kociaste jak zawsze przecudniaste Czarne cudenko bym schrupala :*:*:*:* Erwinek jest przeuroczy ma takie spojrzenie, ze rozkocha niejednego w sobie Krolewna tez piekna, piekna klasyczna burasia, taka tygryskowa
Przekażę kiciom wszystkie zachwyty. Erwin chyba rzeczywiście myśli, że jest najbardziej uroczym kotem pod słońcem. Budząc się rano, zastanawiałam się skąd ten kocur wie, że przymilając się do ludzia powinien aż tak głośno i rozkosznie mruczeć. Inne koty tak nie robią. Jego żebranie polega na tym, że podkłada łepek pod rękę i tak manewruje, że w końcu pysio ląduje na talerzu.
Chyba nadmiar pracy mnie przerasta. Jadę już na rezerwie rezerwy. W dodatku chyba rwa zaczyna się odzywać. Buuuuu
ja też mam roboty nie do ogarnięcia wręcz dziś jestem w pracy też , buuuuuu
szukamy rejestratorek medycznych z doświadczeniem. Nie znacie kogoś godnego polecenia? Szukamy na 1/2 etatu w większości i chyba 1 czy 2 na pełen etat...
sunshine, ale my nie szukamy osób, które mają wykształcenie medyczne, tylko osób, które mają doświadczenie w pracy w rejestracji medycznej a Ty nie pracujesz w rejestracji? tylko u nas jest naprawdę nawał roboty. Zastanów się. W razie czego pisz do mnie na pw