Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sty 24, 2012 20:25 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

... trumf, trumf Misia Bela
Misia, Kasia, Konfacela
Misia a, Misia b
Misia, Kasia Kon-fa-ce...

tak to chyba jakoś szło?
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Wto sty 24, 2012 20:59 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Mój głos -
Hania
i Dawć vel Kasperek

iwoniad

Od: Pon mar 21, 2011 16:15

Post » Wto sty 24, 2012 21:11 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

isabell36 pisze:O boszzzzzz cieszę się, że dogoniliśmy - a może nawet uda się przegonić pierwszą edycję wyborów ale przysnaję, że w głosowaniu to nie pomaga :twisted:
ale dopłata za dodatkowy głos wprowadziłaby za dużo zamieszania i (z wielkim bólem serca) jestem przy tym aby zostawić wersję pierwotną po jednym głosie na kandydatkę i kandydata.

Chyba zrobię wyliczankę :ryk:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ninakiler pisze:
GLOSOWANIE Z PRZYCZYN OD NAS NIEZALEŻNYCH WSTRZYMANE DO JUTRA!!!
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Wto sty 24, 2012 21:32 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Czytając opisy pod zdjęciami miałam łzy w oczach, z żałości.
Doczytując końcówkę, str 24-27, wzruszała mnie niecierpliwość, z jaką cioteczki już-już głosowały. Nie dziwi mnie to, bo w głosowanie wkładamy serducha i chcemy, żeby już-już zaczęło się i już-już było wiadomo, kto będzie Najpiękniejszą i Najpiękniejszym. A to wszystko dzieje się przecież z miłości :D
Bądźmy więc wyrozumiali i cierpliwi.

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Wto sty 24, 2012 22:04 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Też już nie mogę doczekać się głosowania, takie piękności tu występują :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto sty 24, 2012 22:11 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

jaaana pisze:Ale my tylko agitację przedwyborcza prowadzimy :)

:ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sty 24, 2012 23:32 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

ruda32 pisze:Ja chciałam tylko dodać ,że kandydaci Ominia,Niunia,Rudy,Amelia,Coco,Felek to koty kamari - wszystkie pod opieką kochanej kamari

dokladnie tak :) Wpisalam inaczej, bo inne osoby zglaszaly, nie sama kamari.

Pamietacie o zasadzie nie glosowania na swoje kotomstwo?
"swoje"... hmmm.... jak wam wytlumaczyc naprosciej jak ja to rozumiem: na powyzszym przykladzie. Ominie, Niunie, Rudego, Amelie, Coco i Fidelka zglosily ruda32 i puszatek, wiec pod tym wzgledem to ich kotomstwo. Ale przebywaja u kamari-wiec oficjalnie to jej koty. Tak wiec dla mnie jest to po czesci kotomstwo tych 3 osob.
Nie powinniscie sie za to obrazac, poniewaz naprawde jest silna konkurencja, mamy naprawde cudnych kandydatow i kandydatki. Jest w czym a wlasciwie w kim wybierac :ok: :ok: Pokazcie, do kogo wasze serducha "pikaja najmocniej" z tej listy, oczywiscie poza waszym kotomstwem. :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sty 24, 2012 23:35 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

ninakiler pisze:
fonja pisze:czekam na dane do przelewu :D

Poki co głosowanie jest darmowe....:) dla tego konkursu :D Płacą osoby zgłaszające swoje kotki za wystawienie zdjęcia.

i mysle, ze tak zostanie, chyba, ze... mam pewien pomysl, ale o tym innym razem. :ok:

ninakiler pisze:Chyba ze ktoś ma ochotę podarowac parę grosików aby powiekszyc pulę bazarkową :ok:

oczywiscie, jesli tylko ktos moze i ma ochote-nawet zlotowka bedzie bardzo wazna i bardzo cenna. :piwa: Ale to juz zalezy od zasobnosci portfela i checi :)

Kociara82

Post » Wto sty 24, 2012 23:36 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

ewa_mrau pisze:... no to dorzucam ździebko co by była okrągła kwota
... mry!

:1luvu: :1luvu: ...mry! Miaudziekuje w imieniu przyszlych obdarowancow :) :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Wto sty 24, 2012 23:42 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

ewa_mrau pisze:... trumf, trumf Misia Bela
Misia, Kasia, Konfacela
Misia a, Misia b
Misia, Kasia Kon-fa-ce...

tak to chyba jakoś szło?
... mry!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

wyliczanki tez nie sa zabronione, byle glosy beda oddane zgodnie z regulaminem.

Jeszcze jedno: widze tu i tam ostra agitacje :) Ja nie mam nic przeciwko, jednak mam prosbe: nie agitujcie tak oficjalnie choc na tym watku. Jakby tak kazdy ktory swoich kandydatow zglosil agitowal tu na rzecz swojego kotomstwa-zasmiecilby sie caly watek.

