urwiniu pisze:A gdzie Fasolka?? Ta prawdziwa? Jedyna piękna? TygRych
Tu. Spałam sobie w dzień, a duża mi przeszkadzała a tak siedziałam na szafce wieczorem. Troszkę się poruszyłam i wyszło niewyraźnie, ale duża mówi, że ślicznie wyglądam, więc wklejamy Fasolka
No po prostu cudna jeteś Fasolko! Te oczy!!!! Sabcia
a u nas Duża chciała spać, ale my nie chciałyśmy i było ganianie przez pół nocy teraz sobie odpoczniemy Duża złośliwie będzie nam pewnie warczeć odkurzaczem ale ja jestem głucha i mam to....wiecie....hm, no pod ogonkiem Coco idąca spać
MalgWroclaw pisze:Tu. Spałam sobie w dzień, a duża mi przeszkadzała a tak siedziałam na szafce wieczorem. Troszkę się poruszyłam i wyszło niewyraźnie, ale duża mówi, że ślicznie wyglądam, więc wklejamy Fasolka
Łooooo jakie oczyska... cudne... slodkie... i takie ... takie.... mrrrrr ...
Jeszcze mnóstwo kotów powinno się znaleźć Maniek, Mgiełka, zaginiona kotka sąsiadki, duża wczoraj widziała ogłoszenie whiskasowej chorej kotki, która zginęła niedaleko nas Fasolka
A to my dziś Frania i Pralcia pod lampką, jak przed świtem duża sprawdzała miau Pralcia i Florka, jak duża wstała później rano. Można zgadywać, który jest czyj bury pyś tu Frania schodzi z półki na koty no i ja Fasolka
Śliczne jesteście dziewczyny Ale nie jestem pewien czy odróżnię Florkę od Pralci... Wiem że po nosku można rozpoznać, ale nie jestem pewien która miała jaki Badylek zapominalski
Trafiłam do Ogryni pod koniec całej historii, ale wczorajszy wieczór jak w thrillerze spędziłam co chwile sprawdzając "czy to już" Takie historie jak te dają nadzieję, że inne poszukiwane kociska też się znajdą! I za to kciuki, oby ten rok był rokiem kotów znalezionych
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?
MalgWroclaw pisze:A to my dziś Frania i Pralcia pod lampką, jak przed świtem duża sprawdzała miau Pralcia i Florka, jak duża wstała później rano. Można zgadywać, który jest czyj bury pyś tu Frania schodzi z półki na koty no i ja Fasolka
Dziewczeta,
ja bym sie tam kolo Was zmiescil, prawda?
Mru miekki i przytulny
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM