Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Czw lut 02, 2012 23:36 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Witam, wszystkich w mroźną noc (u mnie - 27 st) 8O
jestem nowa na forum tzn, podczytuję sobie czasem...
czy mogę dołączyć i wspomóc? wiedźmą bywam i czarnego kocura mam ...
Poproszę tylko o nr konta
:)
jorkadio :ok:
Obrazek
PRZEJDŹ NA CIEMNĄ STRONĘ MOCY ! ...mamy ciasteczka...

Barenziah

Od: Wto sie 23, 2011 23:22

Post » Czw lut 02, 2012 23:43 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Witaj Barenziah :ok: . Kazda nowa wiedzma jest bardzo mile widziana w naszym zacnym gronie ale... najpierw musisz pokazac kota :twisted: aby reszta mogla sie pozachwycac. A potem to juz tylko formalnosc ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw lut 02, 2012 23:48 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

o, matko !
wiedziałam że nie będzie łatwo .... :wink:
to chwilę potrwa ...
Obrazek
PRZEJDŹ NA CIEMNĄ STRONĘ MOCY ! ...mamy ciasteczka...

Barenziah

Od: Wto sie 23, 2011 23:22

Post » Pt lut 03, 2012 6:50 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Barenziah pisze:o, matko !
wiedziałam że nie będzie łatwo .... :wink:
to chwilę potrwa ...

Witaj :D
Poczekamy.
W razie potrzeby, służymy pomocą i radami odnośnie wklejania zdjęć.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt lut 03, 2012 7:31 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

U nas tylko -22 :mrgreen: I taka szadź,tłumiąca dźwięki(np.zachłystujących się rozruszników :? )
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pt lut 03, 2012 8:57 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

joarkadia pisze:
Mruśkowo pisze:
joarkadia pisze:Karina dostała skierowanie do neurochirurga - potrzebne wszczepienie zastawek do główki....I to szybko trzeba zrobić - jest już przynajmniej 4 miesiące za późno.... Cały czas mówili, że wszystko w porządku, a teraz to....
Zna ktoś dobrego neurochirurga w Warszawie? Który szybko nas przyjmie i ją zoperuje?

Ręce mi opadły całkowicie, fizycznie ledwo ciągnę, psychicznie ruina....

joarkadia moja koleżanka miała bardzo, bardzo podobną sytuację, zapytam u kogo konsultowała synka, w każdym razie ten neurochirurg wypowiedział się dość "grzecznie" o koledze, który postawił diagnozę (koleżanka nie chciała nawet spamiętać tych stwierdzeń). Dzieciątko rozwija się dalej prawidłowo, wszystko jest OK, operacja nie była wcale, a wcale potrzebna. Zadzwonię do niej jutro, dowiem się u kogo była.
Tymczasem :ok: :ok: :ok:

Wielki dzięki!!! Cała sytuacja z deka mnie przerasta i nie za bardzo mogę się pozbierać psychicznie - a muszę dla niej być silna

joarkadia - koleżnka moja była na konsultacji w CZD w Międzylesiu. Należy tam zanieść skierowanie lub wysłać pocztą (koleżanka po wizycie u lekarza neurologa poszła do swojego pediatry i powiedziała co zdiagnozował neurolog, poprosiła o skierowanie do CZD), następnie z CZD dzwonią i umawiają na konsultację. Przymują tam m.in. Sławomir Przesnasek (neurochirurg), Krzysztof Drabik (neurochirurg), Tomasz Kropiwnicki (neurochirurg). Ona konsultowała swojego synka u pana ordynatora prof. Roszkowskiego. Wszyscy podobno b.dobrzy.

Będzie dobrze. Trzymam :ok:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt lut 03, 2012 9:40 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

O Karince przeczytałam wieczorem z telefonu i :evil:
Służba zdrowia qr...