Co do glosowania: wszystko sprawdzilam-jest ok, nie widze przeszkod wiec, by oficjalnie rozpoczac glosowanie. Przepraszam za to opoznienie, ale wczoraj wkradl mi sie blad, wiec postanowilam posprawdac wszystko, czy gdzies jeszcze jakis ERROR sie nie czai. :oops:

Glosy oddane dzisiaj tez oczywiscie wliczam do puli. :)
Prosze tez byscie wy sami monitorowali ilosc glosow oddane na waszych kandydatow. Czlowiek nie jest nieomylny, niestety, dlatego warto w razie czego miec z czym skonfrontowac swoje "obliczenia".

Kociara82

Post » Wto sty 24, 2012 23:53 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

PYTANIE/PROPOZYCJA

Co myslicie o tym, by od nastepnego bazarku wprowadzic drobna korekte w glosowaniu?
Scislej mowiac proponuje 2 opcje glosowania:

opcja 1-standard-tak jak dotad-po1 glosie na miss i mistera

opcja 2-do 3 razy sztuka: przyznajemy glosy od 1 do 3, czyli wybieramy 3 kandydatki i 3 kandydatow i rozdzielamy dla nich glosy ile przyznajemy im glosow. ( w sumie mozna bedzie wytypowac 6 swoich faworytow i oddac na nich glosy). ALE
bedzie to opcja platna dodatkowo 2 zl. Placone bedzie od razu przy przelewie za zdjecia a w tytule przelewu bedzie sie wpisywalo: swoj nick-bazarek (tu obowiazujacy miesiac)-opcja 2.
Jesli ktos zdecyduje sie na opcje 2 na poczatku moze potem jednak oddac glosy standardowo (po 1 na miss i mistera).
Przy czym opcja 2 bedzie dotyczyla wylacznie osob zglaszajacych koty do konkursu (nie wazne u kogo kot bedzie przebywal, wazne bedzie, kto zglosil).
Osoby ktore nie zglaszaly kandydatow beda mogly oddawac glosy tylko w opcji standardowej-chyba ze uiszcza oplate w wysokosci 2 zl za opcje 2.

Pomyslcie nad tym, moze cos w ten desen mozna by bylo zrobic od nastepnego bazarku, jesli tylko byscie chcieli :)

Kociara82

Post » Wto sty 24, 2012 23:57 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

GŁOSOWANIE CZAS ZACZĄĆ

Kociara82

Post » Śro sty 25, 2012 0:46 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

A to sobie zagłosuję jako pierwsza (oficjalnie) :mrgreen: - Miss - Lili Nr 2

A Mistera - nieeeeeeeeeeeeeee wiem .... :crying:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro sty 25, 2012 1:34 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

A ja zdecydowana jestem :lol:

Mister - nr 18 Czaruś - pewnie dlatego, że widziałam go "na żywo" jest cudny :1luvu: Na fotce widać, jakie ma fajne pysio - trochę misowate, troszkę brytkowate. Nic, tylko całować :wink:

Miss - nr 4 Zajączek - bo ma taaakie wąsiska, a ja uwielbiam wąsy u kociastych :D

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro sty 25, 2012 1:35 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

A ja się zezłościłam i najpierw musze poszczekac gdyż inaczej nie zasne !
Tak dużo jest nieszczęścia na "forummiau" że jak się pojawia taki pozytywny i radosny wątek to można odetchnąć i spojrzeć na nasze kociny innym okiem. Że robimy coś dobrego, że się udaję, że są koty wyrwane śmierci i szczęśliwe pomimi przejśc i katastrof.
Jest tyle wątków o okrutnych ludziach i nieszczęśliwych zwierzętach że w wyborach Miss i Mistera już dosyć. I nie chodzi mi o kotki kalekie tylko o zdjęcia "przed" i "po".
Ignoruje je. Współczuje, serce mi się kraja, chciałabym pomóc wszystkim i trzymam kciuki za dobre domy ale nie w tym wątku. Tu zagłosuje na piękne i kochane koty kalekie i niepełnosprawne.

Do rzeczy.
Z dziewczynami było w miare łatwo:
Epica od selene00 - prawdziwa modelka bez ogonka ! Cudo :-)

Z chłopakami większy problem.
Zastanwiałam się nad trójką - Kefir (za mózg i zrozumienie tematu :-), Tadeusz Trójłap i gołe dupsko w tle oraz Rudy od Keria.
Głos idzie do faceta w pielusze, rozczulające :-) Rudy od Kerii

Sorry chłopaki, czekam na was w konkursie walentynkowym.

Filipek/Otylka

Od: Nie sty 16, 2011 19:57

[poprzednia][następna]