Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
ruru moja Klara kiedyś dwa dni wymiotowała jedzeniem. Wymiotowała, jadła, wymiotowała. Baaa biegunkę też miała. Odchodziłam od zmysłów i nie wierzyłam koleżance, która podpowiadała, że to pewnie zakłaczenie. A jednak. Na końcu zwymiotowała duży kłębek sierści i spokój był.
Henryczku i Wielorybku wszystkiego dobrego, przede wszystkim zdrówka oraz samych przyjemności i miłych chwil z Dużymi Tatianko, powtórzę Ci słowa, którymi mnie pocieszałaś Porządny kot musi sobie czasem rzygnąć, nawet więcej niż zazwyczaj. Mnie uspokoiłaś Bądź dobrej myśli
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
dzisiaj był jeden porządny żyg z sierścią i pojechaliśmy na przegląd
2 ząbki do usunięcia - nóżka niewiadomo co trzeba prześwietlić przy okazji usuwania ząbków oczko- niedrożność kanaliku łzowo-nosowego (zielony barwnik wpuszczony oczkiem nie wypłynął noskiem) do przepchania przy okazji usuwania ząbków