Cześć Kochani! Dziękujemy za pamięć i słoneczko Na wątku jasnogórogrodzkim już byłam, kociaste cudne Wczoraj słoneczko świeciło od rana, był mrozek, ale nie zbyt duży i kulig był fajny. Za to wieczorem ostro przymroziło.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Iza ale super foty gdzie to było tak w ogóle? aaa i na smsa nie odpisalam bo nie widziałam że coś przyszło..... jak zobaczyłam to już bylo koło północy.... ale się i tak uśmiałam specjalnie dla ciebie http://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI
Witaj Edytko! Odpoczywam, bo na nic innego nie mam siły, za dużo atrakcji wczoraj było.
Pozdrawiam Was cieplutko i przytulam!