Pies sąsiadów rano nie wyszedł z budy... A wczoraj znów ja OSOBIŚCIE z ta kretynką rozmawiałam.... Ręce opadają.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lut 03, 2012 9:45 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Za Karinkę mocne kciuki :ok: Będzie dobrze, w końcu tyle czarownic trzyma jej stronę :wink:

Dziewczyny skąd ja mam wziąć motywację, żeby się uczyć do tych pieprzonych egzaminów? No bo przecież nie chce mi się tak bardzo, że sama się dziwię 8) I kurde dlaczego zawsze jak spodoba mi się jakiś facet to albo ma dziewczynę albo mieszka w Finlandii?! :lol:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pt lut 03, 2012 11:07 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Joarkadio, nie znam się w temacie, ale oczywiście wielkie kciuki, żeby to wszystko pięknie i szybko się zakończyło :ok: :ok: :ok:

Barenziah, witaj. Skąd taki nick ? Język można połamać :mrgreen: ,
Foteczki możesz z komputera wkleić bez rejestrowania się poprzez np. program http://imageshack.us/.
Tam wskazujesz (Browse) zdjęcie, które chcesz wkleić i dajesz Prześlij teraz.
Po załadowaniu na stronie dostaniesz kody do wklejenia na forum.
Najlepiej wklejać kod miniaturek, ale program nie obsługuje ostatnio miniaturek, zatem foty najlepiej zmniejszyć wcześniej na komputerze, żeby nie były za duże i po załadowaniu w imageshacku kopiować kod w polu Forum Code.
Za duże tzn. ich rozmiar (np. 500x200 pics) nie może przekraczać max 600 pics (może wielkość sprawdzić oglądając z prawego klawisza właściwości wklejonego na forum pliku). Skopiowany kod wklejasz do posta i już :wink:
Na początku to wszystko jestskomplikowane, potem z górki :D

Dzyśka, motywacja jest jedna, zdasz - studiujesz dalej, nie zdasz - sama wiesz :twisted:
edit: Becię na studia wysłałam, sorrryyyy :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt lut 03, 2012 12:29 przez psiama, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lut 03, 2012 11:31 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

To Dzyśka marudzi, nie becia :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt lut 03, 2012 11:47 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

AYO pisze:To Dzyśka marudzi, nie becia :mrgreen:

heheh nie ma się co psiamie dziwić, bo ja tu jestem znana z marudzenia przecież :mrgreen: :lol:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt lut 03, 2012 12:18 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Potrzebuje rady doświadczonych kociar. Jaka karmę podawać w takie mrozy kotu żyjącemu na zewnątrz. Kącik do spania ma wymoszczony ale czym go karmić?
Acha, kot jest kastrowany.
Ostatnio edytowano Pt lut 03, 2012 12:21 przez babajaga, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt lut 03, 2012 12:20 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

córka miała jelitówke ja zapalenie krtani... mam... a Józef jako jedyny zdrowy, beczał dziś ze chce na dwór.... tłumacze mu ze zimno ze inne koty które dokarmiam dały by sobie łapy poobcinać by móc w domu ciepłym siedzieć a ten nic... poszedł na spacer....szalony :roll:
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Od: Czw lip 15, 2010 16:42

Post » Pt lut 03, 2012 12:24 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Barenziah pisze:Witam, wszystkich w mroźną noc (u mnie - 27 st) 8O
jestem nowa na forum tzn, podczytuję sobie czasem...
czy mogę dołączyć i wspomóc? wiedźmą bywam i czarnego kocura mam ...
Poproszę tylko o nr konta
:)
jorkadio :ok:

Witaj białostoczanko :mrgreen:

joarkadio, mocne kciuki za Karinkę :ok: Diagnoza diagnozie nierówna.

Rapadura - mój Bułkownik też ryczy jak jeleń przed drzwiami balkonowymi..no to otwieram, gad wyłazi na sekundę a po chwili znów wyje, coby go wpuścić. :roll:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt lut 03, 2012 12:33 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Babojago, tylko suche, ono najmniej narażone na zmarznięcie.
Ponadto jak wiesz, że kot zaraz zje to co wystawisz, to mozna dać ciepłe na chwileczkę, ale po 5 minutach już zacznie zamarzać ... :roll: Suche, szczególnie jeśli kaloryczne (fioletowe takie się wydaje, choć to karma z tych dziadowskich, ale zawsze jakaś ... :roll: ), tłuste o wiele lepiej znosi mróz, zwłaszcza jeśli w jakiejś budce schowane :ok: .

Becia, przepraszam (nie wiem skąd mi się na mysli napatoczyłaś). Wcale nie uważam, ześ maruda, wcale :1luvu:

Rapaduro, współczuję i za zdrówko :ok: I wielkie kciuki za Karinkę jeścio raz :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

[poprzednia][następna]