Moderator: Moderatorzy
milena88 pisze:Psina do wydania tylko do domu tak?
Mimisia pisze:Druga sprawa - dostałam maila z hoteliku, o treści mniej więcej:
"w zeszłym tygodniu mieliśmy podejrzenie cieczki u Liski, z dróg rodnych sączył się brunatny płyn. Jest to młoda sunia, zasugerowaliśmy się, że najprawdopodobniej jest to cieczka, w tym okresie jest to mozliwe. Jednak w ostatnich dniach zaczeła więcej jeść, pić, zaokrągliła się oraz przestała "sączyć", jest to za krótki okres na cieczkę. W związku z tym pojechaliśmy na konsultacje do weterynarza, jest podejrzenie że jest to ciąża z wcześniejszego okresu. Niepokojący jest jednak fakt, że kilka dni temu z dróg rodnych sączył się jakiś płyn, było to wyraznie widać na podłoze w domu oraz na przyłożonej chusteczce. Lekarz zasugerował, że może warto byłoby zrobić usg, ale jest to niestety dość kosztowne. Możemy także zdecydować się na sterylizację aborcyjną.
W związku z tym, co robimy Pani Bożeno w danej sytuacji? Nie ukrywam, że pierwszy raz jesteśmy w takiej sytuacji."
Podadźcie proszę! Co to może być za płyn? Czy w ciąży u suczek coś się sączy? Ja poprosiłam o zrobienie jej natychmiast sterylizacji aborcyjnej i jeżeli jest to naprawdę konieczne, to tego USG...chociaż wolałabym uniknąć kosztów, jeżeli miało by to tylko potwierdzić ciążę.
Wogóle nie znam się na suczkach i psach
Patmol pisze:wkleiłam ten Twój post na zaprzyjaźnione watki na dogo
i takie dostałam odpowiedzi
[QUOTE=Pipi;18509624]Co by to nie bylo, to trzeba zrobic usg i operowac.
Patmol pisze:dobre wieści
a kiedy usg?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości