Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:Zagłosowałam po raz pierwszy w tej ankiecie, Chociaz po (chyba grudniowych) awanturach i przepychankach z dużą rezerwą do niej.
Na samą myśl, że musiałaby pudrowac kota dostaje kichawicy. Chociaz ciut pudru by mi sie przydało, mam tester do zmarszczek. Żeby poznać ich głebokość jakiegoś pudru mi potrzeba, Nie mam, wśród najbliższej rodziny nikt nie stosuje. Jak myslicie cukier puder lub mąka ziemniaczana się nada![]()
Producent testera zamienników nie przewidział
pogwizd pisze:Brudy krakvetowe, nie wnikam na ogół i g... mnie one obchodzą ale naprawdę wk...wia mnie miganie reklamami. Bardzo i szczerze przeprasam tym niemniej cytuję:
> Mam też pytanie dotyczace Praksedy - czy prawdą jest, że w kawalerce ma ona ponad 50 kotów?
> I tak, jako forumowicz i elektor chcę to wiedzieć. Chcę wiedzieć kogo mam wspierać.
Bolkowa pisze:Domysliłam się, ze była to odpowiedź dla mnie.
Idę z maką ziemniaczaną spróbowac, zobaczymy co z tego wyjdzie
zabers pisze:Bolkowa pisze:Domysliłam się, ze była to odpowiedź dla mnie.
Wiadomo co wyjdzie. Że masz zmarszczki jak stąd do Chin. żadne testy kosmetyczne nie są po to, żeby Ci poprawiać humor, tylko żeby do cna zepsuć. Zasada jest taka: masz zrobić test, przerazić się i pędem biec do sklepu po cudowny specyfik, który (jak to demonstruje panienka lat 16 występująca w roli pani po czterdziestce) uwolni Cię błyskawicznie od ... kasy![]()
Zmarszczki są piękne. I dużo mówią o człowieku. Pracuje się na nie uczciwie. Swoim życiem.
Młode twarze są "wyględne", ale bez wyrazu. Jak u lalek - obiektywnie ładne, ale puste brakiem przeżyć i wspomnień.
Lubię swoje "kurze łapki", mimo ze kiedy się śmieję, następuje ich cudowne rozmnożenie.
Bolkowa pisze:zabers pisze:Bolkowa pisze:Domysliłam się, ze była to odpowiedź dla mnie.
Wiadomo co wyjdzie. Że masz zmarszczki jak stąd do Chin. żadne testy kosmetyczne nie są po to, żeby Ci poprawiać humor, tylko żeby do cna zepsuć. Zasada jest taka: masz zrobić test, przerazić się i pędem biec do sklepu po cudowny specyfik, który (jak to demonstruje panienka lat 16 występująca w roli pani po czterdziestce) uwolni Cię błyskawicznie od ... kasy![]()
Zmarszczki są piękne. I dużo mówią o człowieku. Pracuje się na nie uczciwie. Swoim życiem.
Młode twarze są "wyględne", ale bez wyrazu. Jak u lalek - obiektywnie ładne, ale puste brakiem przeżyć i wspomnień.
Lubię swoje "kurze łapki", mimo ze kiedy się śmieję, następuje ich cudowne rozmnożenie.
Okazało sie, że 1/miska kocia jest pusta a taki stan oznacza pobudkę o 5.10. Dosypano odpowiednia ilość co przkłada się na sen do 7.30![]()
2/Powinnam stosowac kremy 3D
zabers pisze:pogwizd pisze:Brudy krakvetowe, nie wnikam na ogół i g... mnie one obchodzą ale naprawdę wk...wia mnie miganie reklamami. Bardzo i szczerze przeprasam tym niemniej cytuję:
> Mam też pytanie dotyczace Praksedy - czy prawdą jest, że w kawalerce ma ona ponad 50 kotów?
> I tak, jako forumowicz i elektor chcę to wiedzieć. Chcę wiedzieć kogo mam wspierać.
A ten cytat to w jakim kontekście?
Bo ja nie znam Praksedy. Słyszałam, ale wątków nie czytałam. Gdzieś mi tylko mignęła (na Pchlim, albo na KB) w temacie budek dla kotów.
pogwizd pisze:zabers pisze:pogwizd pisze:Brudy krakvetowe, nie wnikam na ogół i g... mnie one obchodzą ale naprawdę wk...wia mnie miganie reklamami. Bardzo i szczerze przeprasam tym niemniej cytuję:
A ten cytat to w jakim kontekście?
Bo ja nie znam Praksedy. Słyszałam, ale wątków nie czytałam. Gdzieś mi tylko mignęła (na Pchlim, albo na KB) w temacie budek dla kotów.
Tylko i wyłącznie w związku z migotliwym bannerem zlinkowanym do wątku gdzie po 15sek przeglądania na powyższą, ciężką opinię natrafiłem.
Nie znam P. i poznawać nie chcę.
Wszyscy którzy mieli to zrobić już zagłosowali? Kurz opada?
Kochajmy się i nasze koty!
Wielokrotnie (lubię to słowo).
Dobranoc.
jaaana pisze:Chyba faktycznie go zdejmę, bo i mnie (jaskrowiczkę) razi - ale innego nie było
Edit: zdjęłam, szukam ogólnego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 17 gości