Miss nr 1 HANIA
Mister nr 4 oczywiście Boguś od Iwetki bo miałam przyjemność osobiście Bogusia poznać
scorpio133 pisze:ale tu ruch- cos mi sie wydaje ze do ostatnich minut beda oddawane głosy
a ja mam nadzieję, że co miesiąc przez cały rok będzie takie zainteresowanie, a kalendarze będą sprzedawały się jak świeże bułeczki

bubor pisze:Kandydat nr 5 póki co
scorpio133 pisze:Tak wiec jeszcze raz Misster to Kacperek od Evy 2406- Miss Gabi. Przepraszam za kłopot , ale ja tu nowa jestem. Pisze , gdzies mi te posty uciekaja i nie potrafie dodac usmieszkow.
malagos pisze:Ja głosuję na nr 15 - MISTER.
w końcu i ja ma ciupeńką zasługę - Kacper był u mnie 4 tygodnie, gdy EVA wyjechała
A nr 11 to moja kandydatka na MISS.
. Dzięki Tobie mogłam po kilku miesiącach walki o Kacperka wyjechać na zasłużony urlop, a i Kacperek zmienił klimat i był pod fachową opieką.
i mruczy mi tu do ucha, że jest bardzo szczęśliwa 

EVA2406 pisze:malagos pisze:Ja głosuję na nr 15 - MISTER.
w końcu i ja ma ciupeńką zasługę - Kacper był u mnie 4 tygodnie, gdy EVA wyjechała
A nr 11 to moja kandydatka na MISS.
To prawda Malagos. Dzięki Tobie mogłam po kilku miesiącach walki o Kacperka wyjechać na zasłużony urlop, a i Kacperek zmienił klimat i był pod fachową opieką.
A oto postój na odpoczynek w czasie podróży Kacperka do Malagos

Kociara82 pisze:gustowne szeleczki
no proszeByl 2 lapkami na tamtym swiecie a teraz
EVA2406 pisze:Kociara82 pisze:gustowne szeleczki
Bo zielone najlepiej pasują do rudego, a Kacperek jest chłopakiem eleganckim

vega013 pisze:EVA2406 pisze:Kociara82 pisze:gustowne szeleczki
Bo zielone najlepiej pasują do rudego, a Kacperek jest chłopakiem eleganckim
Dokładnie to samo powiedziałam przed chwilą TŻetowi, pokazując Mu fotkę cudnego kotunia

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości