jessi74, my też was pozdrawiamy serdecznie! Mam pytanie: dało by radę kupić jedną kopię waszego kalendarza? Bo mam zamówienie

Moderator: Estraven

anduk pisze:Jakoś ta jesień nas tak nastroiła, że nie pisaliśmy zbyt dużo w internecie - pozdrawiamy Świnoujście i dzięki, że do nas wpadacie
jessi74, my też was pozdrawiamy serdecznie! Mam pytanie: dało by radę kupić jedną kopię waszego kalendarza? Bo mam zamówienie

Poszła wpłata na następny. Strasznie to wzruszające, że Mela, biedactwo spod baraku, nie ruda, nie szylkretka, nie długowłosa, zwykła czarnulka z domieszką bieli, znalazła się w chatulowym kalendarzu. Bardzo Wam jestem wdzięczna ( Tobie, Agacie, Ani).
  Poszła wpłata na następny. Strasznie to wzruszające, że Mela, biedactwo spod baraku, nie ruda, nie szylkretka, nie długowłosa, zwykła czarnulka z domieszką bieli, znalazła się w chatulowym kalendarzu. Bardzo Wam jestem wdzięczna ( Tobie, Agacie, Ani). 

Z racji wykonywanego zawodu mogę mieć na to wpływ, więc działam w tym kierunku.
 Z racji wykonywanego zawodu mogę mieć na to wpływ, więc działam w tym kierunku.

)
 )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Magda_lena, włóczka i 68 gości