Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ula-misia pisze:ja mam w domeczku +20 i jest ok ale przy +15 bym w kocu chodziłą
Danusia pisze:ula-misia pisze:ja mam w domeczku +20 i jest ok ale przy +15 bym w kocu chodziłą
ja też![]()
a znam taką osobę ,ktora ma bardzo zimno, oczywiscie biadoli jak nie wiem co. Ale to tylko dlatego ,że z lenistwa nie chce jej się w piecu napalić
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:ja mam w domeczku +20 i jest ok ale przy +15 bym w kocu chodziłą
ja też![]()
a znam taką osobę ,ktora ma bardzo zimno, oczywiscie biadoli jak nie wiem co. Ale to tylko dlatego ,że z lenistwa nie chce jej się w piecu napalić
u Jacka ma ogrzewanie na gaz na piecu jest temp. +35 a w mieszkanku tylko było + 15, to jest kamienica na parterze , pod nim piwnica i dlatego tak zimno
Danusia pisze:ula-misia pisze:ja mam w domeczku +20 i jest ok ale przy +15 bym w kocu chodziłą
ja też![]()
.Czeka w tym zimnie aż mąż z pracy wroci i napali.
Myszolandia pisze:to ten z pracy wraca i dopiero palone jest w piecu? to co ta cały dzień robi,prócz tego ,ze nic nie robi?
![]()
A obiad chociaż zrobi czy też nie?
Ja znam takich jednych ,co żona co do gotowania nic nie ruszy w domu,ten jej z pracy przychodzi (koło 18.00) i dopiero zanim obiad,prawie kolację zrobi wtedy jedzą,nie pytajcie mnie co ona je przez ten czas jak go nie ma![]()
Ja rozumiem,ze nie każdego pociąga gotowanie,ale głupi makaron nawet z sosem "z papierka" bym zrobiła,aby coś było tylko przekąsić
Danusia pisze:Myszolandia pisze:to ten z pracy wraca i dopiero palone jest w piecu? to co ta cały dzień robi,prócz tego ,ze nic nie robi?
![]()
A obiad chociaż zrobi czy też nie?
Ja znam takich jednych ,co żona co do gotowania nic nie ruszy w domu,ten jej z pracy przychodzi (koło 18.00) i dopiero zanim obiad,prawie kolację zrobi wtedy jedzą,nie pytajcie mnie co ona je przez ten czas jak go nie ma![]()
Ja rozumiem,ze nie każdego pociąga gotowanie,ale głupi makaron nawet z sosem "z papierka" bym zrobiła,aby coś było tylko przekąsić
Siedzi na kompie , więc na gotowanie też czasu nie ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 202 gości