Figaro52 pisze:Perełka obrażona, jej chłopak Miko lata za nową burą.Tak to z facetami ,nie można ufać mężczyznom
turkawka pisze:
rozczarowałeś mnie, po co ją wołasz Miko, tą Kiszę, do wczoraj liczyłam się tylko ja, zagrajmy we dwoje
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:Perełka obrażona, jej chłopak Miko lata za nową burą.Tak to z facetami ,nie można ufać mężczyznom
turkawka pisze:
Gibutkowa pisze:Figaro52 pisze:Perełka obrażona, jej chłopak Miko lata za nową burą.Tak to z facetami ,nie można ufać mężczyznom
Za Gutkiem-Kiszką?
Jak znajdziesz chwilkę i kocia będzie w nastroju do pozowania to podrzuć jakieś zdjęcia. Pokażę sąsiadce karmicielkę, która Gutka z drzewa zdejmowała
jessi74 pisze:Figaro52 pisze:Perełka obrażona, jej chłopak Miko lata za nową burą.Tak to z facetami ,nie można ufać mężczyznomturkawka pisze:
rozczarowałeś mnie, po co ją wołasz Miko, tą Kiszę, do wczoraj liczyłam się tylko ja, zagrajmy we dwoje
turkawka pisze:Pisząc Stefanie myslalam o Fredzi
turkawka pisze:Pisząc Stefanie myslalam o Fredzi
turkawka pisze:Może potrzebny nowy przystojny Antonio, dla którego Stefanie straci głowę i podda się bez szemrania i intryg zabiegom? Dowiemy się w następnych odcinkach
jessi74 pisze:turkawka pisze:Pisząc Stefanie myslalam o Fredzi
odcinek kolejny
Stefanie ( poza filmem , w życiu prywatnymjako Fredzia) od ponad roku choruje na groźną nieuleczalną chorobę
jej stabilny stan przez długi okres choroby ostatnio się pogorszył, mam nadzieję że kociofilmowa rodzina wesprze Stefanie , gdyż musi ona dostawać kroplówki, czyznajdzie się ktoś kto namówi Fredzię aby zgodziła się na kroplówki ? może Rich z nią porozmawia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 53 gości