Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 19, 2012 19:43 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

:ok: :ok: :ok:
Czarne Zuo jednakowoż jest faaaaaaaaaajne :1luvu: . Już nie pierze Blondyna, że tak razem leżą?

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie lut 19, 2012 19:47 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRysiu, biedny Gusto nawet pyś wystawił poza. A moja duża mówi, że Teodorek ma bardzo ładny pyszczek. Może dlatego tak mówi, że jest czarny, jak ja :D
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lut 19, 2012 19:51 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Gustowny uspokaja po psiemu Czarne Zuo bo akurat chciał ten jełop czarny przejśc koło Gustownego i syczał na niego
Obrazek

I takie spacery Gustownemu robi Duża, że on potem na moim łózku ( :evil: ) pod kocykiem śpi
Obrazek

A tu Gusto usnął jak pilnowaliśmy Dużej przy sprzątaniu, żeby fuchy nie odwalała,no.
Obrazek
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Nie lut 19, 2012 20:00 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

I teraz deser :) czyli Piekny Ja TygRyszard :)
Obrazek
pomagam Dużej w pracy, no prasuję prace :twisted:
ObrazekObrazek

I w ogóle slicznościowy jestem jak mówi Duża, a ona wie co mówi bo mnie koffa :1luvu:
Obrazek

Dziękuję za uwagę
TygRyś

ps. Idziemy z Dużą robic gorącą czekoladę z chili, ja dostanę smietanke a Czarny jełop figę z makiem :twisted:
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Nie lut 19, 2012 20:02 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

urwiniu pisze:I takie spacery Gustownemu robi Duża, że on potem na moim łózku ( :evil: ) pod kocykiem śpi
Obrazek

Gusto :1luvu:
duża Fasolki
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lut 19, 2012 20:04 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

urwiniu pisze:Obrazek

TygRysiu, jaki Ty piękny jesteś. Jestem okropnie dumna, że mnie troszkę lubisz :oops: taki piękny kocurek i mądry :oops:
A Pralcia mówi, że jesteście troszkę podobni. No, Pralcia jest w porzo.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lut 19, 2012 20:26 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Ja Ci mówię TygRychu- moja Duża to jełop- już nie lubię mięsa a ona i tak mi gotuje a potem się wścieka, że nie jem :roll:
Rychosław

juana

Post » Nie lut 19, 2012 21:00 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

urwiniu pisze:I takie spacery Gustownemu robi Duża, że on potem na moim łózku ( :evil: ) pod kocykiem śpi
Obrazek

Guuuustooooooo :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Ciotka rozpłynięta :oops:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon lut 20, 2012 18:56 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

urwiniu pisze:I teraz deser :) czyli Piekny Ja TygRyszard :)
Obrazek
pomagam Dużej w pracy, no prasuję prace :twisted:
ObrazekObrazek

I w ogóle slicznościowy jestem jak mówi Duża, a ona wie co mówi bo mnie koffa :1luvu:
Obrazek

Dziękuję za uwagę
TygRyś

ps. Idziemy z Dużą robic gorącą czekoladę z chili, ja dostanę smietanke a Czarny jełop figę z makiem :twisted:

TyRysiu jesteś najpiękniejszym tygryskiem jakiego widziałam też zagłosowałam na ciebie chętnie dałabym ci trzy punkty ale musiałam jakoś podzielić.Oczy masz przepiękne :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon lut 20, 2012 19:11 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRyś jest w ogóle przepiękny.
Przemiaupiękny Tygryś :1luvu: :oops:
duża mówi, masz TygRysiu takiego troszkę zezika, ja nie wiem, ale dużej strasznie się to podoba
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon lut 20, 2012 20:01 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Fasolko :1luvu: Zezik jest dobry bo widzę Cię podwójnie :) A dwie Fasolki sa jeszcze fajniejsze niz jedna Fasolka :1luvu:

rudy kociak- dziękuje bardzo za głosy, no ja wiem, że ciężko głosować no bo jak rozdzielić punkty kiedy wszystkie koty najpiekniejsze są,no

TygRych
Obrazek

urwiniu

Post » Pon lut 20, 2012 20:09 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

:oops: :oops:
Fasolka pojedyncza
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon lut 20, 2012 20:45 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRysiu ten lekki zezik dodaje ci uroku osobistego i sprawia,że masz zniewalające spojrzenie :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro lut 22, 2012 9:06 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Dostałem nową drapaczkę z ziołem :P No kocimietką znaczy się :D I bardzo go lubię :)

ObrazekObrazekObrazek
Pełen zachwyt
Obrazek

A jak sypia Gruby Kot? O tak
Obrazek

TygRych
Obrazek

urwiniu

Post » Śro lut 22, 2012 10:30 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

U mnie Rysiek obciera się o drapak jak prysnę sprayem z ziołem :D . Ale taka drapaczka to fajny pomysł 8) - chyba poszukam takiej dla młodego.
TygRychu- jesteś cudnym buraskiem :1luvu:

juana

[poprzednia][następna]