreen: .

vip

Post » Czw mar 15, 2012 8:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

:mrgreen:
Łapaj PW

najszczesliwsza

[poprzednia][następna]