Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olafen pisze:No to już Co ufa, skoro zostawiła Ci maluchy dobrowolnie. Wie, ze je nakarmisz i krzywdy im nie zrobisz
beateczka pisze:troszkę mi ufa ale dotknąc się teraz juz nie da tak na wszelki wypadek
kalair pisze:beateczka pisze:troszkę mi ufa ale dotknąc się teraz juz nie da tak na wszelki wypadek
Bo jest po prostu ostrożna.![]()
Buziamy Was!
olafen pisze:Trochę za wcześnie na dotyk, ale wie, że krzywdy jej pociechom nie zrobisz, a to jest podstawa do zdobycia dalszego zaufania.
My ludzie też nie od razu ufamy obcym. Moja Fifi dwa miesiące mnie testowała, a teraz, gdy pokochała mnie całą sobą ja ją oddaję. Wiem, ze złamię jej serce i mam nadzieję, że nowy domek okaże jej mnóstwo miłości, żeby szybko o mnie zapomniała
beateczka pisze:olafen pisze:Trochę za wcześnie na dotyk, ale wie, że krzywdy jej pociechom nie zrobisz, a to jest podstawa do zdobycia dalszego zaufania.
My ludzie też nie od razu ufamy obcym. Moja Fifi dwa miesiące mnie testowała, a teraz, gdy pokochała mnie całą sobą ja ją oddaję. Wiem, ze złamię jej serce i mam nadzieję, że nowy domek okaże jej mnóstwo miłości, żeby szybko o mnie zapomniała
Już dawała sie pogłaskać ale po ostatniej akcji z wetem ma ograniczone zaufanie
LaRosaNegra87 pisze:beateczka pisze:olafen pisze:Trochę za wcześnie na dotyk, ale wie, że krzywdy jej pociechom nie zrobisz, a to jest podstawa do zdobycia dalszego zaufania.
Już dawała sie pogłaskać ale po ostatniej akcji z wetem ma ograniczone zaufanie
Kochana to normalne! Moje koty po wytepieniu swierzba z uszek nie odzywaly sie do mnie przez kilka ladnych dni, a co dopiero taka bojazliwa cizia, daj jej czas a wkrotce bedzie coraz bardziej przyjazna tylko jeszcze troche trzeba poczekac![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 655 gości