Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majka2222 pisze:Gratuluję, piękna. To zdjęcie stawia na baczność. Mario, czy Kicia Yoda na pewno jest domowa?
Toż to prawdziwie wolny i dziki kot.
majka2222 pisze:Gratuluję, piękna. To zdjęcie stawia na baczność. Mario, czy Kicia Yoda na pewno jest domowa?
Toż to prawdziwie wolny i dziki kot.
majka2222 pisze:Myślę, że taizu ma rację. Ty, kociamysza, nie wiesz chyba, że masz w domu dzikiego kota prosto z natury. Że też chce z Wami mieszkać.
Kicia.Yoda pisze:O, rany! Wracam z obchodu i porannego liczenia krolikow i przepiorek a tu Malpa Marysia obwieszcza mi taka wiadomosc! Naprawde, naprawde jestem bardzo wzruszona... nie spodziewalam sie z Waszek strony takiej nobilitacji. Dziekuje, ze dojrzeliscie we mnie slodkiego kociaczka, ktory ciagle we mnie jest.
Chcialam jeszcze, oprocz podziekowan powiedziec Wam o czym marze. Z calego mojego kociego serca chcialbym aby kazdy kot na swiecie w swoim zyciu spotykal tylko Ludzi. Dobrych Ludzi, ktorzy beda nas koty szanowac a jak bedzie potrzeba to pomoga i dadza schronienie. Takich Ludzi jak Moje Malpy zycze kazdemu kociambrowi pod kazda szerokoscia geograficzna.
Moja nagrode chcialabym przekazac moim pobratymcom z Kociej Arki Noego z Radomska, ale to juz wszystko zalatwi Malpa Marysia czyli kociamysza
I jeszcze jedno, o kontakt z nia bardzo prosze tych kandydatow ktorzy otrzymali najmniej punktow, lub wcale. Wysle do nich pocztowke z mojego kraju
Dziekuje Wam raz jeszcze
Kicia.Yoda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 10 gości