Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 07, 2012 14:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

BRY :lol:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro mar 07, 2012 20:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
johaśka pisze:jak miałam psa (sukę znaczy) to jak jej się bardzo chciało to scierę znajdowała i na ścierę siurała.....

jesooooo
spadam do roboty....
wróce po 12 ;) (chyba)

Aś, to lookaj tam dobrze :ok: .
Ja też spadam, kotke będę łapać...
Ale będę potem, relacje zdam :ok: .

Jak poszło łapanie kotki :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro mar 07, 2012 20:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Cześć wieczorową porą.Jak rezultaty wypatrywania Doriana i łapania kotki?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro mar 07, 2012 20:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

nie wiem jak kotka ale Doriana wcielo.... nie ma, zniknal....
i wierzcie mi ze mam nadzieje ze polazl za jakas baba i wroci... i ze nic mu sie nie stalo....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro mar 07, 2012 20:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:nie wiem jak kotka ale Doriana wcielo.... nie ma, zniknal....
i wierzcie mi ze mam nadzieje ze polazl za jakas baba i wroci... i ze nic mu sie nie stalo....

Też mam nadzieję,że tylko po kwiatki na ósmego marca wyskoczył..... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro mar 07, 2012 21:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kurcze no własnie Reniu....
szczerze mówiąc, powtórzę za Gosia... dzielnica nieciekawa więc róznie może być...
jak nie gołębiarze co to wiadomo, że dla nich kot to wrog to jakieś obchlejmordy.... a tym to nie wiadomo co do łba strzeli....
mojemu bratu tacy gwizdnęli jamnika spod sklepu... uwiązanego dosłownie do kraty od sklepu...a potem się sqr*** chwalili że go zeżarli że był malo tłusty 8O więc mnie chyba malo jest w stanie zdziwić.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro mar 07, 2012 21:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Co za.. :evil: :evil:

Bądźmy dobrej myśli! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro mar 07, 2012 22:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Eeeee, no jak Gosia sie zdesperowała, to Dorian wróci , chocby ze strachu :lol:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw mar 08, 2012 7:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

witam słonecznie cioteczki :)

my juz na nogach :)
szanownemu panu Kotu o 4.30 przyszła ochota na zabawę :evil:
uduszę gada.....

Gosia a ciebie gdzie wessalo?

miłego dnia :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw mar 08, 2012 8:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Wszystkiego najlepszego.
Klakier

Obrazek

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw mar 08, 2012 8:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Witamy na szybko :D .

W domu sajgon.
Młoda zdycha, nocka prawie nie przespana.
Dziś wysyłam ją do drugiego lekarza, bo coś nie przechodzi, przeciwnie, mam wrażenie, że jest gorzej.
Chyba, że musi być gorzej, już sama nie wiem.

Kotka okazała sie kocurem, jest przeznaczony do ciachania, za parę dni, i będzie trzeba szukać domku, tym już Ania sie zajmie. Facecik jest w stu procentach miziasty, więc może po odpicowaniu domek sie znajdzie. Piękne ma oczki, koloru jasnej wiosennej trawy.

Przez to wszystko spóźniłam się o jeden dzień z zamówieniem, mamaGiny mi łeb urwie :( ...
Nie dałam wczoraj rady, jakos tak za dużo tego wszystkiego...a jeszcze jeden naszyjnik mi został.
Od razu po bezdomniakach biorę się do roboty i wysyłam.
Czemu większe dzieci są bardziej marudne niż mniejsze?

Doriana dalej nie ma :( .
Dziś mi się śnił, że go złapałam, wsadziłam w domu do klatki, a potem okazało się, że klatka nie ma dwóch ścianek i wylazł na pokoje. I łaził. I moje zwierzaki nic.
Ja bym chciała, żeby wrócił.

A tak wogóle to:
OD WSZYSTKICH MOICH PANÓW DLA WSZYSTKICH PIĘKNYCH KOCIC I ICH DUŻYCH WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw mar 08, 2012 9:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

nie urwę bo kto mi resztę zrobi :ryk:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw mar 08, 2012 10:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw mar 08, 2012 10:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Przyszłam do Ciebie, Zosiu :oops:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw mar 08, 2012 10:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

to my tez ! ze skargą! żadnego kwiatka!żadnej doniczki do obskubania!nawet trawki nikt nie wysiał!
gina i lilka
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

[poprzednia][następna]