klauduska pisze:mam dom dla parki jakiejś, dom co prawda aż z wrocławia, ale super ludzie się wydają
ma ktoś coś do polecenia?
Parka czyli dziewczyna i chłopak, czy po prostu dwupak?
Jakieś preferencje co do wieku, umaszczenia, charakteru?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klauduska pisze:mam dom dla parki jakiejś, dom co prawda aż z wrocławia, ale super ludzie się wydają
Aleba pisze:klauduska pisze:mam dom dla parki jakiejś, dom co prawda aż z wrocławia, ale super ludzie się wydają
salvadoredali67 pisze:Aleba pisze:klauduska pisze:mam dom dla parki jakiejś, dom co prawda aż z wrocławia, ale super ludzie się wydają
No nie przesadzasz droga Alebo?
właśnie przed chwila napisałaś , ze średni interesuję Cie co poszło. bure takie było. i już![]()
![]()
A teraz troska o wiek? umaszczenie? charakter?![]()
moze zapytaj o zainteresowania kotecka i jakie książki czyta. hi hi.![]()
![]()
![]()
Przed chwilą napisałaś, że bure to bure. Aśka się doliczy. może..........
Kochani. Mały, rudy kotek poszukiwany.
Kontakt: Eliza.krakowka@gmail.com
koteczekanusi pisze:Wdałam się wczoraj w rozmowę z wetką z lecznicy "Oaza" na Potockiej - chyba macie z nią czasem do czynienia, bo coś o Jokot mówiła. W każdym razie przyjmują oni czasem kociaki do wydania od zaprzyjaźnionej karmicielki z okolic, niejakiej pani Basi, jeśli mi się imię nie pomyliło (też Asia albo Aleba pewnie zna). No w każdym razie konkluzja jest taka, że obecnie nie mają żadnych kociaków, więc ewentualnie mogłybyście się dogadać na podrzucenie jakiegoś, którego nie będziecie mieli gdzie podziać (a już sezon u progu). Co prawda nie sądzę, żeby robili coś takiego jak wizyta przedadopcyjna lub pytali się o osiatkowanie okien, ale może takie miejsce się przyda w razie czego.
koteczekanusi pisze:Wdałam się wczoraj w rozmowę z wetką z lecznicy "Oaza" na Potockiej - chyba macie z nią czasem do czynienia, bo coś o Jokot mówiła.
OKI pisze:Klauduska, ta pani ma persa - o kotach niewiele wie![]()
Ale wydaje się, że rzeczowe argumenty do niej trafiają, a to już dużo
71 kotków w albumie "Szukają domu". Nadal nie wszystkie wpisane, a kolejna łapanka już jutro wieczorem..
Prosimy zaglądajcie do albumu i udostępniajcie!
A czy są jakieś niewpisane maluchy?
OKI pisze:Znowu nie mam neta w domu, dziś cały dzień tylko z doskoku w sieci. Poinformuję te osoby, które się do mnie odezwały na maila, że łapanka odwołana, ale jeśli ktoś mógłby wrzucić odpowiednie info na FB, to będę wdzięczna![]()
OKI pisze:Klauduska, wygląda na to, że pani jednak niereformowalnaJak chce kociaka, to one gdzieś tam są w wentylacji pałacowej
klauduska pisze:OKI pisze:Znowu nie mam neta w domu, dziś cały dzień tylko z doskoku w sieci. Poinformuję te osoby, które się do mnie odezwały na maila, że łapanka odwołana, ale jeśli ktoś mógłby wrzucić odpowiednie info na FB, to będę wdzięczna![]()
dałam
klauduska pisze:OKI pisze:Klauduska, wygląda na to, że pani jednak niereformowalnaJak chce kociaka, to one gdzieś tam są w wentylacji pałacowej
chętnie bym jej to zaproponowała
![]()
ps. a czemu te kociaki z matką na karmienie nie przychodzą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Maryla mama Luli i 102 gości