Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2012 0:11 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Gryźka,
Duża- dla odmiany- dobrze gada. Konkursy piękności są dla tych co muszą sobie coś udowodnić, a my i tak wiemy swoje! W końcu szylkret zobowiązuje 8)

Tylko nie wiem po co mje w takim razie te manikiury co je dziś miałam :roll: Duża, Duża Dużej, koc i ja. Się działo :twisted:

Bajka

Obrazek
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pt sty 27, 2012 0:17 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

O ja Cię przepitraszam!!!
To jest Bajka????
8O
No żeś ją przerobiła sister na pannę pełną gębą.
A taka była bida z nędzą...

Ja tam sobie pazurów nie daję obcinać. Nie i koniec. W końcu mam o połowę mniej pazurów z przodu, to musze dbać o te co są. A bardzo się przydają do przytrzymywania gryzionej ręki.
Czasami Duzi mnie łapią i obcinają, ale zawsze jakiś jeden sobie zachowam.
Dziś tym jednym podrapałam Dużą, jak się za bardzo spoufalała.
Taaa, szylkret zobowiązuje
Gryźka
Ostatnio edytowano Pt sty 27, 2012 7:40 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt sty 27, 2012 0:26 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

O rany koguta! 8O 8O 8O
Bajka! Co oni ci zrobili przy okazji tego manikjura?

Gryzia, ja też nie daję sobie obcinać pazurków!
Szylkretki wszystkich krajów! Łączmy się!

Kicia Krakowianka

Obrazek

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Wto lut 14, 2012 22:56 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Gryzia jest bardzo grzecznym kotkiem. Tak grzecznym, ze kupiłam nowy pojemnik na karmę, super duper i w ogóle, nieotwieralny dla kotow.
Po dwóch dniach Gryzia zgineła.
Bliska zawału znalazłam ją w pojemniku (wypełnionym do połowy), nażartą i śpiącą na karmie (pojemnik jest nieprzezroczysty).
Wołowinką pluje, nic jej chyba nie przekona do mięsa jako mięsa.
Lubi puszkowe, saszetki, ale miesa - mięsa nie.
Powącha i od razu "zakopuje".
Czyli daje mi do zrozumienia co to tak naprawdę dla Niej jest :|

magaaaa

Post » Wto lut 14, 2012 23:32 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

magaaaa pisze:Gryzia jest bardzo grzecznym kotkiem. Tak grzecznym, ze kupiłam nowy pojemnik na karmę, super duper i w ogóle, nieotwieralny dla kotow.
Po dwóch dniach Gryzia zgineła.
Bliska zawału znalazłam ją w pojemniku (wypełnionym do połowy), nażartą i śpiącą na karmie (pojemnik jest nieprzezroczysty).
Powącha i od razu "zakopuje".
Czyli daje mi do zrozumienia co to tak naprawdę dla Niej jest :|

To jest kot o nieprzecietnej inteligencji.
My od niej uczymy sie nowych teorii :twisted:

Moze nie? :twisted: :twisted: :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro lut 15, 2012 9:36 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

magaaaa pisze:Bliska zawału znalazłam ją w pojemniku (wypełnionym do połowy), nażartą i śpiącą na karmie (pojemnik jest nieprzezroczysty).

Gryziu! 8O 8O :ryk: :ryk: Jestem pod wrażeniem inteligencji!
Henryczka też mięsa nie ruszy, fuj i już.
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro lut 15, 2012 9:44 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

magaaaa pisze:Wołowinką pluje, nic jej chyba nie przekona do mięsa jako mięsa.

Przeciez nie musi... :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Śro lut 15, 2012 9:49 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

A pewnie, ze nie musi.
Paniusia zaraz jakiś inny smakołyczek podsunie 8)

magaaaa

Post » Śro lut 15, 2012 10:00 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Ostatnio zaszalałam i kupiłam moim zwierzakom puszeczki Cosma, kurczak z przepiórczym jajkiem :oops: Otwieram, a tam maleńkie jajeczko przekrojone na pół, żółtkiem do góry, na podusi z włókienek kurczaka.. Po prostu śliczne :oops: TŻ westchnął, że nigdy nie jadł jajka przepiórki, a ja sama z siebie się śmiałam, że nabieram się na koci gadzet. No ale czego się nie robi z miłości :spin2:

justyna p

Post » Śro lut 15, 2012 10:04 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

magaaaa pisze:A pewnie, ze nie musi.
Paniusia zaraz jakiś inny smakołyczek podsunie 8)

:lol:

I tak trzymac! :ok:

Dorota

Post » Śro lut 15, 2012 11:53 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

justyna p pisze:Ostatnio zaszalałam i kupiłam moim zwierzakom puszeczki Cosma, kurczak z przepiórczym jajkiem :oops: Otwieram, a tam maleńkie jajeczko przekrojone na pół, żółtkiem do góry, na podusi z włókienek kurczaka.. Po prostu śliczne :oops: TŻ westchnął, że nigdy nie jadł jajka przepiórki, a ja sama z siebie się śmiałam, że nabieram się na koci gadzet. No ale czego się nie robi z miłości :spin2:

a co koty na to? smakowało?
:)
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Śro lut 15, 2012 12:56 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Taaaak! Pyszotka! Wyglądał to tak: :catmilk: :catmilk: :catmilk:
A ja: :mrgreen:

justyna p

Post » Sob mar 03, 2012 15:33 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

To jest to co Gryzie lubią najbardziej...
Obrazek
Dzisiejsze, jeszcze ciepłe...
Ostatnio edytowano Sob mar 03, 2012 17:28 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Post » Sob mar 03, 2012 17:24 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

jamkasica pisze:
Obrazek

Piękny nakrapiany pysio :P :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob mar 03, 2012 17:30 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

Tak, Bajeczka jest śliczna.
Kasia, daj jakąś nową fotę.

magaaaa

[poprzednia][następna]