Koć&Pluszon i Puć 15. P.C. available! Komunikat

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 02, 2012 19:33 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

redaf pisze:
Ciekawe, które z was wybierze na swojego człowieka numero uno? 8)

hmm póki co ma większy dystans do Tomasza, ale moja intuicja podpowiada mi, że to będzie Tomasz Bratulki i Bratulka Tomasza :wink:
Obrazek
Mushu,Bratka,Krulik & Prezes ♥
RPG by PBF

małgorzata.t

Od: Śro lut 01, 2012 16:56

Post » Czw lut 02, 2012 20:47 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

Kuweta zaliczona w 100%, kolacja zjedzona :) A teraz leżymy i mruczymy na lodówce :wink: Integracja trwa :)

pozdrowienia od Bratulki :)
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Czw lut 02, 2012 21:37 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

małgorzata.t pisze:Kuweta zaliczona w 100%, kolacja zjedzona :) A teraz leżymy i mruczymy na lodówce :wink: Integracja trwa :)

pozdrowienia od Bratulki :)

Obrazek
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pt lut 03, 2012 9:04 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

małgorzata.t pisze:pozdrowienia od Bratulki :)

Gosia, wygłaskaj ją ode mnie i cmoknij w czarno-biały nosek! :mrgreen:

W pluszoszczynach odnaleziono zbiór minerałów i ZOO.
Struwity i bakterie :evil:

Tydzień, albo 10 dni Enroxil.
Trzy dni No-spa i Tolfedyne.
Dwa tygodnie Uroxivet.
Miesiąc na Urinary.

:evil: :evil: :evil:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Pt lut 03, 2012 12:42 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

redaf pisze:
małgorzata.t pisze:pozdrowienia od Bratulki :)

Gosia, wygłaskaj ją ode mnie i cmoknij w czarno-biały nosek! :mrgreen:

W pluszoszczynach odnaleziono zbiór minerałów i ZOO.
Struwity i bakterie :evil:

Tydzień, albo 10 dni Enroxil.
Trzy dni No-spa i Tolfedyne.
Dwa tygodnie Uroxivet.
Miesiąc na Urinary.

:evil: :evil: :evil:

Wygłaskałam :) Powiedziała, że zaprasza na kawę i kazała pozdrowić resztę wesołej ferajny domowników i życzyć zdrówka dla Pluszona :wink:
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Pt lut 03, 2012 13:12 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

małgorzata.t pisze:Wygłaskałam :)
Powiedziała, że zaprasza na kawę i kazała pozdrowić resztę wesołej ferajny domowników i życzyć zdrówka dla Pluszona :wink:

Kawa? Bardzo chętnie, ale... czyżby się pannie charakter o 180 stopni zmienił? 8)
Bratulia zwykle życzyła Pluszonowi, żeby go diabli wzięli.
Szybko, jak najdalej i na zawsze :twisted:

Biednyplusz poddawany jest procesowi naprawiania kotka.
Wepchnęłam w niego wielki jak stodoła Uroxivet i No-spę w maśle.
Po każdym takim gwałcie na kocim jestestwie ryżol wali focha jak stąd do Zgierza.
Ale po chwili daje się przeprosić dwoma whiskasowymi odkłaczaczami i zapomina.
O, dzięki Ci Cthulhu za krótką kocią pamięć!
Bo jeszcze dwie piguły muszę dziś w Plusza wepchnąć :twisted:
Obrazek

redaf

Post » Pt lut 03, 2012 13:51 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

A zapytaj, czy to wielkie to nie jest to samo i dziala tak samo co Furinaid?
To jest cuś jakby syrop, o smaku pieczonej wolowiny ( :roll: ) i przechodzi w karmie.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Pt lut 03, 2012 15:38 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

redaf pisze:Kawa? Bardzo chętnie, ale... czyżby się pannie charakter o 180 stopni zmienił? 8)
Bratulia zwykle życzyła Pluszonowi, żeby go diabli wzięli.
Szybko, jak najdalej i na zawsze :twisted:

Mrugnęła okiem kiedy wspomniałam jej o Pluszonie więc uznałam, że pomimo wszystko zdrówka mu jednak życzy :wink:

Z Panny jestem bardzo dumna :) Dwie przyjaciółki wleciały do mnie na urodzinową zaległą kawę. Bratulia jak zwykle leżała na lodówce (już tam ma swój kocyk, coby jej się wygodniej spało). Olka zjawiła się pierwsza. Weszła przywitała się. Bratka otworzyła oczy i dała się nawet Olce podrapać za uszkiem, bezstresowo, na luzie, po czym leżąc dalej na lodówce zasnęła. Tomek wychodził akurat na spotkanie. Odpowiadając na pytanie Olki jak radzi sobie z obowiązkami jako "tatuś" odparł, iż Pannica jest jeszcze trochę mniej ufna do niego niż do mnie. Żegnając się podszedł również do Bratulki. Panna jak gdyby nigdy nic dała się pogłaskać za uszkiem, przechyliła główkę i spojrzała na niego wzrokiem, który wyraźnie mówił : "Mamy gości a Ty opowiadasz takie rzeczy?" - po czym spojrzała na Olkę wymownym wzrokiem: "Widzisz, to co on mówi wcale nie jest prawdą". Zamruczała, Tomek ją pogłaskał i zasnęła. Trochę zdziwiony mój małżonek uśmiechnął się i wyszedł. Chwilę po jego wyjściu przyszła Marta.Wchodząc przywitała się z również z Panienką. Bratka otworzyła oczy, zamrugała do Marty, kiwnęła główką, rozłożyła się wygodniej, po czym zasnęła ponownie. Kiedy Marta wychodziła Bratulia spała w najlepsze, jednak na słowa pożegnania: "Do zobaczenia Kocia" otworzyła oczy, spojrzała na Martę, zamrugała do niej i poszła spać dalej.

