Moderator: Estraven

vip0 pisze:Dzień dobry, Fasolko i Dziewczyny.![]()
Ja tu przyszłem się pożalić do Ciebie...bo nam się też woda wylała wczoraj...
Duża nam kiedys przyniosła taki fajny ponton do spania, bardzo fajne to jest, i podusia miękka w środku.
To ja sobie wczoraj tam zająłem miejsce, to Alek też zaraz chciał tam leżeć.
I mnie pacnął łapą.
To ja go też pacnąłem.
To on mnie chciał bić.
To ja go też zaraz chciałem bić.
No to potem żeśmy się zaczęli naparzać na podłodze, a tam Duża miskę z wodą zostawiła...no i się wylało...dużo się wylało, na całą podłogę. No to Alek zaraz uciekł, i jak zawsze było na mnie. Ta nasza Duża to prawie nigdy na nas nie krzyczy, a wczoraj to bardzo nakrzyczała...i jeszcze powiedziała, że nas wywali, i będziemy jak te śmietnikowe bidoki, które dokarmia, co nawet swojej miseczki nie mają. No tak Duża powiedziała, i sie długo nie dała przeprosić nawet.![]()
Punio.

vip0 pisze:Dzień dobry, Fasolko i Dziewczyny.![]()
Ja tu przyszłem się pożalić do Ciebie...bo nam się też woda wylała wczoraj...
Duża nam kiedys przyniosła taki fajny ponton do spania, bardzo fajne to jest, i podusia miękka w środku.
To ja sobie wczoraj tam zająłem miejsce, to Alek też zaraz chciał tam leżeć.
I mnie pacnął łapą.
To ja go też pacnąłem.
To on mnie chciał bić.
To ja go też zaraz chciałem bić.
No to potem żeśmy się zaczęli naparzać na podłodze, a tam Duża miskę z wodą zostawiła...no i się wylało...dużo się wylało, na całą podłogę. No to Alek zaraz uciekł, i jak zawsze było na mnie. Ta nasza Duża to prawie nigdy na nas nie krzyczy, a wczoraj to bardzo nakrzyczała...i jeszcze powiedziała, że nas wywali, i będziemy jak te śmietnikowe bidoki, które dokarmia, co nawet swojej miseczki nie mają. No tak Duża powiedziała, i sie długo nie dała przeprosić nawet.![]()
Punio.

Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, Sylwia_mewka i 16 gości