Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ankacom pisze:Popieram Patmol.
Szkoda kota.
Ale zrobiłyście akcję, jestem pełna podziwu.
Patmol pisze:tylko nie wiem czy jeszcze aktualny
issey32 pisze:Szalony Kocie jak tam nowy banerek z piątką?
Szalony Kot pisze:issey32 pisze:Szalony Kocie jak tam nowy banerek z piątką?
Wczoraj mnie nie było w domu, dziś też nie będzie i jutro raczej też nie - najwcześniej w piątek, ale postaram się gdzieś uszczknąć nieco czasu i machnąć...
Patmol pisze:Randa, ewona -prostujcie proszę![]()
Drapek i Fred jadą na DT na Bielany, Inka na DT -Ursynów.
Mamrot pisze:Dziewczęta drogie! Pinokio cieńko z forsą. te dudtki co "zostały" ze zbiórek" benzynowo karmowych z bazarków itp juz wyszły.Pinokio dużo jeżdziła w sprawie Pani Teresy, z Panią Teresą itp. itd. a z tego co pamiętam to dostała carte blanche co do wydawania na potrzeby bieżące. jednym slowem potrzeba zrzutki, w tym pewnie na testy ( Ewonapotrzebuje) i na jeżdżenie Pinokio do Wólki... Samochód się zespół... wymaga naprawy i to nie za 100 zł. Wiem, że Irenka wstrzymuje się z naprawą z powodu braku gotówki, usiłowałam jej wcisnać żeby naprawiała bo to priorytet, że jest bardzo ważna we wspomaganiu Wolkowców , że jeśli faktycznie zostaną same to jej wizyty w Wólce są kluczowe... jednym słowem proszę o wsparcie w agitacji zeby naprawiala wóz, znała wartośc naprawy i wtedy ( wczesniej tez można) zrobimy jakąs akcję zrzutkową... ja dziś dla zachęty przesyłam na konto Piokio 100 zł i bardzo Was proszę o wsparcie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Wix101 i 146 gości