Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Pt sty 27, 2012 17:23 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Aaaapsik :roll: znaczy się dzień dobry :roll:

Mam katar ,potężny katar :? Prawie na oczy nie widzę(aapsik...uffff)nos jak latarnia w pewnej holenderskiej dzielnicy :twisted: kocica co chwilę wyraża dezaprobatę dla mojego kichania ,poniewaz przerywam sen spracowanemu kotku aaaapsik :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt sty 27, 2012 18:19 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

kotka doroty pisze:Aaaapsik :roll: znaczy się dzień dobry :roll:

Mam katar ,potężny katar :? Prawie na oczy nie widzę(aapsik...uffff)nos jak latarnia w pewnej holenderskiej dzielnicy :twisted: kocica co chwilę wyraża dezaprobatę dla mojego kichania ,poniewaz przerywam sen spracowanemu kotku aaaapsik :roll:

Ej, tylko kotecki nie zaraź :twisted:

Nie, no współczuję setnie, to nic przyjemnego...
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt sty 27, 2012 18:32 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Villemo,święte słowa im mniej tabletek tym lepiej...Mała czarna chrapie i charczy,dostała już anybiotyk.Ale mi wyszlo mniej tabletek tym lepiej, a kotka nafaszerowłam lekami.

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Pt sty 27, 2012 18:52 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Dziękuję za pamięć i życzenia :oops: :oops: :oops:
Dziś prezent dał mi lekarz - zaproponował jednoczesny przeszczep nerki i trzustki :roll: i dał skierowanie do szpitala na badania przedprzeszczepowe.... :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt sty 27, 2012 18:56 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Polska to ponoc kraj lekami płynący, takie eldorado dla farmaceutycznego lobby ... :roll:

Zdróweczka dla Ciebie zakatarzona kotko doroty i dla Twojej małej fumciu :ok: :ok: :ok:

Joarkadio 8O Ja nie wiem naprawde czy mam współczuc czy gratulowac ... :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt sty 27, 2012 19:01 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

psiama pisze:

Ja też nie wiem... sytuacja się diametralnie zmieniła w ciągu ostatniego roku :wink:
A propozycja to jedno, badanie drugie, a sam przeszczep to trzecie... nie wiadomo czy się teraz zakwalifikuję, jak długo będę czekać na dawcę i jaka będzie zgodność....
Karina dziś pierwszy raz miała butki na nóżkach :mrgreen: :mrgreen: niebieskie balerinki :D uśmiecha się całe popołudnie do mnie i wyciąga rączki :1luvu:

joarkadia

Post » Pt sty 27, 2012 19:03 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

joarkadia pisze:
psiama pisze:

Ja też nie wiem... sytuacja się diametralnie zmieniła w ciągu ostatniego roku :wink:
A propozycja to jedno, badanie drugie, a sam przeszczep to trzecie... nie wiadomo czy się teraz zakwalifikuję, jak długo będę czekać na dawcę i jaka będzie zgodność....
Karina dziś pierwszy raz miała butki na nóżkach :mrgreen: :mrgreen: niebieskie balerinki :D uśmiecha się całe popołudnie do mnie i wyciąga rączki :1luvu:

...fotki proszem, fotki :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt sty 27, 2012 19:04 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Ona jest Twoim zyciem - to się czuje bardzo mocno kiedy o niej opowiadasz :ok: :1luvu: Buziaczek w te stópcie :D
Przeszłas juz tak wiele w kwestii medycyny, że nic już Ci nie stanie na drodze joarkadio :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt sty 27, 2012 19:06 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Jak przyjedzie aparat to będą i fotki :twisted: :twisted:

joarkadia

Post » Pt sty 27, 2012 19:48 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Joarkadio wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!! Zdrowka przede wszystkim no i mnostwo radosci z bycia mama :).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt sty 27, 2012 20:00 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

psiama pisze:Ona jest Twoim zyciem - to się czuje bardzo mocno kiedy o niej opowiadasz :ok: :1luvu: Buziaczek w te stópcie :D
Przeszłas juz tak wiele w kwestii medycyny, że nic już Ci nie stanie na drodze joarkadio :ok: :ok: :ok:

Złego licho nie bierze, czarownic też - bo się boi :ryk: :ryk: :ryk:

joarkadia

Post » Pt sty 27, 2012 21:51 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

joarkadia pisze:Dziękuję za pamięć i życzenia :oops: :oops: :oops:
Dziś prezent dał mi lekarz - zaproponował jednoczesny przeszczep nerki i trzustki :roll: i dał skierowanie do szpitala na badania przedprzeszczepowe.... :twisted: :twisted: :twisted:

...oby byl to dobry prezent mocne kciuki za Ciebie :ok:
Mam swiadomosc ze do samego przeszczepu dluga droga, ale.... i tak kciuki mocne :)

Balerinki w sam raz dla mlodej uroczej damy -ja rowniez prosze o fotki :)

Vil, w kwestii lekow to zgadzam sie z Toba. Ja w sytuacjach przedokresowych i jak jestem oslabiona zazywam witaminy dla pan, one maja dostosowana dawke witamin ktore nam sa szczegolnie potrzebne - i na tym koncze. Nospy jesc nie moge, rzygam dalej niz PIppi po obskubywaniu choinki :twisted: i dostaje po niej dziwnych drgawek. Jedyne co mnie stawia do pionu podczas okresowych jadz bolowych to ketonal forte -ale on z kolei pruje mi zoladek wiec ograniczam na maksa.

Szykuje sie fajna mozliwosc pracy... na razie nic nie zdradzam, ale jesli sie uda to......... to bedzie super :ok: a tymczasem wsunelam miche makaronu z tunczykiem i oliwkami (TZ kochany ugotowal :1luvu: ), wrocilam z fuchy z Bytomia, jutro pruje do sklepu z niemiecka chemia bo mi sie plyn do prania skonczyl (a mam namiar na dobry sklep z tania chemia bardzo dobrej jakosci, heh, zakamuflowana opcja niemiecka coraz bardziej mi sie podoba :twisted: ) - porownujac wstepnie ceny niemieckiej chemii tutaj i w Krakowie, tutaj jest zdecydowanie taniej...

Kotom marzna dupki boo - uwaga panie i panowie - Fiona "Erynia w Kociej Skorze" siedzi grzecznie kolo Gluska "Przerazenie Roku 2011" i nie bije go wcale. Koty skupione sa na kontemplacji koca polarowego na ktorym sie ulozyly i drzemia, grzejac sie - i TZa ktory pod tym kocem spoczywa. Jak to zima potrafi jednoczyc ;)

Dobrego wieczoru wszystkim Wam!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt sty 27, 2012 21:55 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Rapadura pisze:ile ważą wasze koty? macie jakiegoś w okolicy 7 miesięcy kocóro-kastrata??? mój waży 3,2kg...wydaje mi się ze dużo choć jest szczuplutki a brzuszek ma odstający tylko zaraz po jedzeniu..... :catmilk:

Chmurek, niedawny tymczas już w DS, w wieku 6 miesięcy ważył 2,4... szczuplutki, drobniutki i z niepochamowanym apetytem :mrgreen:

joarkadia

Post » Pt sty 27, 2012 22:42 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Joaradia: wszystkiego najlepszego!
Przede wszystkim zdrowia, i żeby Karinka rosła zdrowa, żeby wszystko było tak, jak być powinno :piwa:

Rapadura pisze:ile ważą wasze koty? macie jakiegoś w okolicy 7 miesięcy kocóro-kastrata??? mój waży 3,2kg...wydaje mi się ze dużo choć jest szczuplutki a brzuszek ma odstający tylko zaraz po jedzeniu..... :catmilk:
burasiątka mając niecałe pół roku (tzn są z drugiej połowy lipca a ważone były w grudniu prz okazji kastracji...) ważyły po prawie 3kg... (tzn ok 2.8..)
teraz bez nadwagi itd tak z 6kg kocura razy dwa burasiątka... ;)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob sty 28, 2012 8:17 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Moja kotka buraska waży 4.5 kg, brzuszek oczywiście ma, ale w ocenie wetki nie jest źle, bo to po prostu okaz niedrobny 8) Ja wiem skąd się to bierze: mój TŻ nie może się oprzeć błagalnym oczkom biednej, głodnej kotusi :wink:

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

[poprzednia][następna]