Tak więc powoli, ale pozytywnie Bratulia staje się Gospodynią nr 1 tego domu :wink:

Pozdrawiamy
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Pt lut 03, 2012 15:46 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

:) Cieszę się, że Bratce trafił się los na loterii w postaci fajnych Opiekunów.

Możesz jednak zapytać Bratkę o Pućka? Wszak Plusz ją lał, a Puciek opiekował się, dbał i hołubił? Zapomniała już? :wink:
Feebee

Post » Pt lut 03, 2012 16:05 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

Feebee pisze::) Cieszę się, że Bratce trafił się los na loterii w postaci fajnych Opiekunów.

Możesz jednak zapytać Bratkę o Pućka? Wszak Plusz ją lał, a Puciek opiekował się, dbał i hołubił? Zapomniała już? :wink:

hmm zapytam, zapytam :) aczkolwiek nie wygląda na osobę, która zapomina :wink:

No proszę, zlazła z lodówki i usiadła już nie pod a na ławie obok mnie i chce się miziać hehe no dobra, czas na mizianie. Pozdrawiamy i do napisania wkrótce :wink:
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Pt lut 03, 2012 16:42 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

Trzeba jeszcze dodać, że Bratulia podsłuchuje rozmowy telefoniczne. 8)

Wczoraj dzwoni Gosia.
- Kurcze, tyle czasu a ona z kuwety nie korzysta. Ojejku jejku, co to będzie!...
Poczekaj chwilkę...
Ooooo! Właśnie zlazła z lodówki i weszła do kuwety!

Dzisiaj dzwoni Gosia.
- Kurcze, zmieszałam jej Biogen z saszetką, a ona nie chce jeść. Ojejku jejku, co to będzie!...
Poczekaj chwilkę...
Ooooo! Właśnie zlazła z lodówki i je!

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

redaf

Post » Pt lut 03, 2012 16:56 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

redaf pisze:Trzeba jeszcze dodać, że Bratulia podsłuchuje rozmowy telefoniczne. 8)

Wczoraj dzwoni Gosia.
- Kurcze, tyle czasu a ona z kuwety nie korzysta. Ojejku jejku, co to będzie!...
Poczekaj chwilkę...

Dzisiaj dzwoni Gosia.
- Kurcze, zmieszałam jej Biogen z saszetką, a ona nie chce jeść. Ojejku jejku, co to będzie!...
Poczekaj chwilkę...

ahahaha dokładnie :lol: Niedługo sama zacznie przez telefon rozmawiać a jaki będzie nasz szok, kiedy pewnego dnia po powrocie do domu zobaczymy Pannicę rozmawiającą na facebookowym chacie i piszącą posty na miau forum :wink:
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Pt lut 03, 2012 17:30 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

małgorzata.t pisze:
redaf pisze:Trzeba jeszcze dodać, że Bratulia podsłuchuje rozmowy telefoniczne. 8)

Wczoraj dzwoni Gosia.
Poczekaj chwilkę...

Dzisiaj dzwoni Gosia.
Poczekaj chwilkę...

ahahaha dokładnie :lol: Niedługo sama zacznie przez telefon rozmawiać a jaki będzie nasz szok, kiedy pewnego dnia po powrocie do domu zobaczymy Pannicę rozmawiającą na facebookowym chacie i piszącą posty na miau forum :wink:

Trzeba jej będzie kupić jakiś tani telefon na kartę, zrobić blokadę na 0-700 i niech dzwoni :lol:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pt lut 03, 2012 17:41 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

zabers pisze:Trzeba jej będzie kupić jakiś tani telefon na kartę, zrobić blokadę na 0-700 i niech dzwoni :lol:

:lol: hehehe pomyślimy, pomyślimy :wink:

Trzy najświeższe foty Panienki (kiepska jakość, bo telefonem robione) :)

http://imageshack.us/photo/my-images/842/bratka1.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/820/bratka2.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/197/bratka3.jpg/

Najedzona, wybawiona śpi sobie teraz w najlepsze :) Pozdrawiamy
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Pt lut 03, 2012 17:44 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

Biedny, dziki, niezsocjalizowany kotek z Dzikunowa. Co oni mu zrobili. :cry: :cry: :cry:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]