vailet pisze:Witajcie Ania z Pixi i ciocie.Wolę teraz się przywitać bo nie wiem co dziś się będzie działo
trzymamy kciuki i bardzo martwimy się
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:Witajcie Ania z Pixi i ciocie.Wolę teraz się przywitać bo nie wiem co dziś się będzie działo
lidka02 pisze:Co sie dzieje dziewczyny dlaczego taki kiepski nastrój ..........
lidka02 pisze:Nie wiedziałam a co jej jest ..........
lidka02 pisze:Wiesz Ruda hm to by był mój 15 kot , a 6 białaczkowy .....Długo on już w tej lecznicy jest / miesiąc / taki sam jak mój Rudek widziałaś i ze nikt się nie skusi .Naprawdę mogli by go uśpić
ruda32 pisze:lidka02 pisze:Wiesz Ruda hm to by był mój 15 kot , a 6 białaczkowy .....Długo on już w tej lecznicy jest / miesiąc / taki sam jak mój Rudek widziałaś i ze nikt się nie skusi .Naprawdę mogli by go uśpić
tyle wiem co Ty
ale wiem ,że TY nie przestraszysz się , nie uśpisz ,to młody silny kot,może zwalczyć chorobę jak Niunia
lidka02 pisze:ruda32 pisze:lidka02 pisze:Wiesz Ruda hm to by był mój 15 kot , a 6 białaczkowy .....Długo on już w tej lecznicy jest / miesiąc / taki sam jak mój Rudek widziałaś i ze nikt się nie skusi .Naprawdę mogli by go uśpić
tyle wiem co Ty
ale wiem ,że TY nie przestraszysz się , nie uśpisz ,to młody silny kot,może zwalczyć chorobę jak Niunia
Ja miałam ostatnio zapytanie o Lolka tego rudego persa czy do adopcji napisałam ze nie oni dlaczego a ja że ma białaczkę , I zaraz mi podziękowali , u mnie białaczkowe wszystkie szaleją ja głupole .Śpimy razem bo są zamkniete na razie u mnie w największym pokoju .Nie wiem czego ludzie się boją może żyć długo a może i nie , ale bedzie do końca ze swoim panem .
lidka02 pisze::ok: A ja będe chyba miała domek dla Tosi Ruda , pani z Animalsu znalazła jakiś świetny z ogródkiem jeden piesek i koty .Jak Tosi naprawi się sierść to może wyruszy
ruda32 pisze:lidka02 pisze::ok: A ja będe chyba miała domek dla Tosi Ruda , pani z Animalsu znalazła jakiś świetny z ogródkiem jeden piesek i koty .Jak Tosi naprawi się sierść to może wyruszy
to super naprawdę
chociaż myślałam ,że zostanie z Wami bo taka lękliwa
należy jej się dobry domek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 116 gości