Mam katar ,potężny katar
Moderator: Estraven

kotka doroty pisze:Aaaapsikznaczy się dzień dobry
![]()
Mam katar ,potężny katarPrawie na oczy nie widzę(aapsik...uffff)nos jak latarnia w pewnej holenderskiej dzielnicy
kocica co chwilę wyraża dezaprobatę dla mojego kichania ,poniewaz przerywam sen spracowanemu kotku aaaapsik

psiama pisze:
JoarkadioJa nie wiem naprawde czy mam współczuc czy gratulowac ...

joarkadia pisze:psiama pisze:
JoarkadioJa nie wiem naprawde czy mam współczuc czy gratulowac ...
Ja też nie wiem... sytuacja się diametralnie zmieniła w ciągu ostatniego roku![]()
A propozycja to jedno, badanie drugie, a sam przeszczep to trzecie... nie wiadomo czy się teraz zakwalifikuję, jak długo będę czekać na dawcę i jaka będzie zgodność....
Karina dziś pierwszy raz miała butki na nóżkach![]()
niebieskie balerinki
uśmiecha się całe popołudnie do mnie i wyciąga rączki
Buziaczek w te stópcie

psiama pisze:Ona jest Twoim zyciem - to się czuje bardzo mocno kiedy o niej opowiadasz![]()
Buziaczek w te stópcie
![]()
Przeszłas juz tak wiele w kwestii medycyny, że nic już Ci nie stanie na drodze joarkadio![]()
![]()

joarkadia pisze:Dziękuję za pamięć i życzenia![]()
![]()
![]()
Dziś prezent dał mi lekarz - zaproponował jednoczesny przeszczep nerki i trzustkii dał skierowanie do szpitala na badania przedprzeszczepowe....
![]()
![]()
a tymczasem wsunelam miche makaronu z tunczykiem i oliwkami (TZ kochany ugotowal
), wrocilam z fuchy z Bytomia, jutro pruje do sklepu z niemiecka chemia bo mi sie plyn do prania skonczyl (a mam namiar na dobry sklep z tania chemia bardzo dobrej jakosci, heh, zakamuflowana opcja niemiecka coraz bardziej mi sie podoba Rapadura pisze:ile ważą wasze koty? macie jakiegoś w okolicy 7 miesięcy kocóro-kastrata??? mój waży 3,2kg...wydaje mi się ze dużo choć jest szczuplutki a brzuszek ma odstający tylko zaraz po jedzeniu.....
burasiątka mając niecałe pół roku (tzn są z drugiej połowy lipca a ważone były w grudniu prz okazji kastracji...) ważyły po prawie 3kg... (tzn ok 2.8..)Rapadura pisze:ile ważą wasze koty? macie jakiegoś w okolicy 7 miesięcy kocóro-kastrata??? mój waży 3,2kg...wydaje mi się ze dużo choć jest szczuplutki a brzuszek ma odstający tylko zaraz po jedzeniu.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 65 gości