Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Ewcia, wymyślaj, wymyślaj
Justa&Zwierzaki pisze:Ewciia pisze:Teosiowi też jakiś tekst wymyślić czy nie trzeba ? Proszę o szybką odpowiedź bo dziś mam wenę ( Maniek napisany)
Bardzo prosimy
Ewciia pisze:Caragh pisze:Ewcia, wymyślaj, wymyślajJusta&Zwierzaki pisze:Ewciia pisze:Teosiowi też jakiś tekst wymyślić czy nie trzeba ? Proszę o szybką odpowiedź bo dziś mam wenę ( Maniek napisany)
Bardzo prosimy
To czekam na wenę i poruszenie serca.... wino musujące by się przydało,
żeby stworzyć romantyczny nastrój... Bo chyba taki tekst będzie o Teosiu
Justa&Zwierzaki pisze:Ewciia pisze:Caragh pisze:Ewcia, wymyślaj, wymyślajJusta&Zwierzaki pisze:Ewciia pisze:Teosiowi też jakiś tekst wymyślić czy nie trzeba ? Proszę o szybką odpowiedź bo dziś mam wenę ( Maniek napisany)
Bardzo prosimy
A może
Ewciia pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Ewciia pisze:Caragh pisze:Ewcia, wymyślaj, wymyślajJusta&Zwierzaki pisze:Ewciia pisze:Teosiowi też jakiś tekst wymyślić czy nie trzeba ? Proszę o szybką odpowiedź bo dziś mam wenę ( Maniek napisany)
Bardzo prosimy
A może
Nie przepadam, wole pół-słodkie procentyalbo coś mocniejszego
Justa&Zwierzaki pisze:Ewciia pisze:Nie przepadam, wole pół-słodkie procentyalbo coś mocniejszego
Pół słodkie procentydobre
Kociara82 pisze:
Ewciia, moze byc?
Justa&Zwierzaki pisze:Ewciia Ty to masz talent , jak już coś napiszesz to w 10 kte trafiaszbardzo dziękuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 182 gości