viewtopic.php?f=20&t=138699&start=0 zapraszam do wziecia udzialu w walentynkowej edycji na miss i mistera miau
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Wy jakos tak blisko-czy Wy sie lubiecie?
Gucio zdziwiony
mateosia pisze:Florciu, ja Ciebie od razu poznalam na zdjęciu, po łapkachPralciu, Ty też ślicznie wyglądasz. Florka
Haker1 pisze:A u nas jest jedna koalicja.
Duży - Haker.
No, co chłopaki muszą się trzymać razem.
Ja Pysia mieszkała z nami to była druha koalicja
Duża - Pysia.
Haker
Haker1 pisze:Tak, już prawie rok. Z "trojaczków" zostałem jedynakiem.
W czerwcu 2010 wyprowadziła się jedna z Dużych ( ta młodsza) i zabrała Jafvię do siebie.
Miała zabrać Pysię ( bo Pysia to zawsze był jej koteczek), ale ze względu na chorobę Jafci i to, że my z Jafcią nie mogliśmy się dogadać, opiekowała się Jafcią.
Ja Jafcia odeszła ( za parę dni będzie rok) to tak jakoś wyszło, że jak Duzi wyjechali i poszliśmy na służbę od tej Dużej (wyprowadzonej), Pysia już ze mną nie wróciła.
I tak oto mamy dwa domy. Często Pysia jest u mnie lub ja u Pysi, praktycznie do lipca do października tak sobie mieszkaliśmy raz tu raz tam.
Ale generalnie to jestem jedynakiem.
Haker
Haker1 pisze:Fajnie, w każdym mam coś ulubionego.
Chociaż ten mój pierwszy lubię najbardziej, jest największy, mam gdzie biegać i mam tutaj swój osobisty pokój.
Za to u Pysi jest lepszy balkon ma taki murek szeroki, na ktrórym jest barek i po tej barierce można chodzić.
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Silverblue i 21 gości