dinzoo pisze:cześć Karola, jak fajnie Toto i Garf tak razem, zgodnie żyją
Cześć
ta spia w tych samych godzinach, skacza po mnie w nocy tez zawsze razem
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dinzoo pisze:cześć Karola, jak fajnie Toto i Garf tak razem, zgodnie żyją
joszko89 pisze:Zgrani kumple po prostu
kiche_wilczyca pisze:mroźne i słoneczne dzień doberek
Ederlezi pisze:jak skaczą, to dobrzegorzej, że nocą
my również życzymy należycie przyjemnej niedzieli
ninakiler pisze:Cześc Karolciu...Znam doskonale to uczucie jak kociaste po nocy robią sobie ze mnie trampolinę
![]()
![]()
Na szczescie Kaja szybko uczy się od Lilki... a ta to śpioch wiec skaczą po mnie do północy... a pozniej idą spac... szkoda ze nie mogę tego powiedzieć o 5 rano
Ten nawyk w różnym stopniu nasilenia się objawia
![]()
![]()
![]()
Pozdrowionka dla chłopaczków
Karolek(ona) pisze:ninakiler pisze:Cześc Karolciu...Znam doskonale to uczucie jak kociaste po nocy robią sobie ze mnie trampolinę
![]()
![]()
Na szczescie Kaja szybko uczy się od Lilki... a ta to śpioch wiec skaczą po mnie do północy... a pozniej idą spac... szkoda ze nie mogę tego powiedzieć o 5 rano
![]()
![]()
![]()
ehh dwa dni temu cały dzien spali to w nocy myslalam ze nogi z tylkow powyrywam
ninakiler pisze:Karolek(ona) pisze:ninakiler pisze:Cześc Karolciu...Znam doskonale to uczucie jak kociaste po nocy robią sobie ze mnie trampolinę
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mam tak samo...w nocy jestem nieraz w takim szoku.... ze mam ochote podusic.... a rano mi jak zwykle przechodzi
kalair pisze:ninakiler pisze:Karolek(ona) pisze:ninakiler pisze:Cześc Karolciu...Znam doskonale to uczucie jak kociaste po nocy robią sobie ze mnie trampolinę
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mam tak samo...w nocy jestem nieraz w takim szoku.... ze mam ochote podusic.... a rano mi jak zwykle przechodzi
Pozbądźmy się zarazy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości